Bildirim
EN İYİ DOSYA ŞİFRELEME PROGRAMI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Folder Lock İşinin Görür -
-
bide şöyle bi durum war hocam ben bunu external hdd de kullanıcam şimdi ben bu programıı sadece kendi laptopuma kurucam ama hdd başka pc ye takıldığı zaman yine şifreleme programı çalışacak mı bunu öğrenmek istiorum , bana böyle bir program lazım çünkü -
blog sayfama uğra -
arkadaşlar bu folder lock isimli programı kullanıyorum gayet güzel hoşuma gitti
ancak bir sorunum var.. e mail yollarken @ işaretini çıkarmak için alt+q yaparız normalde ancak bunu yaptığım zaman direk folder lock isimli program çalışıyor..
bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba yardımcı olan arkadaşa hayır dualarımı göndereceğim.. lütfen yardım -
Geçtiğimiz günlerde rastladığım güzel bir program “Folder Guard”.
Program dosyalarınızı şifrelemeye yarıyor.Şifrelemiş olduğunuz klasöre tıklanıldığı anda erişimi engelliyor ve şifre soruyor.Bunun yanında şifreleme dışında istediğiniz bir klasöre erişimide kısıtlıyabilirsiniz.
Başka biri o klasöre erişmeye çalıştığında karşısına sizin belirlediğiniz bir yazıyı hata mesajı şeklinde çıkartabilirsiniz.
Daha fazlasını istiyorsanız dosyalarınızı görünmez hale de getirmeniz mümkün.
Programın birçok güzel özelliği bulunuyor.Kullanımı gayet kolay olduğu için fazla detaylara girmiyorum. Takıldığınız bir yer olursa yorum yazarak iletebilrsiniz.
Programı buradan indirebilirsiniz.
Alıntıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feat -- 7 Ağustos 2007; 20:39:59 >
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X