Şimdi Ara

Gitar kursuna gitmeye başliyicam öneriler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önerileriniz var mı acaba? Nasıl kendini daha iyi geliştirebilirim?

• Kursa gerek yok. Bu işi yapabilecek kapasiten varsa kurssuz da yaparsın.
  • duayen00 kullanıcısına yanıt
    ben aldıktan bir gün sonra metallica master of puppets çalışmaya başladım çok iyi alışma ve parmak hızlandırma egzersizi oluyor kesinlikle o şarkıya çalış. bugün bile ısınmak için çalıyorum o şarkıyı. songterrden falan begginner şarkı tablarına bak solo çalmaya gayret et hızlandır parmaklarını.
  • Kesinlikle üstte yazan arkadaşlara kanma yok ilk günden master of puppets çaldım vs. eğer maddi imkanın var ise kursa gitmelisin iyi bir hoca eşliğinde 1 yılda belirli bir düzeye gelebilirsin tabi bu senin çalışmanada bağlı, eğer maddi imkanın yok ise kitap almalısın yada internetten videolara bakabilirsin gitar tab yada akor çalmaktan oluşmuyor, bunları hala bazı kişiler anlamıyor. Gitarda önce bir temelin olmalı olayları kavramalısın hadi diyelim arkadaşlara kandın kursa gitmedin tab çalıştın sürekli bide akor sonra nolucak bi yerden sonra ilerleyemiyceksin, bence bir kursa git en azından temelini orda al arkadaşlara kanma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kancaaa -- 28 Eylül 2015; 19:37:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kancaaa

Kesinlikle üstte yazan arkadaşlara kanma yok ilk günden master of puppets çaldım vs. eğer maddi imkanın var ise kursa gitmelisin iyi bir hoca eşliğinde 1 yılda belirli bir düzeye gelebilirsin tabi bu senin çalışmanada bağlı, eğer maddi imkanın yok ise kitap almalısın yada internetten videolara bakabilirsin gitar tab yada akor çalmaktan oluşmuyor, bunları hala bazı kişiler anlamıyor. Gitarda önce bir temelin olmalı olayları kavramalısın hadi diyelim arkadaşlara kandın kursa gitmedin tab çalıştın sürekli bide akor sonra nolucak bi yerden sonra ilerleyemiyceksin, bence bir kursa git en azından temelini orda al arkadaşlara kanma :)

kardeşim sen ne saçmalıyorsun okuduğunu anlamadan sonuca varıyorsun? ben kursa gitme falan demedim farkındaysan.arkadaş kursa gidicem demiş ben de diyorum ki master of puppets çalmaya gayret et egzersiz yap parmakların hızlanır. ben ilk günde master of puppets çaldım demedim o şarkıyı çalışmaya başladım dedim hala yardımcı oluyor dedim bi bitmedi sen ve senin gibiler. adam zaten eğitim alırken evde nota ve tablara bakıp sevdiği şarkıları çalmasın mı? saçma sapan yorumlar yapmayın artık lütfen...

• İyi bir hocadan ders alırsan ve kastırırsan müthiş olur. Tabi ders almadan da öğrenilir de ben ders almadan yanayım. hiç ders almadım keşke ders alsaydım diyorum ve hatta alıcam yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırlı ol ve metronome eşliğinde çalış.Elektro çalacaksan altarnate pickinge dikkat et .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başlangıç bateri tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    klasik gitar yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evde internetten de geliştirilebilir ancak bir hocayla çalışmak daha verimli olacaktır. Parmak alıştırmaları çok önemli ve sabırlı olmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

quote:

Orijinalden alıntı: Kancaaa

Kesinlikle üstte yazan arkadaşlara kanma yok ilk günden master of puppets çaldım vs. eğer maddi imkanın var ise kursa gitmelisin iyi bir hoca eşliğinde 1 yılda belirli bir düzeye gelebilirsin tabi bu senin çalışmanada bağlı, eğer maddi imkanın yok ise kitap almalısın yada internetten videolara bakabilirsin gitar tab yada akor çalmaktan oluşmuyor, bunları hala bazı kişiler anlamıyor. Gitarda önce bir temelin olmalı olayları kavramalısın hadi diyelim arkadaşlara kandın kursa gitmedin tab çalıştın sürekli bide akor sonra nolucak bi yerden sonra ilerleyemiyceksin, bence bir kursa git en azından temelini orda al arkadaşlara kanma :)

kardeşim sen ne saçmalıyorsun okuduğunu anlamadan sonuca varıyorsun? ben kursa gitme falan demedim farkındaysan.arkadaş kursa gidicem demiş ben de diyorum ki master of puppets çalmaya gayret et egzersiz yap parmakların hızlanır. ben ilk günde master of puppets çaldım demedim o şarkıyı çalışmaya başladım dedim hala yardımcı oluyor dedim bi bitmedi sen ve senin gibiler. adam zaten eğitim alırken evde nota ve tablara bakıp sevdiği şarkıları çalmasın mı? saçma sapan yorumlar yapmayın artık lütfen...

Ya bilader adam demiş ki gitar çalmaya baslıcam sen demissin ki master of puppets calış , adam bilmiyor çalmayı sen diyorsun master of puppets çalış adam eğer hiç birşey bilmeden tablarla çalmaya çalışırsa, ki ben başladığım ilk 1 ay falan bunu denedim ve gerçekten tavsiye etmiyorum suan 5.yılımdayım , tökezler adam ilk önce sabır!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.