quote:Orijinalden alıntı: Escape595 Bu adamdan ders almisligim vardir...harbiden de insan sikiliyor farkli seyler calmaya basliyor... Bende ders alıyorum fakat sıkılmıyorum. Bence sen teknik öğrenmekten çok çalmayı istemişsin.quote:Orijinalden alıntı: Z.K master of puppets'in main riff'i zaten en baba egsersizdir Belki egzersiz olabilir ama en baba egzersiz olamaz. Abartı sezdim.
quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 Bu adamdan ders almisligim vardir...harbiden de insan sikiliyor farkli seyler calmaya basliyor... Bende ders alıyorum fakat sıkılmıyorum. Bence sen teknik öğrenmekten çok çalmayı istemişsin.quote:Orijinalden alıntı: Z.K master of puppets'in main riff'i zaten en baba egsersizdir Belki egzersiz olabilir ama en baba egzersiz olamaz. Abartı sezdim. Ben ders alirken grup gibiydik, yavas kavriyorlardi o yuzden yavas ilerliyorduk ben de sikiliyordum dogal olarak...
quote:Orijinalden alıntı: Escape595 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 Bu adamdan ders almisligim vardir...harbiden de insan sikiliyor farkli seyler calmaya basliyor... Bende ders alıyorum fakat sıkılmıyorum. Bence sen teknik öğrenmekten çok çalmayı istemişsin.quote:Orijinalden alıntı: Z.K master of puppets'in main riff'i zaten en baba egsersizdir Belki egzersiz olabilir ama en baba egzersiz olamaz. Abartı sezdim. Ben ders alirken grup gibiydik, yavas kavriyorlardi o yuzden yavas ilerliyorduk ben de sikiliyordum dogal olarak... Mesut Uğurel'den aldığına emin misin? Hiç bir zaman grup ders vermedi.
quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 Bu adamdan ders almisligim vardir...harbiden de insan sikiliyor farkli seyler calmaya basliyor... Bende ders alıyorum fakat sıkılmıyorum. Bence sen teknik öğrenmekten çok çalmayı istemişsin.quote:Orijinalden alıntı: Z.K master of puppets'in main riff'i zaten en baba egsersizdir Belki egzersiz olabilir ama en baba egzersiz olamaz. Abartı sezdim. Ben ders alirken grup gibiydik, yavas kavriyorlardi o yuzden yavas ilerliyorduk ben de sikiliyordum dogal olarak... Mesut Uğurel'den aldığına emin misin? Hiç bir zaman grup ders vermedi. Evet eminim fazla detay vermek istemiyorum da siz nereden biliyorsunuz her verdigi dersi?
bas gitarda böyle solo da atamıyoruz ki. en fazla ritm slap yapıyorum ben. gitarist arkadaşlar da eziyor "işiniz ne ki sizin" diye.
quote:Orijinalden alıntı: MetalikA bas gitarda böyle solo da atamıyoruz ki. en fazla ritm slap yapıyorum ben. gitarist arkadaşlar da eziyor "işiniz ne ki sizin" diye. Videonun sonunda "bende yaşıyorum" diyen bayan Cemre Kabaş. Yani Bass gitarist.
quote:Orijinalden alıntı: Escape595 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 Bu adamdan ders almisligim vardir...harbiden de insan sikiliyor farkli seyler calmaya basliyor... Bende ders alıyorum fakat sıkılmıyorum. Bence sen teknik öğrenmekten çok çalmayı istemişsin.quote:Orijinalden alıntı: Z.K master of puppets'in main riff'i zaten en baba egsersizdir Belki egzersiz olabilir ama en baba egzersiz olamaz. Abartı sezdim. Ben ders alirken grup gibiydik, yavas kavriyorlardi o yuzden yavas ilerliyorduk ben de sikiliyordum dogal olarak... Mesut Uğurel'den aldığına emin misin? Hiç bir zaman grup ders vermedi. Evet eminim fazla detay vermek istemiyorum da siz nereden biliyorsunuz her verdigi dersi? 2 senedir ders alıyorum ve her şeyiyle ilgileniyorum. Cool-o-cool da grup dersi veriyorsa bilmiyorum ama sene 2004 de falan oda.
quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 Bu adamdan ders almisligim vardir...harbiden de insan sikiliyor farkli seyler calmaya basliyor... Bende ders alıyorum fakat sıkılmıyorum. Bence sen teknik öğrenmekten çok çalmayı istemişsin.quote:Orijinalden alıntı: Z.K master of puppets'in main riff'i zaten en baba egsersizdir Belki egzersiz olabilir ama en baba egzersiz olamaz. Abartı sezdim. Ben ders alirken grup gibiydik, yavas kavriyorlardi o yuzden yavas ilerliyorduk ben de sikiliyordum dogal olarak... Mesut Uğurel'den aldığına emin misin? Hiç bir zaman grup ders vermedi. Evet eminim fazla detay vermek istemiyorum da siz nereden biliyorsunuz her verdigi dersi? 2 senedir ders alıyorum ve her şeyiyle ilgileniyorum. Cool-o-cool da grup dersi veriyorsa bilmiyorum ama sene 2004 de falan oda. 2 seneden onceydi baska bir yerde hoca olarak calisiyordu kendi ozel ders olarak vermiyordu, neyse...
quote:Orijinalden alıntı: Escape595 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 Bu adamdan ders almisligim vardir...harbiden de insan sikiliyor farkli seyler calmaya basliyor... Bende ders alıyorum fakat sıkılmıyorum. Bence sen teknik öğrenmekten çok çalmayı istemişsin.quote:Orijinalden alıntı: Z.K master of puppets'in main riff'i zaten en baba egsersizdir Belki egzersiz olabilir ama en baba egzersiz olamaz. Abartı sezdim. Ben ders alirken grup gibiydik, yavas kavriyorlardi o yuzden yavas ilerliyorduk ben de sikiliyordum dogal olarak... Mesut Uğurel'den aldığına emin misin? Hiç bir zaman grup ders vermedi. Evet eminim fazla detay vermek istemiyorum da siz nereden biliyorsunuz her verdigi dersi? 2 senedir ders alıyorum ve her şeyiyle ilgileniyorum. Cool-o-cool da grup dersi veriyorsa bilmiyorum ama sene 2004 de falan oda. 2 seneden onceydi baska bir yerde hoca olarak calisiyordu kendi ozel ders olarak vermiyordu, neyse... Ha sen Yamaha ya da Müjdat Gezen de ders verdiği zamanları diyorsun tamam. Doğrudur.
quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 quote:Orijinalden alıntı: IslakFasulye quote:Orijinalden alıntı: Escape595 Bu adamdan ders almisligim vardir...harbiden de insan sikiliyor farkli seyler calmaya basliyor... Bende ders alıyorum fakat sıkılmıyorum. Bence sen teknik öğrenmekten çok çalmayı istemişsin.quote:Orijinalden alıntı: Z.K master of puppets'in main riff'i zaten en baba egsersizdir Belki egzersiz olabilir ama en baba egzersiz olamaz. Abartı sezdim. Ben ders alirken grup gibiydik, yavas kavriyorlardi o yuzden yavas ilerliyorduk ben de sikiliyordum dogal olarak... Mesut Uğurel'den aldığına emin misin? Hiç bir zaman grup ders vermedi. Evet eminim fazla detay vermek istemiyorum da siz nereden biliyorsunuz her verdigi dersi? 2 senedir ders alıyorum ve her şeyiyle ilgileniyorum. Cool-o-cool da grup dersi veriyorsa bilmiyorum ama sene 2004 de falan oda. 2 seneden onceydi baska bir yerde hoca olarak calisiyordu kendi ozel ders olarak vermiyordu, neyse... Ha sen Yamaha ya da Müjdat Gezen de ders verdiği zamanları diyorsun tamam. Doğrudur. Aynen...
Parça seçimine kadar tıptatıp ben Ama hakkımı yemeyeyim 10 saat boyunca sadece parmak egzersizi yapmışlığım var
quote:Orijinalden alıntı: Jackson Parça seçimine kadar tıptatıp ben Ama hakkımı yemeyeyim 10 saat boyunca sadece parmak egzersizi yapmışlığım var Ben 3 saatten fazla çalışamadım. Sıkılmaya başladım ama durduğumda hala aynı sesleri duyuyordum.