O

Çavuş
26 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 39 (Bu ay: 0)
361881 Gün Cezalı
357095 gün 18 s. 3 dk. kaldı
Gönderileri
Kemalton nerede 2 gündür yorumlarını göremiyorum..Kemalton'da gittiyse,ben neyliyeyim artık bu gereksizleri.
Evet sevgili baylar ve bayanlar..Dükkanıma nasıl item ekliycem.
Cevaplamıyacakları mailler için forumdestek diye bir email oluşturup herhangi bir yanlışlık olduğunun düşünüyorsanız buraya email atın diyorlar..Mantıksız.
Evet 23-27 yaşlarında sanıyordum ancak tahmin ettiğimden bayağı büyük bir adam çıktı.
Merhaba sayın baylar ve bayanlar..Konu dışına konu açamam nedeniyle buradaki arkadaşlara sormak istediğim bazı sorular var.Ben bir adet foto makinası aldım değeri 250-300 lira arası sanırım ancak evin içinde hiç güzel çekimler yapamıyorum ve makro olayınıda beceremiyorum çünkü makro çekimde görüntü bozuluyor ya da flash bir tarafa vuruyor..Bu konuda işime yarıycak bilgileri benim ile paylaşırsanız herbirinize kendi imzalı fotoğrafımı göndericem.(kargo parası sizlere ait)
Koskoca milli eğitimin sitesinde açıköğretim sınav sonuçları için 19 şubat diyor ancak 21 şubat oldu hâlâ ne tıkırtı var,ne sıkırtı..Beklemedeyim.
Komik bu yöneticiler..
pazar günü sandığım ehliyet sınavı bugünmüş..80 liraya mı yanayım yoksa zamana mı..Allah belamı vermesin bee..Biri beynimi dağıtsın lütfen.
:( aç karna ne oyun oynuyabiliyorum,ne dhden zevk alıyorum ne de insanlardan..

Konunun sağlık ile alakası yoktur,yöneticilerden ricam taşınmamasıdır.
Tanışalım mı ?
Hakkında
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 13 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 474
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 35.168 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.