Şimdi Ara

Giroud maçımıza yetişmeyebilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Play-off turundaki rakibi Arsenal'e forvet oyuncusu Giroud'dan kötü haber geldi.

Hafta sonu oynanan Everton maçında oyuna sonradan dahil olan ve maçın 2-2'ye gelmesinde paya sahip isimlerden olan Fransız golcü Olivier Giroud, maçın son dakikalarında sakatlanmış ancak maçı bu şekilde tamamlamıştı.

Maçın ardından bir gün dinlendirilen Giroud'nun bugün yapılan kontrollerinde durumunun pek de iyi olmadığı ve Beşiktaş maçını kaçırabileceğini belirtildi.

Sakatlığının ciddi olabileceği vurgulanan Giroud'nun 3 aya kadar sahalardan uzak kalabileceği Ada basınıda çıkan haberlerce iddia ediliyor.

Kaynak : Karakartal.com

Şahsen Ramsey'den sonra Giroud'da olmazsa çok harika olur diye düşünüyorum

• 3 ay yokmuş. Sevinsek mi üzülsek mi bilemedim. İnşallah turu geçersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

3 ay yokmuş. Sevinsek mi üzülsek mi bilemedim. İnşallah turu geçersiniz

2 gün sevinelim maçtan sonra en kısa zamanda iyileşmesini temenni ederiz
  • Giroud olmaz ya o adam oynasın nolur.
  • 3 ay sakatmış

Arsenalde de bir sorun var bu kadar sakatlık normal değil...
  • Turu geçelim wengerin suratını göreyim başka bişey istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oynasaydı daha iyiydi. Yerine gelecek adam kendini ispatlayıp formayı kapmak için elinden geleni yapabilir.
  • Tam bir kazma keşke oynasaydı
  • Bitiricilik yönü iyi olmayabilir ama arsenal in ilerde top tutmasını sağlayan adamlardan biri giroud, eğer ilk maç gibi önde basarsak ileriye attiklari uzun toplar bizde kalir.

Ayrıca Arsenal forvetinde kim oynuyacak Alexis falan oynarsa ilk maçtaki gibi boş alanları bulamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun muhtemelen(özellikle ilk 15 20 dakika) bizim sahada geçer.Sırtı dönük oynayabilen,top tutabilen,gayet iyi verkaç yapabilen,hava hakimiyeti bu kadar iyi oyuncu keşke olsaydı diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portakallı Mandalina

Oyun muhtemelen(özellikle ilk 15 20 dakika) bizim sahada geçer.Sırtı dönük oynayabilen,top tutabilen,gayet iyi verkaç yapabilen,hava hakimiyeti bu kadar iyi oyuncu keşke olsaydı diyorsunuz.

öyle diyenlerin oyuncu tanımı ya messi dir ya ronaldo en olmadı suarez bi de ibrahimovic

bu dördünün haricindekiler forvet değil. işi sadece gol atmak olmayan adamlar kazmalık yapıyor diye futbolcu olamıyorlar. ileride top tutması takımın ileri yığılmasını sağlaması arkadaşlarına alan açması verkaç yapması top indirmesi hiç önemli değil bunu herkes yapar zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.