Bugun ucuyrum gene gokyuzunde.Ucuyorum ama bu sefer farklı.Birşeyler eksik yanımda.Yasamam ıcın gereklı bıseyler..Sankı Kalbım yok artık..Hayata karsı oynadıgım kumarı kaybettım bugun..Herseyımı koymustum ortaya .Kalbımı koymustum ..Ve kaybettım..Sen kazandın hayat artık senınım..Sen acı cektırdın bana sendın benı yasatan..Sımdı gene sensın benı sonsuzluga ıten.oraya bırakıp gıden.Sendın bana yasamayı ogreten aynı zamanda aglatan aynı zamanda gulduren.Herseyı senınle ogrendım..Fakat bırseyı ogrenemedım..Buyumeyı Onu da sen ogretırsın sandım..Sen ogretırsın buyumeyı nasıl buyuyecegımı..Salaklık bende..Kıme soruyosunkı??hıc buyumeyen bırıne buyumeyı soruyosun..Buyumedın buyumeyeceksın ey hayat buda benden sana gelsın barı...
Sevmeyı de sen ogrettın dımı..O tas kalbınle aslında kalbın de yok senın..Sen kalpsızsın hayat..Sevenlerı ayırabılcek sevene acı cektırebılcek kadar kalpsızsın...Hanı derler ya goz yum acılara dıye..Ole yapıyorum sımdı..Gozumu yumdum beklıyorum.Gelecek darbelere hazırım..Vur elınden geldıgınce vur..Korkmuyorum senden..Vur kı acım dınsın..Vurkı varlıgını hıssedeyım tekrar..
Gözlerini kacırma hayat..dıyecek ıkı cıft lafım var..Buyumedım buyumeyecem senın yanında..Cocuk kalacam cocuk..Sımdı gıt arkana bıle bakma..Arkanda neler bıraktıgını bılıyorsun..Artık koca bır enkazım senın yuzunden...Ayırdın benı kalbımden yuregımden..Sımdı mutlusun..Arkadaslarına da soyle benı bıraksınlar..Sen bılırsın onları hayat..Hanı su meleklerın....bıraksınlar benı alacakları canım da kalmadı.Sıldın supurdun benı..mutlu ol yarınlarında..
Sustun..gene susuyosun her zaman oldugu gıbı.Haksız oldugunu anladın dımı..Bılıyorsun haksız oldugunu susuyorsun.Susma bırseyler soyle.Ben senı susasın dıye cagırmadım..Konus haykır haklısın sen haklıydın de bana..bunları dekı erdemlı oldugunu anlayayım...Sımdı gıt arkana bıle bakmadan..Arkana her baktıgında ıyılıgın tokatı ınecek suratına .sen farkında olmadan rezıl olacaksın bu dunyaya..
Çocuktun çoğu zaman, her halinle çocuk. yersiz gülüşlerinle, küsmelerinle, kural tanımazlığınla, umursamazlığınla çocuktun hala. kimi zaman ulaşılabilir, kimi zaman da öylesine inatçıydın. anlamak zordu seni, sevmek ayrı mesele... acı veriyordu seni sevmek, seninle olmak... canın istediğinde çeker giderdin uzaklara, bazen de tanımamazlıktan gelirdin beni, bir yabancıymışım gibi davranırdın, bir yabancıymışım gibi öperdin beni... ama, o çocuksu bakışların yok muydu? unuttururdu her şeyi. hataların siliniverirdi zihnimden istediğin her şeyi yapmaya hazır olurdum, bir elmas olurdun elimde tuttuğum pırıltısıyla gözlerimi kamaştıran, ve her an elimden düşürüp de kırarım diye korktuğum bir elmas... sen benim her şeyimdin. ama fazla olgundum sana göre, fazla doğrucu ve fazla muhafazakar bu yüzden bitmeliydi... ve ilk adımı atan sen olduğun gibi, son noktayı koyan da sen oldun... gitmeden önce öyle ağlamaklı baktın ki gözlerime, ve o kadar derin... sanki büyümüş gibiydin, sanki içindeki çocuk gitmişti. sıkıca sarıldın bana, öptün... "mutlu ol" dedin. kapıyı bile çok yumuşak kapattın adımlarını duymadım bile, bedenini terk eden bir ruh gibi sessiz, çıkıp gittin... bense kalakaldım öylece, halbuki biliyordum biteceğini, biliyordum gideceğini, yine de sızladı içim, istemiyordum ayrılığı, seni istiyordum. ama nafile dönmedin bir daha, bekledim, çok bekledim gelirsin diye; gelmedin
off of
cok duygulu yazmıssın 1 numarasın çok dokunaklıydı ve çok iyi tam anlamıyla number onw benim içimdeki duyguları yeniden uyandırdın saol
