Şimdi Ara

Girne'de Hukuk mu, Hindistan'da Yazılım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen sene önüme hiç çıkmayan seçenekler bu sene önüme fazlasıyla çıktı, başlıkta belirttiğim üzere 2 seçeneğim var.

    Hukuk zaten biliyorsunuz adı hukuk yani.

    Hindistan'da dünyadaki en iyi yazılım mühendislerine ve okullarına sahip olan ülke, ABD'den falan daha iyiler bu konuda; Java, IBM, Dell vb. firmaların büyük büyük binaları falan var Hitech city denilen bir mekan var.

    Hukuk %50 indirimle € 2250'ya geliyor senelik. Orada da aylık 700 TL harcanıyormuş fakat benim daha düşük olur çünkü adam akıllı bilgisayarın başından kalkıpta dışarıya çıkmıyorum. Hindistan ise $4500'a geliyor ayrıca harçlık hariç.

    Hangisini tercih edeyim 23'ünden beri herkese soruyorum kime sorsam hukuk diyor gerçekten okuyuna bir farkım olacak mı bu hukuğu?

    Okuduğunuz için tşk. ederim şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discount Specialist -- 26 Haziran 2013; 12:34:24 >







  • Hindistan'da hangi üniversite dostum
  • vallahi çok çok farklı bölümler.
    hindistanda yaşamakta zorluk çekebilirsin. özellikle yemekler konusunda.
  • Yurt Dışında okumaya ne kadar basit kararlar veriyorsunuz öyle ! İngilizcen var mı ? Orada kalacağın yer belli mi ? Son aylarda binalar yıkılıyor 50-100 insan ölüyor. Hiç düşünmeden kafandaki düşüncelerle gitmek yanlış olur.
  • hindistan yazılım derim ben. hukuk okursan çok dandik bir üniversitede okumuş olacaksın. hukuk için eğitim ve çevre çok önemli. ayrıca girne amerikan üniversitesi galiba dediğin. o üniversite %100 burslu bile olsan kayıt için 1000 tl para istiyordu. her şeye para istiyorlarmış. ama çevren varsa hukuk okuduğunda iş sana gelecekse bilemem...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zendo

    Yurt Dışında okumaya ne kadar basit kararlar veriyorsunuz öyle ! İngilizcen var mı ? Orada kalacağın yer belli mi ? Son aylarda binalar yıkılıyor 50-100 insan ölüyor. Hiç düşünmeden kafandaki düşüncelerle gitmek yanlış olur.

    Yeterli seviyede ingilizcem var; yazın 3 ay Marmaris'te rehberlik yapıyorum. Fakat annemde sizin gibi düşündüğü için rest çekti; bende Hukuk istedim; bu sefer Hukuk'a da yollayamayız herşey çok tutuyor orada dediler; bende TB psikoloji tutturursam gönderir misiniz dedim kabul ettiler şimdi orası olursa diye uğraşıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.