Şimdi Ara

girdiğim siteleri kaydeden program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    sorumu yanlış şekilde sormuş olabilirim, kusura bakmayın :)

ben kotalı adsl kullanıyorum, bu sebeple her gün defalarca girdiğim sitelerin özelliklerini kaydedecek bir program var mı? yaniwww.mynet.com adresine her gün giriyorum ve sanki ilk defa girmişim gibi bütün öğeleri tekrardan yüklüyor. ben eskiden bir program kullanmıştım, girdiği siteleri hafızasına kaydediyordu ve ben o siteye girdiğimde hemen açılıyordu, sanki ilk defa girmiş gibi yavaş olmuyor ve tekrardan zaten daha önceden yüklediği öğeleri bir daha yüklemiyordu böylece limiti daha da az harcıyordu. bu programı hatırlayanınız var mı? umarım soruyu anlayabileceğiniz şekilde sormuşumdur :D

• al bakalım bu tarayıcı kaydediyor. aslında Internet Explorer da kaydediyo ama neyse

http://www.avantbrowser.com/

BursaSpor Fan
  • her browser da varki... cache i enable yapıp miktarını attırnca hepsini bellekten çalıştırır.

tone is in the fingers, effects just do the coloring *Joe Satriani

Ibanez RG Prestige
  • quote:

Orjinalden alıntı: still

herkese selamlar...
    sorumu yanlış şekilde sormuş olabilirim, kusura bakmayın :)

ben kotalı adsl kullanıyorum, bu sebeple her gün defalarca girdiğim sitelerin özelliklerini kaydedecek bir program var mı? yaniwww.mynet.com adresine her gün giriyorum ve sanki ilk defa girmişim gibi bütün öğeleri tekrardan yüklüyor. ben eskiden bir program kullanmıştım, girdiği siteleri hafızasına kaydediyordu ve ben o siteye girdiğimde hemen açılıyordu, sanki ilk defa girmiş gibi yavaş olmuyor ve tekrardan zaten daha önceden yüklediği öğeleri bir daha yüklemiyordu böylece limiti daha da az harcıyordu. bu programı hatırlayanınız var mı? umarım soruyu anlayabileceğiniz şekilde sormuşumdur :D

Evet haklısınız, eskiden (dial-up) zamanlarında kullandığımız bir program vardı. Sizin mesajınız üzerine aradım buldum. Gerçekten çok güzelmiş, unutmuşum kullanmaya kullanmaya. Daha önce gezdiğiniz adrese tekrar girmek istediğinizde sayfanın açılması 1 sn bile sürmüyor. Program, kurulduğu dizinde icache adlı bir klasör oluşturup, gezilen sitelerin bilgilerini orada saklıyor.

Programı aşağıya yükledim. Umarım işinize yarar.

NetSonic 3.0

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.