< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
GIGASPEED ANA KONU [Gigaspeed] (15. sayfa)

-
-
Kaldırmışlar. Silinen gigaspeed konusunda bahsi geçiyordu. Hatta arkadaş başka ISS'ye geçiş yaptı.
-
ön ödemei olduğu için temmuz başında 420 ₺ faturayı ödemiştim 1 hafta sonra başka firmaya geçtim ödediğim fatuanın kullanmadığım kısmını kendileri iade ediyormu benim bir şey yapmama gerek varmı ?
5 gün oldu hiç haber yok
-
15 temmuz itibariyle hattımı 1 ay dondurmak için aradım. Fatura günleri ay başı olduğu için ayın 1 inden itibaren dondurabilirlermis. Bunu bile hesaplamaktan acizler. Diğer firmalar günlük fiyatlandırma yapıyor hatta dondurmak için. Başka firmaya geçmek şart oldu artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimi firmalar dondurmada yapmıyor firmaların kendilerine göre uygulamaları var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Az önce Gigaspeed müşteri hizmetleri ile konuştum. Hat dondurma ücreti için 550TL istendi merak edenler için söyleyeyim bana çok geldi diğer firmalarda nasıl bilmiyorum ama mecbur kaldığım için dondurdum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Tarifeye göre değişiklik göstermektedir fiyatlar. Bu konuda elimizden gelen bir durum bulunmamaktadır. Mevcut giderler ve Türk Telekom'un uyguladığı fiyat politikası sebebiyle bu şekildedir.
Ek olarak kullanıcılarımızın bilmesini istediğimiz bir haberimiz var. 1 Ocak 2026'ya kadar olan sabit fiyat garantisini, 1 Temmuz 2026'ya kadar uzattık. Hiçbir taahhüt vermeden ve hiçbir peşin ödeme yapmadan, 1 yıl boyunca sabit fiyattan kullanabilirsiniz.
Saygılarımızla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigaspeed -- 19 Temmuz 2025; 20:16:14 > -
işte beklenen hamle !
sizde kalacağıma verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu teyit ettiniz şimdi
-
Gidenler geri gelecek gibi kral. Bende dahil.
-
90 gün bekleme olayı bitti mi?
-
90 gün sonra :D
-
Şunu anlamıyorum bilginiz var mıdır acaba?;
ben kendi adıma 2 ayrı internet alamıyor muyum? birini almak için diğerini beklemek mi zorundayız ??!
++ özelden sorulmuş diye konuyu açayım; yani bizimkiler taahhütsüz zaten bir tanesini direkt kapatabiliyorsak diğerini ikinci olarak başlatıp öncekini o sırada iptal etmek için bir engel yok gibi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hassas Kantar -- 23 Temmuz 2025; 19:10:9 > -
güzel haber devam edeyim
-
@gigaspeed merhabalar. bağlantı problemi yaşıyorum. bağlantı kesilip duruyor. vdsl ışığı sönmüyor. netflix, iptv gibi platformlardan birşeyler izlemek mümkün değil. 30 sn sonra falan donuyor ve 1 dakika sonra geliyor. sonra yine aynı döngü. dh foruma girebilmem için bile sayfayı 4-5 kere yenilemem gerekti. garip olan ise tüm bunlar olurken youtube ve instagramda hiç bir problem yok. destek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnd -- 26 Temmuz 2025; 14:31:54 > -
Fiber tarafında da sabahtan beri genel bir problem var. Bazı siteler hızlıca açılırken bazıları açılmıyor. 30 saniye düzelir gibi oluyor ama sonrasında tekrar gidiyor.
-
tam da bu problem... youtube 4k'da sorun yok ama iptv izlenmiyor misal. neyse problem benle ilgili değilmiş uğraşın düzeltin :) @gigaspeed
-
Cloudflare Warp yada VPN kullanınca her şey düzgün çalışıyor. @gigaspeed tarafında bir sorun olduğu belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 26 Temmuz 2025; 14:57:16 > -
sorun çözüldü heralde bende kontrol ettiğimde normale dönmüş
iptv de takılmalar düzeldi bende
-
evet düzeldi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X