Şimdi Ara

gillette nin kıpraşımlı bıçağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merak edip de bu traj bıçaından deneyeniniz oldu mu? nasıl bişey çok meak ettim

• Traş olurken kıpraşıyo ki daha rahat yüzün parçalansın...
  • mutfak robotu gibi bişey herhalde
  • Hakkaten varmı böyle bi şey yaa???
    Vay anasını sayın siyirciliiieeeeerrrrr!!!!!!!!!!
  • ben yaklaşık 4 ay boyunca kullandım. (Almanyadan almıştım) .Çok bi fark göremedim hatta iyi değil diyebilirim. En iyisi kullan at Gillette ler bence. Şu an kullan at kullanıyorum. 5 tanesine 4 ytl veriyorum . titreşimli olanın 4 tanesi (kartuş) 20 ytl. Parası olan alsın kullansın ama çok fazla bişi beklemeyin.
  • biraz önce aldım geldim bakalım biraz deneyeceğim umarım verim alırım, gerçekten diğerlerine göre pahalı, makine 17 ytl 4 kartuş 19 ytl. ama 2 günde bir traş olduğumdan performansı benim için çok önemli,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla ben bir yıldan beri var.
    am arada pek fark görmüyorum.
    sadece titriyor,o kadar.
  • la titreşimli aleti ne yapcam yaw

ben wilkinson aldım 6 lı kullan at paket , aşırı derecede memnunum. Tavsiye ederim. Traş bıçağnın rengi yeşil yani kutuda yeşil sapları da yeşil, alacak olanlara duyrulur.

birde jiletlerin olduğu yer çok esnek yüzünüzün şeklini alıyor, başka traş bıçalarında bunu görememiştim , bundan sonra hep wilkinson alacağım.

tam marka, wilkinson sword extreme 3

resim buldum

gillette nin kıpraşımlı bıçağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 24 Ocak 2006 22:17:54 >

• gillette blue plus 2 nin reklamında 10 jiletli bıçak vardı ondan istiyorum ben
  • bunlar kandırmacadan başka birşey değil. Şu philips cool skins de aynı onun gibi. Neymiş efendim jel koyuyormuşsun da traş makinası ile jiletle traş olmuş gibi sinek kaydı oluyormuş. Böyle olmasına imkan yokkkkk. PARA TUZAĞI BUNLAR. Ben 5 tanesi 1 YTL olan permatik alıyorum. 1 tanesini de 1 hafta kullanıyorum. Cillop gibi oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HayatBoş

bunlar kandırmacadan başka birşey değil. Şu philips cool skins de aynı onun gibi. Neymiş efendim jel koyuyormuşsun da traş makinası ile jiletle traş olmuş gibi sinek kaydı oluyormuş. Böyle olmasına imkan yokkkkk. PARA TUZAĞI BUNLAR. Ben 5 tanesi 1 YTL olan permatik alıyorum. 1 tanesini de 1 hafta kullanıyorum. Cillop gibi oluyor.

yok bak o makinede duracaksın.yazın akraba sırf deneme amaçlı almış(60 günsonra iade edbiliyorsun ya. o da iade etti zaten)ben de deneme fırsatı bıldum.

gerçi ben işi aşıp jeli kullanmadım onun yerine yüzüme tıraş köpüğü sıkarak traş ettim. gerçekten de sinekkaydı oldu. gerçi köpük sıktıktan sonra makine ile traş olmanın bir anlamı olmuyor ama yine de ilginç bir şey.

• Islak traş gibisi yoktur yau öteki türlü kütür kütür kesiyor makine onu geçtim insan temiz hissetmiyor halbuki yıkayacaksın şöyle foşur foşur buz gibi
  • Traş makinesine eğer yüzünüz alıştıysa gerçekten sinekkeydı yapıyor .Jiletle tersten aldığınızda nasıl bir pürüzsüzlük oluyorsa traş makineside aynı şeyi daha kısa sürede yapıyor .Yanlız boyun bölgesini biraz tahriş ediyor traş makinesi .Hele ilk defa kullanıyorsanız çok canınız yanabilir. Ama alışınca müthiş rahatlık diyebilirim.
  • Mach 3...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

gillette blue plus 2 nin reklamında 10 jiletli bıçak vardı ondan istiyorum ben

15 idi o yaw ..

Hatta Quintippio muydu neydi adı

Tek seferde kemiğine kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.