Bu gece sawastan bişeler kasarsam S'YE cıkabilir . Onemli olan lwl ama . En geç 2Gün içerisinde 63 Olmayı hedefliyorum (%67)
inş bugün eve geliom
Sizin Vs'lerdeki charları ben kullansam şansınız yoqtu
ama hayırlı olsun çoq hoş ilerliosunuz go go go 72
bence şuan pk'ya dalmanız çok gerekli değil ben size şöyle söyliyim lvl en güzel item. lvl'den gelen statlar ( 5er 5er) yeni bir item almış gibi oluyorsunuz her lvl'de bedava item sadece emekle alınabilicek bi itemi alıyorsunuz. örneğin wp'niz var ama lvl atladınız 5 str daha geldi buda küçük wp gibi lvl kasın beyler zaten bp'siniz defansınız baya bi düşüktür lvl alıp bir an önce stryi 255'e tamamlamaya ve geri kalanları hp'ye vermeye bakın. tabiki pk yapabilirsiniz ama şuan lvl almanız daha önemli bence işaretin durmasının imkanı yok zaten bir ay boyunca. siz bir ay lvl kasmassanız ama en az 2 lvl'den olucaksınız. benden size tavsiye lvl kasın sallayın pk'yı falan.
çarın güselmiş np tam olarak kaç şuan
Np 24 K ;)
%65 + Char zaten . En geç 2Gün sonra 63 Olmayı hedefliyoruz . 64 olunca Heal 1920 de açılıcak .
Şimdilik ,
Judge + 300 + malice + ( 1920 : 64 LwL'de )
güzel
Bende açtım dün bügün 37 oldum orc um yardımlarınızı beklerim
cok güzel gidiyorsunuz.
haha ezik naber dün mastodon da kasmıştık 60 lwl warior ShotDowN
Bende 38 oldum beyler bi el etın yaw kasalım
bakirra + shaula kestim bakirra + raptor düştü son olarak +8 destoreyer belt of str + lupus pendant yaptık + itemleride kitledik