Şimdi Ara

Girilemeyen instancelar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün random olarak katıldığım ic dungeonunda bir iki boss'u kestikten sonra gurubumdaki elemanlar bir porttan geçip yollarına devam ettiler ama ben geçemedim. 'Karakteriniz bu instance için gerekli niteliklere sahip değil' iletisi aldım. Böyle bazı instancelar için item kontrolü falan mı var? Itemlerim iyi değil ama yine de 3-4 parça pvp itemine sahibim ve diğerleri de mavi zaten. Normal modda dps de 4-5k yı görebiliyorum bir warlock olarak. Nedir bu işin sırrı? Özel bir quest falan mı almam lazım yoksa?



  • Çok ilginç tam olarak ingilizcesi neydi peki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter777 -- 26 Aralık 2009; 15:45:58 >
  • Yeni hcleri açtırabilmek için qlerini yapmak gerekiyor. İlk girdiin hcden (normalden de yapabilirsin) bi kereye mahsus olmak üzere q yü Jainadan (ally için hordeu bilmem) alıosun ve hc bittiinde görevi veriosun.. Verdikten sonra diğerine geçebilirsin. Aynı şekilde pit of sarondada q yapıp sonunda hor a girebilirsin.. Eğer bu q leri yapıp da giremiosan sanırım dediğin gibi bir item sınırlaması var..
  • vay be sonunda bu adamda 80 olup,dungeon koşmaya başladı..GZ bro
  • Artık dungeonlara girebilmen için uygun geara sahip olman gerekiyor. Zaten artık nereye kayıtlı olduğunu, nereye gearının yetmediği söyleniyor. I ya basıp ( ıspartanın ı sı ) yukarda ki seçeneklerde Specific Dungeons' a tıkladığında her dungeon için gerekli bilgileri görebilirsin. Eğer yaptıysan locked diyor. Gearın yetmiyorsa yetmediği hakkında bir yazı çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hastironot

    Artık dungeonlara girebilmen için uygun geara sahip olman gerekiyor. Zaten artık nereye kayıtlı olduğunu, nereye gearının yetmediği söyleniyor. I ya basıp ( ıspartanın ı sı ) yukarda ki seçeneklerde Specific Dungeons' a tıkladığında her dungeon için gerekli bilgileri görebilirsin. Eğer yaptıysan locked diyor. Gearın yetmiyorsa yetmediği hakkında bir yazı çıkıyor.


    80-83 yazısı dışında bişey göremedim ben. bütün gearı çıkardım hala uygun deilsin falan demiyor. 5 man için gear req çok saçma, hangi patch noteda yazıyor bu. neye göre geara karar veriyor ilvl toplamı falan mı neymiş bu iş
  • bu gear score olayı ne işe yarıo. lfg sisteminde dungeonlar için oyuncu eşleştirirken falan mı işlio? mesela gear score u yüksek oyuncularla yüksekler, gear score düşüklerle düşükleri mi eşleştirio?
  • Arkadaşlar sitede ki hatadan mıdır, bendeki hatadan mıdır anlamadım ama mesajınıza alıntı yaparak cevap yazamıyorum. Son iki soruyu cevaplandıracağım.

    Soru: 80-83 yazısı dışında bişey göremedim ben. bütün gearı çıkardım hala uygun deilsin falan demiyor. 5 man için gear req çok saçma, hangi patch noteda yazıyor bu. neye göre geara karar veriyor ilvl toplamı falan mı neymiş bu iş

    Cevap: Uygun olmadığını şu şekilde ingilizce der: You must optain better gear gibisinden bir yazı çıkar. Yani buraya girebilmeniz için daha iyi bir geara sahip olmanız gerekiyor anlamındadır.

    Soru : bu gear score olayı ne işe yarıo. lfg sisteminde dungeonlar için oyuncu eşleştirirken falan mı işlio? mesela gear score u yüksek oyuncularla yüksekler, gear score düşüklerle düşükleri mi eşleştirio?

    Cevap: LFG sisteminde random girişlerde gear score ile alakası yok. Gear score' u ( Gear Score addonuna göre örnek veriyorum ) 2k olan ile 5k olan aynı random grubuna girebilir. Fakat bu yeni gelen dungeonlardan, örneğin Halls of Reflection' a X karakterinin gearı yetersiz ise onun girmesine izin vermez. Belirli bir item seviyesinin üstünde olması lazım. Tahminime göre bunu da item seviyesine göre hesaplıyor. Eğer itemlerin üzerine geldiğinizde item levelini göremiyorsanız interface ayarlarından açabilirsiniz.


    Yeni gelen 3 dungeon a girebilmeniz için gerekli olan iki şey;

    1: Görevleri yapmak zorundasınız,

    2: Yeterli Geara sahip olmanız gerekir.




  • Eskilerde var mı bu olay ? Naxx ve ulduar mesela.
  • 'Your character does not have requirements for this instance' Tam olarak ileti buydu. Sanırım itemlerimi beğenmedi. Teşekkürler cevaplar için.
  • Eskiden yoktu son patch' de çıktı bu kural. ULYSES senin sorunun görevinin yapılmamış olması. Görevde bi eksiklik var o yüzden giremiyorsun.
  • Zaten dün yaptığım 'Echoes of tortured souls' görevini de veremedim. Lady Slyvanas almıyor görevi. Quest zincirini atlayıp bir üst questten başladığım için böyle oldu heralde. Ama işin kötüsü görevi abandon ettiğim halde 'inside ic citadel' görevini yine alamıyorum Dalarandaki hatundan. Bir bug var sanırım bu görevde.
  • dalarandaki hatunu salla, normal mode forge of souls'a gir.. kapıda slvanasla konus.. görev vermese bile devam et.. ilerde bosslar öldükce gözün arkadaki elemanlarda olsun.. arada mutlaka bir görevi bitirdigin halde teslim etmemişsindir.. onu yakaladıktan sonra teslim eder HOR'un sonuna kadar giderek bu problemi çözmüş olursun..

    gear kontrolü sadece yüksek level raidlerde yapılıyor.. HCler için yapıldıgını sanmıyorum.. yapılsaydı 2.5K gear scorelu nooblarla pit of sauron yapmazdık
  • Slyvanas görevi veriyor ama bitirince almıyor. Bu ilk questi atlayıp ikinciyi direk yapan başkarına da olmuş. Wowhead de yazıyordu birisi yine. Bug report etmeyi düşünüyorum. İnşallah çözerler.
  • Sen yinede normal modeda forge of soulsa gir.. bitmiş görevi sil tekrar al.. şansını bir kez daha dene bence..
  • Sildim zaten. Bakalım gurup bulabilirsem tekrar bir deneyeceğim. Gurup bulamazsam random gelir nasıl olsa bir ara.
  • specific dungeondan seç 20 dkda kesin gelir.. ben yemege oturmadan daily dungeon seçiyorum.. yemek bitimine masama gidince hemen geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.