Şimdi Ara

Giriş paneli yaptım ama hata aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sql sorgusunda users yerine user yazmışsın...
  • http://i.hizliresim.com/b8q8jm.png hocam zaten users yazıyo
  • VB.NET kodlarındaki sql sorgusundan bahsediorum:
    SELECT * FROM user yazmışsın SELECT * FROM users olacak.
  • Hostinger uzaktan bağlantıyı kabul etmiyor ozaman.
    Başka bir host bulmalısın ama bedava hostların çoğu mysql için uzaktan bağlantıyı kabul etmez sadece localleri kabul eder.
  • 000webhost veya vds ye xaamp kursak o olurmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xampp ile olabilir ama server güvenliği sorun yaratır, ayrıca programda database bilgilerini öylece tutmak hiç güvenli değil, akıl eden biri direkt olarak bu bilgilere ulaşıp databaseni ele geçirebilir.

Elinde vds varsa ve windows sa Client-Server Socket mantığıyla login işlemlerini yapabilirsin.

Yada sana önerim PHP veya ASP.net bir üyelik sistemi bulup bunu hostta yayınlamak ve üye girişini webbrowserden alan doldurma mantığıyla yapmak.
  • kodlar gozuktu için hostta yapmak istemiyorum programı kodlarını naasıl bulabilirlerki
  • selman14 S kullanıcısına yanıt
    Hostta ne kodları gözükecek tam anlamadım ?
    Programın kodlarını Reflector benzeri programlarla, içinde değişken değerlerini en basitinde HEX editorle bile bulabilirler.
  • hocam webtvde html kodları kullanmak zorunda olduğum için html kodları görülüyor
  • selman14 S kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla web konusunda çok eksiğin var, sana tavsiyem client side ve server side programlama nedir bir araştır.Ben sana kısaca bir açıklama yapıyim:

HTML, css, javascript (client side diller) gibi kodlar siteyi gezenlerde tabi ki gözükecek, çünkü bunlar sitenin görünümünü, bazı işevlerini sağlayan kodlar.Bu kodların görünmesinin veya değiştirilmesinin senin açından hiçbir zararı yok(çok özel durumlar hariç) çünkü bunlar serverdaki yorumlamalar sonucu kullanıcının bilgisayarına gönderilen bilgilerdir birnevi işlem sonuçlarıdır.
    yani sen login işlevini serverde yaparsın(hostta) , databaseye serverda bağlanırsın, tüm bilgiler serverde tutulur, kısaca tüm işlemler serverde yapılır ve sonuçları siteye giren kişiye gönderilir, yani server side diller(php, asp.net, c, perl...) ve bunların kodlarını kullanıcı asla göremez, sadece onlarda olan işlemlerin sonucu görür.Vb.net üzerinden basit bir örnek vereyim.

private function sonuc as integer

return "<html><a>merhaba</a></html>"

end function

şimdi bu fonksiyonu kullanıcı siteye girdiğinde çalışması için ayarlarsın, kullanıcı siteye girdiğinde servere bir kullanıcın giriş yaptığına dair bilgi gelir ve girdiği sayfada hangi kodların çalıştırılacağına bakar, daha sonra yukarıdaki sonuc fonksiyonunu birkez çalıştırır ve sonuçları kullanıcıya gönderir, kullanıcıda bu sonucu alır almaz tarayıcısında websiteni görür, yani asıl kodları görmez sadece sonuçlarını görür:

return "<html><a>merhaba</a></html>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CatchFire -- 1 Temmuz 2014; 15:36:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.