Şimdi Ara

GİTAR ÇALANLAR VE GİTARLA İLGİSİ OLANLAR YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben gitar almayı düşünüyorum bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum..sizce klasik gitar mı almalıyım yoksa bass gitar mı? hangisi daha iyi..alcam da alırken iyisini alıyım diyorum..yardım ederseniz çok mutlu olurumm..iyi günler

• quote:

Orjinalden alıntı: JETAACK

merhaba arkadaşlar ben gitar almayı düşünüyorum bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum..sizce klasik gitar mı almalıyım yoksa bass gitar mı? hangisi daha iyi..alcam da alırken iyisini alıyım diyorum..yardım ederseniz çok mutlu olurumm..iyi günler

nasıl yani ya?
    hangisi daha iyi nedemek

ikisi birbirinden çok farklı şeyler bunların,

bence ilk önce elektro basın ne olduğunu öğrenmelisin, senin tercihin için daha iyi olur
  • quote:

merhaba arkadaşlar ben gitar almayı düşünüyorum bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum..sizce klasik gitar mı almalıyım yoksa bass gitar mı? hangisi daha iyi..alcam da alırken iyisini alıyım diyorum..yardım ederseniz çok mutlu olurumm..iyi günler

Bu nasıl bir sorudur dostum klasik çalmak istiyorsan klasik , bass gitar çalmak istiyorsanda bass gitar alıcaksın. Canın hanginsi çalmak istiyorsa onu al. Kararını verdikten sonra yardımcı olabilirim sana

• bende geçen sene senin gibi düşünüyordum.sonuçta klasik gitar aldım.
  • teşekkürler sağolun
  • quote:

teşekkürler sağolun

yeni başlayacaksan kesinlikle klasik bu işin temelinden başla direk yukardan degil
  • ben gitar çalmayı internetten öğrenmeye çalışacağım..benim bildiğim sadecewww.gitarist.us adresi var sizinde bildiğiniz başka öğreten bi site var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Gitar akor atıyo yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bass zevksizdir.yani sana zevk vermeyebilir ilk başta.klasik veya akustik gitar almalısın bence.ilk başlayacağın için heves için idealdir.daha sonra bora uslusoy hocanın gitara yeni başlayanlar metodunu alsan yeter.gelmiş geçmiş en iyi gitar metodudur.bora uslusoy en iyi gitarist olmasa da öğretme yeteneğinde üstüne tanımam.nette bulabilirsin kitabı..
  • elektro gitar bence
  • +1, klasikle başlamalısın bence de; zaten işi kapınca neye yönelceğini seçersin... Bi de başta beceremeyip sıkılıp kenara atarsan cebinden eksilen en aza indigenmiş olur...
    quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

quote:

teşekkürler sağolun

yeni başlayacaksan kesinlikle klasik bu işin temelinden başla direk yukardan degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

bass zevksizdir.yani sana zevk vermeyebilir ilk başta.klasik veya akustik gitar almalısın bence.ilk başlayacağın için heves için idealdir.daha sonra bora uslusoy hocanın gitara yeni başlayanlar metodunu alsan yeter.gelmiş geçmiş en iyi gitar metodudur.bora uslusoy en iyi gitarist olmasa da öğretme yeteneğinde üstüne tanımam.nette bulabilirsin kitabı..

nasıl yani?
    herkesin zevki farklıdır ve klasik mi bas mı iyi gibi bir soru bana saçma geldi, çünkü birbirinden çok farklı şeylerdir;

öncelikle "bass", gitar değildir, kontrbasın elektroniği diyebiliriz, çok farklıdır klasikten, elektrodan
    müzik aletinin iyisi kötüsü olmaz, kim ne çalmak istiyorsa onu çalar

• Elektro al sen KVX10 modelini

ARAŞTIIIIIRRRRR
  • 1- Sıfırdan başlayıp elektroyla ne kadar haşır neşir olabilecek ?
    2- Parmakları kaç kere kescek acaba ?
    3- Eğer sıkılırsa hevesini kaçırıp keseden ne kadar yemiş olcak ?
    4- Daha hiç bi bilgi olmadan elektro alıp teknikleri bilmeden clean tone'da çalmak ne kadar zevk verecek ? (Değişir tabii ama distortion'la falan tanışmadan elektor... ı-ıh)

Sen al orta yollu bi klasik hem kendini geliştr hem de hevesini tart arkadaşım
    quote:

Orjinalden alıntı: captain_35

Elektro al sen KVX10 modelini

ARAŞTIIIIIRRRRR
  • Eleman almışken iisini alayım diyor kanımca... Boşa tavsiye etmedik herhald Başlamışkende elektroyla başlasın
  • İyisini alsın demek nereye kadar ve kime göre iyisi ? Klasik gitarın da iyisi vardır elektronun da... Ben 12 yıldır çalıyorum ve evimde her türlü gitara sahibim (bass malesef uçtu) Hepsinin yeri ayrıdır benim için ve başlangıç olarak klasik gitarla temel eğitimini alması kanaatindeyim..

quote:

Eleman almışken iisini alayım diyor kanımca... Boşa tavsiye etmedik herhald Başlamışkende elektroyla başlasın
  • quote:

Elektro al sen KVX10 modelini

ARAŞTIIIIIRRRRR

neyin KVX10 modeli?.. hangi markanın?.. yazmış olmak için saçmasapan şeyler yazmayalım lütfen.
  • Bence dinlediği türle alakalı. Klasiğin yeri Bass ın yeri Elektronun yeri ayrı. Trivium dinleyen adama klasik aldırırsan gülerler adama. Bırakalımda arkadaş ne tür müzik dinlediini yazsın önce
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

neyin KVX10 modeli?.. hangi markanın?.. yazmış olmak için saçmasapan şeyler yazmayalım lütfen.

Cümlelerimize dikkat edelim lütfen Google dan KVX10 diye aratırsan direkt karşına çıkar zaten Tek bi markanın bu modeli var o da Jackson... Bence sen değilde anlayan biri gelsin karşıma... Dikkat ettiysen kocaman bi ARAŞTIR yazdım oraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 25 Ocak 2007; 3:19:30 >
  • Sen gitar çalıyor musun ?... Çalıyorsan da ne düzeyde merak ettim ?...
    quote:

Bence dinlediği türle alakalı. Klasiğin yeri Bass ın yeri Elektronun yeri ayrı. Trivium dinleyen adama klasik aldırırsan gülerler adama. Bırakalımda arkadaş ne tür müzik dinlediini yazsın önce

EDIT: KVX10 860€, başlangıç için bu gitarı mı öneriyosun ??......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 25 Ocak 2007; 1:20:40 >
  • Washburn X11 var. Ortayla prof arası. Ayrıca KVX10 1000 ytl civarı. dediğin rakam çok uçuk. Almışken iyisini alayım demiş Bi rakam vermiş mi??? O senin iyi kavramın bu benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 25 Ocak 2007; 3:26:24 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.