Şimdi Ara

gillette permatik banyo güvenlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar genital bölge ve koltuk altında kullanmak için tek kullanımlık bir banyo jileti arıyorum gittim bimdeki man's marka banyo jiletini aldım almaz olaydım banyoda kan gövdeyi götürdü genital bölgede kesikler oldu acaba ben mi kullanamadım jiletmi kötüydü anlamadım gillette permatik banyo jiletini önerdiler bana acaba güvenlimi kullananlar lütfen nasıl bir jilet olduğunu anlatsın birde derby banyo jileti varmış o nasıl acaba cevaplarsanız sevinirim

• ağda dururken jilette neymiş...
  • ben çift bıçaklı kullanıyorum daha sıkıntı olmadı.Bazen ufak tefek kanamışlığı varda nadiren
    ayrıca çok rahat.Hemde nazik bile davranmıyorum aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 17 Şubat 2016; 20:11:26 >
  • Gilette al ve sabunlayıp kes.Ayrıca yumuşak şekilde kullan yoksa en kalitelisi bile keser.Ayrıca kişisel bakımınla ilgili şeyleri daha kaliteli almaya özen göster paradan kısma.İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banyo olanı genital, permatiği traş için kullanacaksın bilgin olsun.. bunun önünde korumalık yok daha iyi keser falan yok öyle bi dünya.. (bazı şeyler konuşulacak beyler, bu adam olmasa başkasının aklında kalmasın; çok komik bulacağınız sorular gelebiliyor ama kimseyi asla küçük görmeyin)
  • birkere jilet deneyeyim dedim denemz olaydım tüy dokücü daha iyi
  • Aeronautical Engineering A kullanıcısına yanıt
    kardeş genital bölgeye nasıl ağda yapıcan acısına dayınılırmı onun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuaför bebek şampuanı önerdi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erkek adamsin rocky aci oldurmez guclendirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.