Şimdi Ara

girne amerikan hukuk mu? akdeniz iktisat mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artik son gunlerdeyiz girne amerikan hukuk %50 olucak babamin mesleginden dolayi emekli asker kalcal yer olarak orduevi var geceligi 2 tl falan aylik 60 tl gibi rakam hadi 100 olsun akdeniz iktisatta antalyada ev var
    Sizce hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• ev dışında giderlerde olacaktır Kıbrıs oldukça pahalı bi yer..Hukuk okuman daha iyi olur bence hukuk mezunu olan biri iktisat ta bilir...
  • kibristada hayat yokki anasini sataym

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomris01

ev dışında giderlerde olacaktır Kıbrıs oldukça pahalı bi yer..Hukuk okuman daha iyi olur bence hukuk mezunu olan biri iktisat ta bilir...

Tabi ki giderler olcak ikidi arasında kaldim bu aksam karar vecez artik pahalilik önemli sonucta yari burslu gidicem

• quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

kibristada hayat yokki anasini sataym

Hocam cok ikilemdeyim antalya ve girne tabi ki egitim turkiyede ki egitimi az cok biliyorum akdenizde iyiymis ama girne amerikani bilmiyorum

• Hukuk tabiki. Hem 60 lira kalacak yer diyosun. Hicbir sikintin yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoneking

quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

kibristada hayat yokki anasini sataym

Hocam cok ikilemdeyim antalya ve girne tabi ki egitim turkiyede ki egitimi az cok biliyorum akdenizde iyiymis ama girne amerikani bilmiyorum

Akdeniz iktisatı okuman sana bişey katmaz.. Yabancı dil olmadığı sürece öne geçemezsin özel sektörde.. Ancak devlete girersen biyere gelirsin.. Girne amerikan da adındanda anlaşılacağı gibi yabancı dil kasarlar bi şekilde öğrenirsin.. Hukuk okuyan adam her zaman önde olur.. Okul hayatı diyorsan onu sen yaratırsın.. Ben Marmara üni okuyorum okulum oldukça merkezi yerde arkadaş ortamım oldukça iyi gezip bişeyler yapıyoruz ama bazı arkadaşlar dersten derse okula geliyor sosyal olmuyorlar... Yani sosyal olacaksan Kıbrıs ta da olursun zaten turizm bölgesi antalya gibi

• Kalacak yer sıkıntın yoksa ve baban gönderebiliyorsa hukuk kesinlikle.Bırak birazda giderin fazla olsun :) Sonuçta hukuk okuyacaksın.
  • Benim de annem asker eger istanbul tutmasa kıbrıs hukuka gidecektim allahtan özel hukuk tuttu İstanbulda.Girne Amerikandan önce Doğu Akdenizi yaz derim ben
  • girne amerikanda %50 hukuk varmı yahu
  • Girne amerikandan mezun olunca türkiyede özelde iş bulma şansı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: myhecter45

Kalacak yer sıkıntın yoksa ve baban gönderebiliyorsa hukuk kesinlikle.Bırak birazda giderin fazla olsun :) Sonuçta hukuk okuyacaksın.

sonuçta hukuk okuyacak derken ?..

hukuk fakültesinin önünün kapalı olduğunu bilmeyen kalmadı. 2+2 =4 kadar açık bir durum artık.
  • bende gecen sene dogu akdenız hukuga gıtcektım benımd 50 bursum vardı babamın emeklı asker olmasından dolayı ıstemedım maddı ımkanımda olmasına ragmen ama gıden arkadaslarım hep memnunuz dıyorlar ama yanı maddı ımkanın gercekten el verıyorsa gıt yoksa surunme ıhtımalı yuksek kıbrısta ben sahsen mezuna kal derım seneye devlet hukuk burslu hukık yapcak puanı cıkarırsın calısırsan tabı bu ıkı kosul varsa sadece tabıkıde hukuk ama gırne amerıkanda cok vasat dogu akdenıze tutuyormu oraası tutuyorsa orayı onerırım gecen sene 14 mılyara senelık gunde 3 ogun yemek yurt okul ucretı fıyatı vermıslerdi bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 14 Temmuz 2014; 20:58:30 >
  • orada hukuk okursan savcılık ve hakimliği unut derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.