Şimdi Ara

ginger vs elektrikli motorsiklet/bisiklet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iş yerim eve yürüme mesafesiyle 30dk uzaklıkta araba alıcak durumum yok iş yeri yakın ama otobüs gitmiyor o civara.

işe gidip gelmek için bir şeyler arıyorum.

ne önerirsiniz birde marka önemlimidir kullanan varmıdır bu tür şeyler.

pratik olarak işime yarar diye düşünüyorum.

öncelikle ginger mı yoksa elektrikli motorsiklet mi almam gerektiği konusunda kararsısızım.

hangi marka vs. bu konuda işte hiç bilgim yok.

bütçem 1000-3000tl arasında

bunu çok beğendim ama param yetmez sanırım 5000tl üstü bunlar. lml diye bir şey.http://www.vitellomotor.com/lml/lml-125-cc-otomatik

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-vintage-vespa-scooter-path-included-image5499285

tarz olarak bu tam uygundur.

yok eğer ginger al derseniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-tek-kisilik-tasiyicilar-yeni-ginger-v.3-plus-2015-model-350-watt-48-volt-24-ah-213379054/detay

bu da ucuz ginger

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-tek-kisilik-tasiyicilar-2015-mukemmel-kalite-tamamen-yerli-uretim-en-son-model-t5-mypet-214141116/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incendies -- 1 Haziran 2015; 1:16:06 >

• beyler bir hata yaptım sanırım. normal motormuş resmini verdiğim ürün.

ben benzer tasarımda elektrikli (ehliyet gerektirmeyen) ürün arıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incendies -- 1 Haziran 2015; 1:27:25 >
  • Al bi 1500w oxygen bak keyfine ginger filan gülerler adama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efbiyay kullanıcısına yanıt
    aynen ya resmen domalıyorsun. alanyada olsam neysede antalya merkezde gülerler.

güzelmiş görünüşü ama satan pek bi yer bulamadım 2200 fiyat iyi. hız nasıl bunlarda? bisikletten hızlıdır dimi.

• ginger ne allahınısen. al bi tane bisiklet o mesafe için, ehliyetti ruhsattı uğraşma. elektrikli bisiklet kullanmak için de A1 ehliyeti almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phipipae

güzelmiş görünüşü ama satan pek bi yer bulamadım 2200 fiyat iyi. hız nasıl bunlarda? bisikletten hızlıdır dimi.

Gidişi iyi 80 görür polis birşey demez 50km filan götürür herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli bisiklet önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ney ? ciddimisin ehliyet mi gereküyor? hiç uğraşamam ya b ehliyetim var 15bin tlya tofaş hariç bi mini araba bulabilirsem alırım yoksa bisiklet.

hocam 2003 model mini coopera 25bin tl verililir mi sizce? annem motor almamı istemiyor benim değil ama ailemin maddi durumu biraz iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

quote:

hocam 2003 model mini coopera 25bin tl verililir mi sizce? annem motor almamı istemiyor benim değil ama ailemin maddi durumu biraz iyi. ekime kadar bekle araba alalım diyorlar. ama o kadar kısa mesafe üçin gerek var mı bilmiyorum.

kron bisikletim vardı çalındı sanırım bi bisiklet daha alıcam elektrikli motorsiklet bile ehliyet istiyomuş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efbiyay

quote:

hocam 2003 model mini coopera 25bin tl verililir mi sizce? annem motor almamı istemiyor benim değil ama ailemin maddi durumu biraz iyi. ekime kadar bekle araba alalım diyorlar. ama o kadar kısa mesafe üçin gerek var mı bilmiyorum.

kron bisikletim vardı çalındı sanırım bi bisiklet daha alıcam elektrikli motorsiklet bile ehliyet istiyomuş.

Hani bazı kurallar vardır sadece sözde kalırlar bu da öyle bir kural düzgün sürersen kimse ehliyet sormaz maddi durumunuz iyi ise araba alabilirsin ama kısa mesafede yorar adamı.tabi şeklide olur uzun yollara çıkabilirsin. bence biraz bekle araba al ama mini pek iyi değil diye biliyorum biraz da pahalı ama sıkıntı değilse mini cooper s hafif modifiyeli güzel olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.