Şimdi Ara

Gitar konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşındayım. Aylar önce gitar aldım evde öğrenemedim. Aylardır rüyama giriyor bir barda çalıp söylüyorum konserler veriyorum. Arkadaşlar gitar kursuna yazılsam her gün çalışsam olur mu sizce? 18 yaş geç mi? Lütfen yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18 yas bu hayaller için gec

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

18 yas bu hayaller için gec

Sağolun hocam

• 18 yaş geç falan değil isteğin varsa hemen yazıl kursa ama öyle sadece heves le kalmıyor iş çok çalışmalısın yoksa olmaz,birde o bar olayını geçeceksin
  • kesinlikle gec degil. 13 senedir gitar calan biri olarak bunu soyluyorum... ustune dusmen lazim. birakma bence. yasla masla olcak isler degil bunlar. kararli olup ustune dusmen lazim dostum

• kesinlikle gec degil. 13 senedir gitar calan biri olarak bunu soyluyorum... ustune dusmen lazim. birakma bence. yaşa maşa bakmaz bu isler. kararli olup ustune dusmen lazim dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: K-orn

kesinlikle gec degil. 13 senedir gitar calan biri olarak bunu soyluyorum... ustune dusmen lazim. birakma bence. yaşa maşa bakmaz bu isler. kararli olup ustune dusmen lazim dostum

Hocam başlayalı 2 gün oldu öner yavuzun derslerini izliyorum. 2. Günümde nota yerinde ilk solo şarkımı çalabiliyorum sizce nasıl?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kuzenim üniversite de basladi gitara 36 yaşında jimmyjoker tarzi yerlerde çalıyor. Gitarda yasin daha ileriyse daha olgun insanlar sizi dinlemeye geliyor. Olgun derken yas olarak değil ergen olmayanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.Jones

Kuzenim üniversite de basladi gitara 36 yaşında jimmyjoker tarzi yerlerde çalıyor. Gitarda yasin daha ileriyse daha olgun insanlar sizi dinlemeye geliyor. Olgun derken yas olarak değil ergen olmayanlar

dogru hocam bende basladım bakalım

• Benimde yaşım 18. Yaklaşık 5 ay önce başladım. Önemli olan yaş değil verimli çalışmak dostum. Ben kursa fln gitmedim. Selim ışık'ın derslerini izliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Osearic

Benimde yaşım 18. Yaklaşık 5 ay önce başladım. Önemli olan yaş değil verimli çalışmak dostum. Ben kursa fln gitmedim. Selim ışık'ın derslerini izliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim

Neleri çalabiliyosunuz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ElmaNane01

quote:

Benimde yaşım 18. Yaklaşık 5 ay önce başladım. Önemli olan yaş değil verimli çalışmak dostum. Ben kursa fln gitmedim. Selim ışık'ın derslerini izliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim

Neleri çalabiliyosunuz hocam?

Tarzın metal olduğu için Metallica nothing else matters,fade to black,seek & destroy vs.birde bir kaç şarkının solosu. Eğer ios yada android işletim sistemi bir telefon kullanıyorsanız tab pro yükleyin derim. Çok sağlam program

• hangi tür çalmak istediğini kesinleştir.
    ben de kursa gitmedim 10 ayda selim ışık falan izledim kendim bişeyler yapmaya çalıştım.

bırakmayıp sürekli çalışınca oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

hangi tür çalmak istediğini kesinleştir.
    ben de kursa gitmedim 10 ayda selim ışık falan izledim kendim bişeyler yapmaya çalıştım.

Elektro çalmayı çok istiyordum. Babamlar klasik almıştı. Klasik sevmediğim için başlamıştım. Sonra babam çalmıyosun elektro alamazsın dedi. Şimdi klasikle başladım ama elektro sesi duyunca heyecanlanıyorum. Elektroma ulaşacağım günü bekliyorum sabırla.

• Bu selim ışığın bateri versiyonu var mı dostlar?
  • quote:

quote:

Elektro çalmayı çok istiyordum. Babamlar klasik almıştı. Klasik sevmediğim için başlamıştım. Sonra babam çalmıyosun elektro alamazsın dedi. Şimdi klasikle başladım ama elektro sesi duyunca heyecanlanıyorum. Elektroma ulaşacağım günü bekliyorum sabırla.

Aynı olay başıma geldi. Elektro pahalı olduğu için babam biraz soğuktu. Bana sıkılırsın para boşa gider dedi ve klasik gitar aldı. Birkaç gün çaldım sıkılıp bıraktım. Ama içimde hep bir heves vardı. 1-2 ay sonra klasikte elimi hızlandırdım ve para biriktirdim. Babamıda ikna ettikten sonra elektroyu aldım. Sonra amfi , prosesör fln. Birde klasik çaldıktan sonra elektroyu elime aldığımda bana oyuncak gibi gelmişti klavyesi fln çok rahat. Eğer daha elektro araştırmadıysan ibanez grg 170dx önerebilirim

• quote:

quote:

quote:

Aynı olay başıma geldi. Elektro pahalı olduğu için babam biraz soğuktu. Bana sıkılırsın para boşa gider dedi ve klasik gitar aldı. Birkaç gün çaldım sıkılıp bıraktım. Ama içimde hep bir heves vardı. 1-2 ay sonra klasikte elimi hızlandırdım ve para biriktirdim. Babamıda ikna ettikten sonra elektroyu aldım. Sonra amfi , prosesör fln. Birde klasik çaldıktan sonra elektroyu elime aldığımda bana oyuncak gibi gelmişti klavyesi fln çok rahat. Eğer daha elektro araştırmadıysan ibanez grg 170dx önerebilirim

Ücreti nedir hocam

• Ben 700 civarında aldım tam hatırlamıyorum.

• quote:

Ben 700 civarında aldım tam hatırlamıyorum.

Hocam benim ayda 300 tl gelirim var alamam ki..

• quote:

quote:

Ben 700 civarında aldım tam hatırlamıyorum.

Hocam benim ayda 300 tl gelirim var alamam ki..

Hocam ben 300 biriktirmiştim kalanını babam koydu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.