Arkadaşlar yazıyı yazmadan önce çok araştırdım kafayı yemek üzereyim. Arkadaşımdan Cort x1 aldım üniye 1 yıl kalmış üniyi kazandığımda iyi bir gitar alırım şimdi ellerim paslamasın amacıyla duruyor yanımda Amfi konusuna geldik... Amfide çok cahilim, bir takım pedal setup dizmeyi düşünüyorum amfide almışken idarelik birşey olsun istiyorum yada amfi yapabilirim (Babam Y.Elektronik mühendisi beraber oturur yaparız severiz böyle şeyleri.) şimdi amfide istediğim özellikler Düzgün Clean tonları-EQ ayarlama butonları- Send Return - Telefon giriş yeri falan olursa iyi olabilir pratik çözüm için(illahada şart değil) Evet anlayacağınız istediğim amfi tipi bu şimdi işin içine bütçe diyeceksiniz cart diyeceksiniz haklı olarak ama çok bir mebla veremicem ama Send Return olmadan FX pedallarıda çok iş görmüyor gibi yani direk inputtan tam verim alınmıyormuş. EQ ayar zaten 3 band standart galiba amfilerde-Cleanide güzel sıcak bir tonu olsun istiyorum
Yapılabilcek birşey elbette fakat uygun şemayı bulamadım internetten bana bu konuyla ilgili ciddi yardımı dokunabilcek birileri varsa şimdiden çok teşekkür ederim Şu gariban cahil arkadaşınıza yardım edin lütfen
Amfi yapımı için tavsiye vericek arkadaşlar lamba ile transitör lümüdür nedir arasındaki farkları falanda bilmiyorum onun için iyice bir yardım lazım bu işi yapan birileri varsa telefonla onlardan da yardım dileyebilirim. El yapımı amfi benim için daha değerli olur işim bitse daha iyisini alsamda köşede tutarım ilerde hatırası olabilir lütfen yardım şimdiden teşekkürler
***WildLife
Bu arada bazı arkadaşlar üstünde fx istiyormusun gibi birşey sormasına gerek olduğunu sanmıyorum belirttiğim gibi istediğim efektleri kendim pedal pedal denemek istediğim için fx li olup olmaması çokta şey değil hatta olmassa daha mı iyi olur bilmiyorum yani üstünde efekt olmasada olur