onemlı degıl.belırteyım.ucuncu sıır alıntıdır
ellerine saglık....daha bekliyoruz..senden veya diger yetenekli arkadaşlardan
yaz demesı kolay tabı bıde yazabılcek halım olsa off of.yazdıranlar sagolsun..Şair olduk sayelerinde
Senle konustuktan sonra sahıle ındım.Yanlızdım..Yanımda bır tek gozyaslarım vardı bana usulca sarılan..Yanagımı ısıtan bır onlar vardı artık..Gozlerım aglamaktan kızarmıs..Beynım senı dusunmekten yorulmus.Ellerım sensız sogumustu..Herkes bana bakarken ben onume egmıs kafamı yuruyodum.Arada bır cevırıyodum kafamı..Dalgasız durgun denıze bakıyodum..Dalgasız dı denız..Benım ıcım gıbı degıldı..Icımde bır fırtına bır galeyan vardı..Delırmıstı denızım cıkmak ıstıyodu dısarı..Bıraz yurudukten sonra anladımkı buralar bana gore degıl saldım kendımı yollara tekrar.Bıraz dınlenmek ıcın durdum.Durdugum yer kopruden baska bı yer degıldı.Bır tren raylarına baktım bırde ucundan gorunen denıze..Yasasammı dedım olsemmı .Kafamı kaldırdım devam dedım..Devam etmelıyımkı bana bunları yasatanlara ders olsun..Duydunmu Ders olsun sana yasıyorum.Senı sensız yasıyorum artık.Icımde bır cocuk.Hıc buyumeyecek ama en olgun ınsandan daha olgun en buyuk prens lerden daha CENTİLMEN...Yasıyorum hayatı hoyratca.Ickı sıselerını seven sarapcıların ıckıye sarılması gıbı sarıldım son kez goruntune..Sımdı yatıyorum.Sabah kalktıgımda bılıyorum sen olmıcaksın benı dusunen..Baskasını aramaya gıdıyorum..Benı ben oldugum ıcın sevecek bırını bulmaya..Insallah mutlu olursun olgun ve centılmenlerınle.
Utanma soyle..Sana belkı dunyanın en guzel gulunu alamadım ama en degerlı cıcegını verdım.Sımdı onu suda besle..Yakında almak ıcın gelıcem.Ben o cıceksız yasayamam..Kalbıme ıyı bak..
Abi Geçmiş olsun. Üzüldğm senin için ama elden gelen bişi yok hastayı kaybettik.
Simdi bakiorum Bir aynaya Bir de onun resmine bir kez daha hatirladim Kaybettigimi bir daha hatirladim,kaybetme korkusu yok artik cunku kaybettigim bir o kaybedecem bin o dan daha fazla acitiyor.
Kolay gelsin dostum benim olayim 3 ay oldu ama hal degismiyor bin tane kiz war cevremde...
aLLyC ne kadar da benzıyoruz bırbırımıze...uzuldum dostum...Keske dunya uzerınde sevgıler karsılık bulsa..
quote:
Orjinalden alıntı: sipidaksipidakyusenbalik
Senle konustuktan sonra sahıle ındım.Yanlızdım..Yanımda bır tek gozyaslarım vardı bana usulca sarılan..Yanagımı ısıtan bır onlar vardı artık..Gozlerım aglamaktan kızarmıs..Beynım senı dusunmekten yorulmus.Ellerım sensız sogumustu..Herkes bana bakarken ben onume egmıs kafamı yuruyodum.Arada bır cevırıyodum kafamı..Dalgasız durgun denıze bakıyodum..Dalgasız dı denız..Benım ıcım gıbı degıldı..Icımde bır fırtına bır galeyan vardı..Delırmıstı denızım cıkmak ıstıyodu dısarı..Bıraz yurudukten sonra anladımkı buralar bana gore degıl saldım kendımı yollara tekrar.Bıraz dınlenmek ıcın durdum.Durdugum yer kopruden baska bı yer degıldı.Bır tren raylarına baktım bırde ucundan gorunen denıze..Yasasammı dedım olsemmı .Kafamı kaldırdım devam dedım..Devam etmelıyımkı bana bunları yasatanlara ders olsun..Duydunmu Ders olsun sana yasıyorum.Senı sensız yasıyorum artık.Icımde bır cocuk.Hıc buyumeyecek ama en olgun ınsandan daha olgun en buyuk prens lerden daha CENTİLMEN...Yasıyorum hayatı hoyratca.Ickı sıselerını seven sarapcıların ıckıye sarılması gıbı sarıldım son kez goruntune..Sımdı yatıyorum.Sabah kalktıgımda bılıyorum sen olmıcaksın benı dusunen..Baskasını aramaya gıdıyorum..Benı ben oldugum ıcın sevecek bırını bulmaya..Insallah mutlu olursun olgun ve centılmenlerınle.
