Şimdi Ara

GİTAR AKORDU YAPAN PROGRAM - AP TUNER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlerle bu programı paylaşmak istedim çok işinize yarayacak. Artık bir bilgisayara ve bir mikrofona sahipseniz istediğiniz enstrümanın akordunu kendiniz yapabileceksiniz. Yaklaşık 1.5 mb lık setup boyutuyla ap tuner, akord yapmanıza yardımcı olacak. İki dakikada akordunuzu sorunsuz yapabileceksiniz.

http://www.burayatamindiryaz.com/downloading/2547/AP_Tuner.htm

(Arkadaşlar linkte bir problem oldu buraya tam indir yaz yere tam indir yazın:))
    PROGRAMIN KULLANIMI

Yüklemesi çok basit next e basıyorsunuz complated dedikten sonra close ye basıyorsunuz ap tuner pc'nize yükleniyor.

Programı açıyoruz.

Mikrofonu gitar veya hangi enstrumanı kullanıyorsanız ortasına yaklaştırdıktan sonra başlıyoruz.
    İstediğimiz telden ses verebiliriz gitarın klavyesinden hiçbir yere basmamıza gerek yok.

GİTAR AKORDU YAPAN PROGRAM - AP TUNER

Şekildeki gibi cent yazan yeri sıfır yapmaya çalışıcaz.
    Eğer + lı değergösteriyorsa teli gerin, - li değer gösteriyorsa gevşetin.
    Diyelim en alt mi yi yaptınız üste geliceksiniz. Hiçbir şeye basmanıza gerek yok program kendi algılıyor.
    Hata payınızı gösteriyor ve de akort yapmanıza yardımcı oluyor.

E2=En üst en kalın tel 6. tel
    A2=Bir alttaki 5. tel
    D3=4. Tel
    G3=3. Tel
    B3=2. Tel
    E4= 1. Tel en ince olan mi

Bizzat kendim kullandığım bu programı sizlerle paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pecoaven TR -- 27 Mart 2011; 13:24:08 >

• İstediğimiz her sesi seçebiliyor muyuz, yoksa bu 6 sesle sınırlı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

İstediğimiz her sesi seçebiliyor muyuz, yoksa bu 6 sesle sınırlı mı?

Arkadaşım seçmene gerek yok. Diyelim ki kalın mi yi yapacaksın. Bir kez titreştiriyorsun, program kendisi algılıyor. Hata payını da gösteriyor. Başka bir enstruman akordu yapacaksan, Edit Note Presets e basıyorsun, keman vb. telli çalgıların akordunu kolaylıkla yapıyorsun.
  • güncel
  • Bir yerde takılırsanız sorabilirsinizUnutmadan söyleyeyim, indirme linkinde hiçbir virüs yoktur, bizzat tarattırdım
  • Program Klasik, Elektro, Akustik gitar vb. akorlarını bulundurmaktadır. Edit Note Presets menüsünden istediğiniz enstrümanı ve de türünü seçebilmek mümkündür.
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • link kırık
  • link düzeltildi arkadaşlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.