Şimdi Ara

Ginseng de Hangi marka ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188
Cevap
12
Favori
130.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: Skullbeneath

quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Bugün Solgar Korean Ginseng aldım. Yalnız koruyucu bant yoktu üzerinde orjinal mi emin olamadım. Gelişmeleri yazarım.

Hocam ben de sizinle hemen hemen aynı tarihlerde aldım solgarın ginsengini, bende de yoktu sanırım o bant hatırlamıyorum tam. kullandıktan sonra tecrübeleriniz neler?

Çok bişey farkedemedim. Sonra da bıraktım.. Artık sadece omega 3 kullanıyorum.

Ben de aynı durumdayım, odaklanmamı iyileştirmesi amacıyla kullanmaya başladım ama fazla bir etkisi olmadı, daha kaliteli ginsengleri denesem fark olur mu diye düşünüyorum çünkü solgarın kırmızı ginseng olup olmadığı konusunda bir bilgi vermediğini okumuştum. Omega 3 ün faydasını görebilidiniz mi?

• Omega 3 sanki biraz daha moralimi düzeltiyor gibi. Plasebo da olabilir. Onun dışında mucize etki görmedim.
  • internette edindiğim bilgiler ve forumdaşların paylaştıkları tecrübeler ışında ginseng kullanmaya karar verdim. dün aktara gittim ve biraz konuştuktan sonra onunda tavsiyesiyle resmini eklediğim ginsrng & ginko biloba tableti aldım ve kullanmaya başladım. Ginseng de Hangi marka ?
  • likya'nın ürününü yakın zamanda kullanan var mı? Hangisini alacağım konusunda iyice kararsız kaldım.
  • Kırmızı Kore Ginseng En İyisidir.Marka Olarakta Tabiki Kgnfwww.kgnf.tr.gg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyrun size "gerçek" ginseng rehberi:
    Ahmet Çelikyoutube
    Ginseng Faydaları? Hangi Ginseng Alınmalı? Ginseng Kök Kullanımı ve Fiyatları?
    https://www.youtube.com/watch?v=dkF_Hmt1gtI
  • Merhaba.

Uzun zaman aradan sonra bugün yeniden kullanmaya başladım.

Bu kez çok methedilen Korean Red Ginseng Tablet kullanacağım.

200lük tablet, ithalatçı firması Karina Yazılım. Ahşap kutunun içinde ambalajı sağlam fiyatı 210 tl.

Bünyeye uyumu açısından; İlk günlerde tek tablet bir hafta sonra 2 tablet 3 hafta sonra da günde 3 tablet olarak kullanacağım.

Geri bildirimimi buradan sizlerle paylaşırım.

Sağlıklı günler dilerim.
  • Ahmet Çelik diye birisi uzun yıllardır korede yaşıyor. yukardaki arkadaşın da dediği gibi bilgilendirme amaçlı korede 1-2 video çekmiş incelemeniz de tavsiye var
    ilgili link:https://www.youtube.com/watch?v=dkF_Hmt1gtI

Hatta tercümanlık sitesindeki yazısını da okumuştum kendisinin burdan bakarbilirsiniz ona da;
    koretercumanlik.com
    Hangi Ginseng Alınmalı ? Faydaları nelerdir? Nasıl Tüketilmeli? Ve Fiyatı Nedir?
    http://koretercumanlik.com/blogsayfalari/kore-kirmizi-ginseng-bitkisi.html

• Ürünü kullandınız mı.

Nasıl

Memnun kaldınız mı

• Arkadaşlar konu baya dağılmış.

Ben toparlamak amacıyla yorum yapacağım.

Konuda zikredilen markalar

Balen v5

Shifa Home

Likya

KRG

Solgar

GNC

Ayrıca şu adreslerde ki Ürünleri tavsiye eden çok.

tr.iherb.com
    Ilhwa, Korean Ginseng Capsules, 500 mg, 100 Capsules
    https://tr.iherb.com/pr/ilhwa-korean-ginseng-capsules-500-mg-100-capsules/44577

https://www.vitaminsel.com/forever-living/forever-gin-chia/

Kullanım amacım yorgunluk hafıza ve özel hayata destek amaçlı.

Ben ankara da ikamet ediyorum. Biraz da aktarlari gezip fikir alacağım. Forumdan az çok bilgi sahibi oldum.

Deneyimlerimi paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 5 Kasım 2018; 10:46:29 >

• Rossmanda panax ginseng aldim .daha once alip kullanan var mi

• tatatamara T kullanıcısına yanıt
    Merhaba @tatatamara .

Benden almayı düşünüyorum.Son durum nasıl :))
  • @firsttrue merhaba kullanmaya devam ediyor musun.son durum nasıl :)
  • Ginseng'de bu ürün sizce nasıl?
    Vitaminler.com
    Nature's Supreme Korean Panax Ginseng 120 Kapsül - Ginseng
    https://www.vitaminler.com/urun/natures-supreme-korean-panax-ginseng-120-kapsul-8707

Cinsellik konusuna(mesela erken boşalma veya sertleşme vs) gerçekten faydası var mı? Veya diyet döneminde spor ile beraber kullanılırsa gün içerisinde, faydası olur mu? Kullananlar cevap yazabilir mi?

Ayrıca bunu sürekli değil de bir süreden sonra ara vererek kullanmak lazımmış doğru mu? Benim anladığım 3 ay kullanıp sonra ara vermek lazım galiba, doğru mu biliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaksi. -- 1 Şubat 2019; 10:56:31 >

• ben bununla ilğili süper bir ürün aldım. Ginseng en etkili şekilde faydalanmanızı sağlıyor. isteyene anlatabilirim. telefonla arayabilirsiniz. 505430 99 06
  • KGNF ALTIN TABLET KULLANIN.%99 ORJİNAL 6 YILLIK GİNSENG BARINDIRIYOR..TÜRKİYEDEKİ DİĞER ÜRÜNLER FASON..! İÇİNDE KATKI MADDELERİ VAR..SAKIN BALEN FALAN KULLANMAYIN SAĞA SOLA SALDIRIRSINIZ.DENENMİŞTİR.Kİ ÇOĞUNU DENEDİM EN İYİSİ KGNF..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkertek

ben bununla ilğili süper bir ürün aldım. Ginseng en etkili şekilde faydalanmanızı sağlıyor. isteyene anlatabilirim. telefonla arayabilirsiniz. 505430 99 06
    bırak telefonuda buradan yaz herkes faydalansın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karayel555

KGNF ALTIN TABLET KULLANIN.%99 ORJİNAL 6 YILLIK GİNSENG BARINDIRIYOR..TÜRKİYEDEKİ DİĞER ÜRÜNLER FASON..! İÇİNDE KATKI MADDELERİ VAR..SAKIN BALEN FALAN KULLANMAYIN SAĞA SOLA SALDIRIRSINIZ.DENENMİŞTİR.Kİ ÇOĞUNU DENEDİM EN İYİSİ KGNF..
    bu KGNF yi yüzde yüz orjinalini hangi siteden almamız lazım heryerde var çünkü??
  • NoirFeu N kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Orijinal Kore Ginseng den asla vazgecmeyin derim. Burada Karina Yazılım isimli bir firma satıyor merkezi Ankara 'da. Google da aratın ulaşırsınız.

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Kullandım ve memnun kaldım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.