Şimdi Ara

#Gırakon Char Tanıtımı# (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum

Sizin Vs'lerdeki charları ben kullansam şansınız yoqtu

ama hayırlı olsun çoq hoş ilerliosunuz go go go 72

ne 72 si kanka hayvan gibi char gitsin 80 gogogogogogoogogoggo 80 g de nsenden buyuk varmi

• bu gün arenadaydık malice attı benim wariora 600 700 vurdu valla. ama full str yapmış hp si çok az master açsam harcarım:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

bu gün arenadaydık malice attı benim wariora 600 700 vurdu valla. ama full str yapmış hp si çok az master açsam harcarım:P

Dogukana denk gelmişindir. Sn'De 2Judge + 2/3 tane''R'' damage gorursen ben oynuyorum charı demektir
  • charınız gayet güzel ama bence belt of str boş bi item onun parasıyla +8 2 parca kıyafet alın daha yararlı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytacc

charınız gayet güzel ama bence belt of str boş bi item onun parasıyla +8 2 parca kıyafet alın daha yararlı olur

Herşey sırasıyla ;)

Paper +8 3 parça str 2 parça Hp yapmayı düşünorum . Bole iken belt of str olsa fena olmaz mı ?
  • 3 parça yaparsan hp armorları vurursun işte :P
  • güzel gerçekten la
  •  #Gırakon Char Tanıtımı#

Gırakonda biryerlerimi yırtarak kestim hatta 2 kere öldüm sonunda towna gittim buff aldım gittim tekrar başladım kesmeye çokk uzun sürdü demage ler gözükyo zaten zorla olsada kestim ama bişey çıkmadı ilk defa kestim hyde ne item çıkar bunun içinden umarım iyi item çıkmıyodur

Edit : nick i forumdan bir arkadaştan çarptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ®èstIήPèácè -- 11 Eylül 2007; 0:56:18 >

• @ ®èstIήPèácè

Üzülme zaten pek degerli bişe cıkmıyor.

char şu anda %50
  • @ nevarbe

Güzel char
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

@ nevarbe

Güzel char
    Eywallah seninde char güzel Senin gibi bp lerden tırsıyorum valla Warrior,asas gördümmü affetmem fakat bp lerle 1vs1 olmaz.. Maliceden sonra adam seri 1200 giriyordu Bu malice sakat iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevarbe -- 11 Eylül 2007; 23:46:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nevarbe

quote:

@ nevarbe

Güzel char
    Eywallah seninde char güzel Senin gibi bp lerden tırsıyorum valla Warrior,asas gördümmü affetmem fakat bp lerle 1vs1 olmaz.. Maliceden sonra adam seri 1200 giriyordu Bu malice sakat iş

• Samet abyys' te ki phamtonlara normalden mi gdiiim yoksa hell dekiler de mi kassam?
    Bus mus için...
  • U yu açıp ilk sayfadaki ilk mesaja bir fotoğraf koyabilirmisin...
    Yani konuya yeni girenler için daha yararlı olabilir bir emir olarak anlama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GKYYDGN

U yu açıp ilk sayfadaki ilk mesaja bir fotoğraf koyabilirmisin...
    Yani konuya yeni girenler için daha yararlı olabilir bir emir olarak anlama...

Peki .
  • quote:

%76

İnş Yarına 62 Oluruz , 100Zombi Gozunu tamamladım , 30 opal we 5m kaldı. Arkadastan trina alıcam satıcam onla birlikte judgment sc'yi yapıcam .

Judgment vuran ilk priestler arasında yerimi alıcam . Şu ana kadar 6/7 kişide gordum orclardan judgment sallayan.

Bende priest hastasıyım orada 0 dan kasmayı dusundum ama DD olayı yok bu konuda zorluk yasıyormusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

quote:

%76

İnş Yarına 62 Oluruz , 100Zombi Gozunu tamamladım , 30 opal we 5m kaldı. Arkadastan trina alıcam satıcam onla birlikte judgment sc'yi yapıcam .

Judgment vuran ilk priestler arasında yerimi alıcam . Şu ana kadar 6/7 kişide gordum orclardan judgment sallayan.

Bende priest hastasıyım orada 0 dan kasmayı dusundum ama DD olayı yok bu konuda zorluk yasıyormusun

Şimdi 2Asas'a cok zor dayanıyorum hatta Gate çekmek zorunda kalıorum . Fakat 1VS1'de Spike ile 1200 yedigim asas'ı bile kesiorum .

Asas gordugum zaman kalkanı takıorum restore atıorum kendime , Asas'a malice dest'i takıp dalıorum . Arada pota basıorum . 2Judgede master'ı olanın masterini yakıorum zaten diger judgeye yerde oluyo :))

Geliyorum diesel bekle beni

Yeni SS'ler vericem oyun açıldıktan sonra.

ITEM:

II +6/60
    STR/HP +7/12 Armor
    +6 str earring geri kalan full +9 accessory

• 66 lvl lerden bahsediliyor orada char acmak ıcın gecmi kaldik
    iyi itemlerde var
    ama bi yandan dusunuyomda diez gibi yerlerde ucmus millet
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.