Şimdi Ara

Gilette Fusion Power + 5 bıçak + 1 pil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hediye gelen ihtiyaç fazlası açılmamış blaster paketinde Gilette pilli (titreşim özellikli) biri gövde üzerinde olmak üzere toplam 5 bıçaklı traş seti satılıktır.Fiyatı 40 liradır.

Gövde,bıçaklar ve pil aynı kutunun içerisindedir ve kapalı ambalajındadır.

Ürünün kendi fotografları:

4 bıçağın internet fiyatı burada:

http://www.netsiparis.com/detay/28152792024/GILLETTE-FUSION-POWER-BICAK-4LU-YEDEK

Makinanın internet fiyatı da burada:

http://www.netsiparis.com/detay/28152792016/GILLETTE-FUSION-POWER-MAKINE

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 27 Ekim 2009; 17:32:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat fazla değil mi???

sonucta set satılan bir ürün daha uygun olmalı...

ayrı ayrı link değilde birlikte satılan fiyatının linkini vermeniz daha dogru olur...

ayrıca eminonundeki fiyat daha uygun...
    REFERANSLARIM:vgulgeç/ shanke/ goofy17/ alitopal/ cengiz_vga/ yaskoo_87/ cakemos/ ShaRLoot/ [ TURİ ]/ menem/ zeus1907/ BeFeD/ By-Crosshair/ Quartamin/ tacettineren/ scerit/ hapymyday/ demircibu/ 1906nedir/ diabloxt/ cavador/ rdvnkaya/ ıeven/ rattler/ ozzzy222/ ozanbaseski/ jakooo23/ ve hatırlayamadığım bir çok insan
    sorunlu alışverişim: gargoylesgezgin-KAMİL KILIÇ (AÇIKCA SAHTEKAR ve DÜZENBAZ)
  • İnternette makinayı 22 TL civarından, 4lü bıçak setini de 30 TL civarından düşük göremedim.Toplam 52 yapar...Üstüne bir de kargo ücreti ödeyeceksiniz.

40 52'den büyükse haklısınız

Eminönü'nde ne kadardır bilmiyorum,daha uygun olacaksa oralardan temin edeblirsiniz.

Birlikte satılan link bulabilirseniz lütfen buraya koyunuz.

Benim son yapacağım,kargo masrafını üstlenmektir.Satılmazsa da kendim kullanırım

Gördüğünüz ürün gilette power fusion mudur?

Link varsa ekler misiniz buraya.

4 Bıçağı 23 ytl'ye:
    http://urun.gittigidiyor.com/Gillette-Fusion-Power-YEDEK-BICAK-4-li_W0QQidZZ21011540

Gövde+1 bıçak+ pili de 24 TL'ye:
    http://urun.gittigidiyor.com/Gillette-Fusion-Power-Makine-Pilli_W0QQidZZ19316148

satıyorlar.Toplam 47+ kargo yapıyor.

Ben kargo ücreti benden olmak üzere 40 TL demişim.Çok iyi de demişim.İhtiyacı olana iyi fiyattır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubul

3 bıçak makinesi?

Gördüğünüz ürün gilette power fusion mudur?

Link varsa ekler misiniz buraya.

arkadaşlar benim dedigim 3 tane kartuşu yedegi artı sapı yani makinesi 14.90 ykm. magazalarında link vermem isenitrsewww.ykm.com.tr buyrun
  • Arkadaşım bu ürüne ait linki istedim.İnternette varsa koy.YKM mağazası yakınındaysa fotografını çek koy buraya.Büyük ihtimal gördüğün ürün fusion phenom değil.Bunun sadece iki bıçağını 15 TL'ye satıyorlar.

• ykm istanbul silivride var arkadaşımwww.ykm.com.tr den bulabilrsin telefonunu nerelerde var dahada ögrenebilirsin.. çok iyi biliyorum turuncu renkli zavazingolardandı... hatta dedim ben kendime mach 3 aldım pişman oldum keske almasaydımda bunu alsaydım dedim...YKM Maxi City Outlet
    Adres Maxi Alışveriş Merkezi E-5 Karayolu üzeri Karaaliçeşme Mevkii Silivri
    Telefon 0 212 736 18 45
    Fax 0 212 736 18 44
    http://www.ykm.com.tr/Kurumsal_Magazalar.aspx butun telefonlar var resimlerine ulaşamıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 14 Kasım 2009; 17:06:23 >

• Arkadaşım bunun bir önceki versiyonu manueldir ve görüntü olarak birbirlerine çok benzerler.Bendeki pilli olandan.

Bu titreşimli(pilli) :

Bu manuel:

Normal bakışta senin deyiminle ikisi de turuncu zamazingodur.Ama farklıdır.

• Fiyat 40 TL'dir,YKM yakınında ikamet edenlere de 40 TL'dir.

Satışa devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 14 Kasım 2009; 18:26:47 >

Bence sen önce satmaya çalıştığın cep telefonunun fiyatını revize et.Sonra buraya gel.

Ocak ayında senin satıştaki telefonun carrefour'da 39 TL'den satılmış.Neredeyse 2010 Ocak ayına geldik.Fiyatın nedir? 50 TL.Bence o telefonun fiyatını 25 TL filan yap

Buyur link: http://forum.donanimhaber.com/m_28538029/mpage_1/key_//tm.htm#28857884

Bu da senin ilan:
    http://forum.donanimhaber.com/m_35750220/mpage_1/key_//tm.htm#35750220

Bir diğer telefonuna da 45 TL istiyorsun,sahibinden com'da 35-40 TL'ye listelemişler.Onu da revize et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 14 Kasım 2009; 19:38:10 >

• 25 tl yapmama gerek yok ama yaparsam alıcakmısın ?bir pil için 23tl sanamı fark vericem arkadaşım isteyen alır dedigin dogru benim dedigim fiyat 16.90tl seninkinde sadece pil özelligi var.. 23 tl fark vericem pilli olsun diye dimi. ilanımı iyi oku pazarlık vardır dedim... yaptınmı benle pazarlık :=) ayrıca buldugun linkler eski linkler tarihlerine iyi bir bak... 15 Ocak 2009, 9:39:35 ocak ayı bu yazılan iyi oku bana bir şarkı hatırlattın bende sana bulundugumuz ayı hatırlatıyım .... Yine aylardan kasım, sanki sende kaldı bir yarım. Her nefessin her anım, sanadır canım. severim bu şarkıyı kasım ayındayız.. iyi ssatışlar arkadaşım..6.99 euro gillette machine.. ayrıca.. 2 bıçak artı... Ayrıca 45 tele dedigim telefona iyi bak revize edilmiştir. yazıyor son fiyatını oku revize saatine de bak değiştirdin dersin şimdi.. allam ya nerden buldun beni.. iyi bak arkadasım dikkatin dagınık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanertekin -- 14 Kasım 2009; 19:45:18 >

• Benim ihtiyacım yok ürünlerine,nokia 1600'e 45 değil 15-20 TL anca veririm.

Diğer philips telefonunun garanti durumu nedir arkadaşım?Sıfırı 39 TL'ye gitmiş telefonu 55'ten girmişsin,50 yapmışsın..pazarlık isteyen olsaydı ne cevap vereceğini aşağı yukarı tahmin ediyorum.

Arkadaşım bana ilanımdakinden farklı ürünler gösterip ilanımı daha fazla kirletme,satış fiyatım 40 TL...bak büyük yazayım 40 TL.Sen 1 TL'ye de bulsan bunu benim mala biçtiğim fiyat budur,o kadar.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.