Şimdi Ara

Gitar alacağım YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşındayım ve klasik gitara merak sardım daha önce hiç çalmadım ve bu konuda bir bilgim yok neyse demem o ki arkadaşlar internette 70-80 tllik gitarlar var bunlardan alsam gitar çalmayı öğrenebilirmiyim sağlammıdır notaları farklımı yoksa doğrumu çıkarır bilgili arkadaşlar yorum atarlarsa çok makbule geçer

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkVeader

Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşındayım ve klasik gitara merak sardım daha önce hiç çalmadım ve bu konuda bir bilgim yok neyse demem o ki arkadaşlar internette 70-80 tllik gitarlar var bunlardan alsam gitar çalmayı öğrenebilirmiyim sağlammıdır notaları farklımı yoksa doğrumu çıkarır bilgili arkadaşlar yorum atarlarsa çok makbule geçer

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

ilk kez başlıcaksan marka alayım falan deme tabi bütcen yoksa bulunduğun şehirde küçük müzik evleri vardır git oralara gitara yeni başlıyorum de orda düzgün bi klasik alırsın sonrada gidip kurs al (bazı müzik evleri kurs verebiliyo) tek başına çalmaya çalışma çok zorlanırsın
  • Hocam önce sıkılıp sıkılmayacagina karar vermen lazım bunu da 1-2 ay kursa gitmeden gitar çalmaya uğraşmadan anlayamazsin 4-5 sene once ben de klasik gitar denedim sıkıldım bıraktım bende yetenek yok diyodum kendi kendime cunku elime alıp da günde yarım saat bile vakit geçirmedim beklentim hep yüksekti simdi elektroya başladım gitar elimden düşmüyor cok keyif alıyorum çalışmaktan yanidiyecegim o ki ucuz bir gitar al eğer baktın dedin ben calicam bu aleti her gün düzenli çalışıcam geliştiricem kendimi o zaman pahalı bir alet alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun arkadaşlar birde gitarı internetten sipariş versem olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkVeader

Saolun arkadaşlar birde gitarı internetten sipariş versem olurmu

çok düşük seviyeden bir gitar alıyorsun ve internetten getirmeleri kargo ve gitarın sağlamlığı açısından bence sakıncalı.
  • istanbulda yaşıyorsan tünele gidip oradaki mağazalarda bakmanı öneririm ne olursa olsun almadan önce gitarı bir tıngırdat tonlarına bak sesini duy öyle al
  • Tamam saolun gidip kendim alıcam :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.