Şimdi Ara

Gitar mı Amfi mi? Tecrübeliler yardım ederse sevinirim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben haziranda 230 TL ye Washburn wr154 aldım. şuan 800 TL civarında param birikti. Bende şuan Marshall MG10CD var oda 250 tl ye alındı hepsi 2. el. Benim şuanki planım Marshall mg15cfx almak. ama gitar da almak istiyorum. belki ailem doğum günümde gitar alabilirler 800 TL civarında. sizce önce amfi mi almalıyım gitar mı? gitara 3 aydır gidiyorum şubatta 9 olmuş olacak (D. günü şubatta.). Çok kararsız kaldım tecrübenizle bana yardım edebileceğinizi umut ediyorum. Çaldığım tarzlar Classic rock, rock, hard rock, soft rock . model öneriniz olursa bunları da dikkate almanızda fayda olur. tekrardan teşekkürler

• 400 e falan bi amfi al 2.el , artan parayı biriktir doğum gününde sanada eklesinler sağlam bir gitar al.
  • 3 aydır gitara gidiyorum demiş, çaldığın türlere rockın her çeşidini yazmış.Bi 3 ay daha geçsin albüm kaydedip grammy alır arkadaş.

Gitar mı amfimi sorusunun cevabı çok basit. Başkasına bile sormana gerek yok. Kendi kendine çalabildiğim tarz dediğin hard rock parçasından çok değil 1 tanesini solosuyla molosuyla ritmi falan kaçırmadan başta sona doğru düzgün çalabiliyormuyum diye sor. Cevap hayırsa e nihayetinde bişey çalamadığın için ne yeni gitara ne yeni amfiye gerek yoktur. Bu kadar basit...

Forumun yaş ortalaması eskiden bu kadar düşük değildi. Tatil falan diye böyle heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 10 Ağustos 2015; 5:45:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam ben yinede yazdiginiz icin tesekkur ederim. dikkate alacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eddie Van Halen kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim oneriniz icin.

• Sana cort evl z4 + deri gigbag +blackstar id core 10 vereyim 800 liraya, hiç bir problemi yok. Gitarın çok ufak kozmetik kusurları var amfi sıfırdan farksız. Gitarın sıfırı 1100 küsür bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz1076 kullanıcısına yanıt
    nerdesiniz acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul. Eylülde çanakkaleye geçeceğim ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.