Beyler biraz öncede oldu bakkala girdim sahibi yoktu bi dk falan bekledim sonra iyi akşamlar diye bağırdım kimse çıkmadı meğer adam dışardaymış hem bana yardım olur hem de merakımdan soruyorum. :)
Bir bakkala girmiştim selam verdim almadı selam verdim almadı 3. kez selam verdim yine almadı, karşımda duruyor üstelik son ikisinde ben de bir şey almadan çıktım.
quote:
Orijinalden alıntı: ssgg
Selamunaleyküm der girerim.
+ yan 8
quote:
Orijinalden alıntı: MrVeli
Beyler biraz öncede oldu bakkala girdim sahibi yoktu bi dk falan bekledim sonra iyi akşamlar diye bağırdım kimse çıkmadı meğer adam dışardaymış hem bana yardım olur hem de merakımdan soruyorum. :)
Tanidik biryerse nasil hitap ediyorsam oyle sesleniyorum.Eğer ses vermezse kasadan 50 tl borc aliyorum abi/abla diyorum geliyorlar.Eğer tanımadıksa öksürerek iceri giriyorum ses yoksa bakarmisiniz diye sesleniyorum.
çekme o gariyn diyorum, güvenlik kamerasını kapatıp geliyorlae.
quote:
Orijinalden alıntı: Nakuğod
çekme o gariyn diyorum, güvenlik kamerasını kapatıp geliyorlae.
kimse varmı diye bağrıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Ruoja
kimse varmı diye bağrıyorum
Alıntıları Göster
HAYIRLI İŞLER !
quote:
Orijinalden alıntı: Tiger35
HAYIRLI İŞLER !
Alıntıları Göster
Kimse yok mu?
Selamun aleykum diye bagirir saga sola bakarim.isin ozu budur.
quote:
Orijinalden alıntı: Uzuman
Kimse yok mu?
Alıntıları Göster
boyle durumlarda dikkat cekmek icin sokaktan buldugum bir kanis turu kopegi kiymayla kandirarak agir derecede bagirtarak tecavuz ederim, bakkal pompaliyla gelir manav kismindan aldigim muzu pompalinin ucuna adam tam ates edicekken sokarak ters tepmesini saglarim, adam darma duman olur. kopegi serbest birakir ekmek ve cips alir ceza olarak paranin sadece % 70 ini birakir cikarim. eve girmeden ahlak polisi goturuyo genelde zaten. kandilinizin gozlerinden operim.
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
boyle durumlarda dikkat cekmek icin sokaktan buldugum bir kanis turu kopegi kiymayla kandirarak agir derecede bagirtarak tecavuz ederim, bakkal pompaliyla gelir manav kismindan aldigim muzu pompalinin ucuna adam tam ates edicekken sokarak ters tepmesini saglarim, adam darma duman olur. kopegi serbest birakir ekmek ve cips alir ceza olarak paranin sadece % 70 ini birakir cikarim. eve girmeden ahlak polisi goturuyo genelde zaten. kandilinizin gozlerinden operim.
Alıntıları Göster
Selamınaleykum bi bakarmısınız? derim genelde
"Selamin Aleykum dayiiiii."
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88