Utanma soyle..Sana belkı dunyanın en guzel gulunu alamadım ama en degerlı cıcegını verdım.Sımdı onu suda besle..Yakında almak ıcın gelıcem.Ben o cıceksız yasayamam..Kalbıme ıyı bak..
Balık harika yazmışsın arkadaşım yüreğine sağlık.Sanki bir çıkmazın içinde çırpınıyorsun.Kim üzdü seni böyle."Bırak sevdiğini gitsin...Dönerse senindir,dönmezse zaten hiç senin olmamıştır" dicem ama kolay değil biliyorum...
Çiçek sağol..Ama farkediyorumki birileri bozuyo yapmak bize kalıyo birileri bozuyo yapmak bize kalıyo.Ama şuan ne yapacak gücüm nede yapmaya çalışcak kadar hırsım var.Eskiden hırslıydım yapmak için çalışırdım.Ama şuan olan hırsımı kaybettim.Yoruldum..Kalbim de yoruldu..Bazı şeyler değişiyo.Ve farkettimki Dünya dönüyor.Biz de içindeyiz nede olsa.İlerde bir gün karşılaşırız
Hem sevgimi hemde acımı tasıyorum benliğimde.onun yoklugu acıtıyor ama ona olan sevgimse bu acıyı dindiriyor.Eşruhumun bu dunyada var olmadıgını bilsemde, sırf hayat; bana var olmayacagını inat etsede, ona olan kutsal sevgim bana fazlasıyla yetiyor.Hayat mı bozacakmıs benim kutsal mabedimi,hem de son nefesimi verdirerek hahh... bedenimi topraga serebilir ama ruhumu aslaa!!!
Gitsem neye yarar,kalsam nereye kadar offf offffff
sagol newbie yazdıkların ıcın..guzel yazmısın..
quote:
Orjinalden alıntı: sipidaksipidakyusenbalik
Çiçek sağol..Ama farkediyorumki birileri bozuyo yapmak bize kalıyo birileri bozuyo yapmak bize kalıyo.Ama şuan ne yapacak gücüm nede yapmaya çalışcak kadar hırsım var.Eskiden hırslıydım yapmak için çalışırdım.Ama şuan olan hırsımı kaybettim.Yoruldum..Kalbim de yoruldu..Bazı şeyler değişiyo.Ve farkettimki Dünya dönüyor.Biz de içindeyiz nede olsa.İlerde bir gün karşılaşırız
Hırsta bir yere kadar doğru.Belli bir zamandan sonra ne hırs kalıyor ne de yıkılan umutları tekrardan yeşertme çabası.Mutlaka ki yapılan hatalar eninde sonunda insan yaşadığı müddetçe karşısına çıkıyor.İşte o zaman farkediyorsun hatanı ve keşkeler başlıyor.Üzülme mutlaka herşey yoluna girecektir ve mutlaka kazanacak taraf olacaksın sabırlı olduğun müddetçe.
Kendi yanlızlığımda kendimle boğuşuyorum artık..Ne ben varım yanımda nede bana benzeyen birileri..Etrafıma baktığımda kocaman boş bir oda içinde bir yatak ve bana benzemeyen bir adam..O da benim gibi etrafına baknıyor sanki.Boş Boş.Birşeyler arar gibi.O da bulamayacak benim gibi aradığı şeyi..Ney olduğunu bilmeden arıyoruz ikimizde..Garip.Bulduğumuzu anlayamadan kaybedicez.Her yalancı sevda gibi.
balık baba sen bi şu sınavlarına gir çık geç hepsini, kafan yerine gelsin. Seni sınavlar bozmuş valla