Şimdi Ara

GİLLETTE mach makine +4 bıçak 12.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ANKARA ÇAĞDAŞ marketlerde hafta sonu indirimi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

ANKARA ÇAĞDAŞ marketlerde hafta sonu indirimi...

Cok güzel bir fiyat, istanbulda bu fiyattan satan bir yer var mıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • off ya off aşırı da ihtiyacım varken izmirde olsaydı keşke
  • eve gidene kadar kalırsa alıyım bitane iyi fiyatmış.
  • 4 bıçak olduğuna eminmisin ? geçen gün de A101'de 4 lüsü 13.90 dediler gittim baktım 3 tane var içinde !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 16 Şubat 2013; 12:11:38 >
  • Fiyat çok iyi (orjinalse) biliyorsunuz bu mach3 lerin 2 versiyonu var. yüksek kalite düşük kalite. Ama fiyatı çok çok iyi. İstanbulda yok sanırım bu marketlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

4 bıçak olduğuna eminmisin ? geçen gün de A101'de 4 lüsü 13.90 dediler gittim baktım 3 tane var içinde !

hocam burdakı a 101 de 3 yedek 1 de makınedekı toplam 4 bıcak 13.90 dan satıldı gecen hafta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

4 bıçak olduğuna eminmisin ? geçen gün de A101'de 4 lüsü 13.90 dediler gittim baktım 3 tane var içinde !

hocam burdakı a 101 de 3 yedek 1 de makınedekı toplam 4 bıcak 13.90 dan satıldı gecen hafta

Allah allah dün gittim baktım birsürü vardı ancak 3 tane vardı hatta kutusunu sıyırıp baktım ... bende almadan çıktım .. neyse çağdaşa giderim şimdi
  • carfur'da 16.90 dün almıştım
  • Ben gittim baktım. 3 bıçak 1 makine vardı 11.90 fiyatı vardı. 4+1 olduğuna emin misiniz?
  • işler karıştı. 11,90 diyen var 12,90 diyen var 3 bıçak di,yen 4 bıçak bir tane alıp bakan oluırsa son durum yazsın bari
  • katalogda başlık doğru ama fotoya bakınca bıçak 3 gibi gözüküyor
  • Biraz önce gittim çağdaş markete etiketi var kendi yok , sordum abi daha gelmedi o dedi ?!! anlamadım ben bu işi
  • Dün İçerenköy Carrefour'da 4 bıçak + makine ve üzerinde 1 bıçak 16.90'dı. Yani toplam 5 bıçak.
  • haber veren arkadaşa teşekkür ederim.ankara eskişehir yolu üzerinde gordion avm yakınındaki çağdaştan aldım.kasa önlerinde oldukça fazla vardı.
  • 2 tanede ben aldım nato yolu"ndan
  • Bugün 13:30 da Ankara Birlik Çağdaştan 2 tane aldım(4 bıçak+sap:) baya vardı. Haber veren arkadaşa teşekkür. Çağdaş arada yapıyo böyle 4 bıcağı 10 liraya almıştım yaklaşık bir sene önce...Çğdaş iyidir 10 senedir alışveriş yaparım. Tavsiye olunur.
  • bende bugün ankara yunus marketten gilette blue3 6lı yedek bıçak paketini 9.90a aldım
    http://www.stokta.com/images/urunler/gillette_blue3_system_yedek_6li-1373.jpg
    burakinin aynısı

• Gördüğüm en iyi fırsatlardan...
    izlemekle yetiniyoruz :/

• ula bi benim gittiğim çağdaştamı yokmuş bu kadar olur ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 16 Şubat 2013; 23:05:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.