Şimdi Ara

GİRİŞ BELGESİ SORUNUM[ösym'yi aradım net cevap vermediler]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şimdi giriş belgemin ortasında ve alt kısımdaki boş yerlerde çok çok silik bir şekilde üstteki yazılar yazıyor mesela kağıdın ortasında silik bir şekilde odtü yazarken en alt kısımda GİRİŞ yazıyor. kafayı taktım ösym'yi aradım başka yazıcıdan alın dedi. dedim ki size gelince bu kağıt sorun olur mu hala başka yazıcıdan çıktı alın diyor sinirlerin bozuldu hiç yapıcı konuşmadı. bu saatte başka yazıyıcıyı nerden bulayım?

sınava odtü'de giriyorum okuyan arkadaşlar nerden çıktı alabilirim odtü'de yarın?

• Etrafta kırtasiye felan bulursun sanırım. Yine de bu kağıdı götür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Etrafta kırtasiye felan bulursun sanırım. Yine de bu kağıdı götür.

görevliler için sorun olmasın diyor dedim ki bu kağıt size geldiğin de sıkıntı olur mu? bir bilgisi olmasa gerek sadece yeni çıktı alın dedi. ya gitmeden internet cafeden çıkartacağım ya da odtünün içinde bir yerden.

up arkadaşlar odtüde nereden çıktı alabilirim inşaatta gireceğim sınava

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flurry. -- 15 Haziran 2014; 0:11:35 >
  • o kadar odtüde okuyan var yok mu yardımcı olacak ya da konuya okuyan birini çağıracak?
  • Up.
    Benimde kağıdı tam kaplamıyor yazılı yerler.4 te 1 boş sayfanın.Küçük çıkmış yani belge kısmı.Umarım sıkıntı olmaz.

• daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    yazıcı ayarlarından olabilir mi acaba hocam?

zaten önemli olan fotoğraf isim ve t.c kimlik numarasının net olması bunlar yeterli aiste de bunlara dikkat edib yazıyor. dershanedeki yazıcı neredeyse bütün kağıtları böyle bastı evdeki yazıcı da böyle çıkardı yapacak bir şey yok piercingle bile giriliyorsa küçük bir giriş kağıdı sorun olmamalı. sen yine de binaya erken git sorun olacağını söylerlerse çevrede bir yerden çıkarttırırsın
  • Her bölümün kırtasiyesi var, odtünün kütüphanesi var, varoğlu var çıktı alınacak yer.

Yarın açık mıdır onu bilemem ama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hermés kullanıcısına yanıt
    açık değilmiş hocam 15-21 arasında hizmet verecektir lys dolayısıyla diyor. gitmeden bir cafeden alırım artık yapacak bir şey yok teşekkürler cevap için.
  • Valla hatirlamiyorum ama o giris belgesini almiyolardi sanirim ya sende kaliyodu zaten sorun olmaz.odtude carsi var tenis kortlarinin orda kime sorsan gosterir orda var cikti alabilcegin yer acikta olur zaten sanmam kapali olcagini.ama oraya birakma yolda giderken internet cafe bulmaya calis kirtasiyede bulamayabilirsin

• benim de öyIeydi siIik bugün küItür merkezinden cıkarttım sabah erken kaIkıp internet cafeIere yada kırtasiyeIere bakabiIirsin yada cevrede yazıcısı oIan bakkaI fiIan vardır buraIara bakarsın üniverstenin o an acık oImayabiIir
  • Yazılar ve fotoğraf gayet okunur biçimde görünüyor.YGSde yazıların bazı kısımları silikti ama sorun olmamıştı.Sende de benim gibi yazılar biraz silikse ama zorlayınca okunuyorsa sıkıntı olmaz ama silgiyle silinmiş gibi hiç okunmuyorsa tekrar çıkarttır derim.Odtüde illaki bulursun.Yada erken kalk internet kafelerden birine git.

bütün yazılar tam zaten sadece kağıdın boş kısımlarında EK OLARAK silik silik odtü ya da sınava giriş belgesi gibi yazıyor yani olması gereken yazılar tam aslında bunlar ek olarak silik silik arka planda gibi çıkmış ama çok az call center da bunu tam anlayamadı bence yarın cafeden çıktı alırım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry.

bütün yazılar tam zaten sadece kağıdın boş kısımlarında EK OLARAK silik silik odtü ya da sınava giriş belgesi gibi yazıyor yani olması gereken yazılar tam aslında bunlar ek olarak silik silik arka planda gibi çıkmış ama çok az call center da bunu tam anlayamadı bence yarın cafeden çıktı alırım artık

Ygsde benimde öyleydi sıkıntı olmadı.Kartuş yüzünden öyle oluyor.Bende tüm yazılar dikkatlı bakınca okunuyordu.Risk alma yinede sabah tekrar çıkarttır.

yarın mutlaka çıkarttıracağım artık iyi geceler hocam başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry.

yarın mutlaka çıkarttıracağım artık iyi geceler hocam başarılar

Başarılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.