Bildirim
>>>>>>>>Girişimciysen.......

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ev alır kiraya veririm... -
quote:
Orjinalden alıntı: manyetico
ev alır kiraya veririm...
40 milyara indirmeye karar verdim sermayeyi.. yoksa her iş olur... -
hangi konudan anliyorsan sana daha cok parayi o kazandirir gibime geliyor...
ama diyorsan anlamiyorum hicbiseyden ozaman parayi bana ver. ben teknolojiye yatirayim sende kazan bende -
mp den para mı çıktı -
quote:
Orjinalden alıntı: perspective
mp den para mı çıktı
bu hafta kesin.. hatta yılbaşı biletine tam bakmadım belki de 5 trilyondur.. -
Elimdeki Sermayenin büyüklügüne göre degişir
10-20 bin ytl = internet kafe , sote bir yerde korsan cd basımhanesi
20-50 bin ytl = Demir Çelik Sanayisi ile ilgili Tasarım ve modelhane
50-100 bin ytl = Elit Bir Mekanda Bir Restorant yada Cafe Tarzı Bir Yer
Para Sınırı yok ise = Sanayi Bölgesine Yakın Yerlerden Boş Arsalar Alıp üzerlerine Sanayi sitesi kurup Ucuza firmalara kiralar verdigim parayı 2-3 senede çıkarır geri kalan zamanda parayı yer yatardım ... -
öğrencilerin bol bulunduğu bir yerde dönerci gibi bir yer... -
quote:
Orjinalden alıntı: CIZIK
Elimdeki Sermayenin büyüklügüne göre degişir
10-20 bin ytl = internet kafe , sote bir yerde korsan cd basımhanesi
20-50 bin ytl = Demir Çelik Sanayisi ile ilgili Tasarım ve modelhane
50-100 bin ytl = Elit Bir Mekanda Bir Restorant yada Cafe Tarzı Bir Yer
Para Sınırı yok ise = Sanayi Bölgesine Yakın Yerlerden Boş Arsalar Alıp üzerlerine Sanayi sitesi kurup Ucuza firmalara kiralar verdigim parayı 2-3 senede çıkarır geri kalan zamanda parayı yer yatardım ...
demir çelik muabbetini ben bi araştırıym.. -
ben kendime çok kaliteli bir müzik mağazası açardım
ayrıca bu mağazaya son derece kaliteli enstrumanlar ile ses-kayıt aletleri döşeli bir stüdyo yapardım
bu mağazada müzik albümlerinden müzik aletlerine ve kitaplarına kadar müzik ile ilgili herşeyi satışa sunardım
stüdyonun saat ücretini tutabileceğim en düşük seviyede tutar kaliteli enstrumanların yardımıyla bol bol müşteri çekerdim
ayrıca büyük müzik firmaları ile anlaşır müzikle uğraşan insanlara yol gösterirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 12 Ocak 2006 23:51:40 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X