Şimdi Ara

GİTAR BESTEM NASIL OLMUŞ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayağı basit bir şey oldu. Özgün de olmadı ama kulağa nasıl geliyor onu merak ettim kısacık 15 saniye bir şey. Olursa daha da geliştiririm.

https://vocaroo.com/i/s0KP5qlQT09E

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kulağa güzel geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

kulağa güzel geliyor.
    Eyvallah hocam.

• Up

• 16 saniye beste mi olur yap şöyle 3-4 dk da dinleyek böyle bir şey anlaşılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

16 saniye beste mi olur yap şöyle 3-4 dk da dinleyek böyle bir şey anlaşılmıyor.
    Bu kadar çıkıyo Yapmayı deneyecem ama muhtemelen bunun üzerine gitmem başka parçalaeı hatırlatıyor bana.

• P i m ve birkaç akor... Aşırı basit öylesine çalan biri bile bu melodiyi çıkartıyor zaten. Hevesini kırmak gibi olmasın sakın. Daha orijinal, herkesin yapmadığı şekilde ve biraz emek verilerek çok daha iyi şeyler yapılabilir. Devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

P i m ve birkaç akor... Aşırı basit öylesine çalan biri bile bu melodiyi çıkartıyor zaten. Hevesini kırmak gibi olmasın sakın. Daha orijinal, herkesin yapmadığı şekilde ve biraz emek verilerek çok daha iyi şeyler yapılabilir. Devam et
    Akor basmadım aslında bi sondaki ses için miminör bastım. Onun dışında doğru söylüyorsun. O yüzden pek içime sinmedi. Çok fazla romance tarzında bir şey oldu. Zaten o arpejde çok fazla parça var.

Bir de pa m i.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.