Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tubytube Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
3.394
Cevap
88
Favori
125.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başka İss'ye geçiş işlemi yapsanızda red yiyebilirsiniz; devam etmekte olan işleminiz var.

• BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Netinternerin pingleri çok kötü diye duydum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ortalama geçiş süresi ne kadar? Geçiş sırasında boşluk oluşuyormu?

• İşlemleri hızlandıralım; sayın @gigaspeed . Geri dönüş bekliyor arkadaşlar.

Uygun fiyata kaliteli hizmet dedik. Pes vallahi, pes. Pes olmazsa; Fifa. 

• Dün 16:00 da işlemleri tamamladım hala geçiş işlemim tamamlanmadı maalesef.

• RedMinner kullanıcısına yanıt

Nirde beleş; oraya yerleş. 

Referans saadet zincirinin sonuçlarını görüyoruz. Beleşçiler ortada yok; ses var mı ses, yok !  

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

gigaspeed den ses gelmeyince Turknet e başvurdum bakalım nolcak.

• Dün saat 16:28 de başvırnuşuz btk onayı falan hemen yapıldı ama hala ses yok. Kendime olsa sıkıntı değilde kayınço evden çalışıp e fatura kesiyor ona canım sıkılıyor.
    Başvuru numarası 1302412574

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Giga'yı seçmemin ana nedeni referans sisteminin olmaması. Comnet acı bir ders oldu bize :) Saadet zinciri tarzı işletmeler elbet birgün BTK tarafından kapısına kilit vurulmaya mahkumdur.

• 3 farklı firmaya başvuruyu ilettim hepsi de dönüş sağlayacak bakalım sözde ilk önce gigaspeed denedik herhangi bir dönüş sağlanmadı onları da anlamak lazım bir anda yogunluk yıgılma oldugu için ama bizimde acileyetimiz var maalesef hangisi önce davranırsa artık orası ile devam edeceğiz gibi görünüyor.

• Ogygia78 kullanıcısına yanıt

Aynen. Beleşçiler için sorun yok; gemi çok onlara. Mağdur olanlar; bunlar yüzünden batan gemide ki diğer yolcular. 

• Firmalara da biraz hak vermek lazım arkadaşlar. Bir günde binlerce müşteri boşta kaldı, geçebilecekleri firmalar belli. Yoğunluk kaçınılmaz olacaktır. Evden fatura kesen ile evde sosyal medyada gezinen vatandaşın internet aciliyeti benim gözümde aynıdır. Sonuçta internet herkese lazım, gerek iş için gerekse eğlence için. Başlangıcınız değil hizmet süreciniz sancılı olmasın yeterki.

Dünden beri geri dönüş bekliyorum, ne arayan var ne de soran

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E devletten onay verdim iptal edip başka issye başvurmak istiyorum mümkün mü acaba netgsm mesaj atmış formu doldurun diye arayacağız diye. Dün aramıştım açmamışlardı beklemekten bıktım 1 2 saatte geçenler oluyor biz 24 saattir bekliyoruz

• AMD1976 kullanıcısına yanıt

Normal geçişlerde, 2-3 gün sürebiliyor. Şimdi olağan dışı durum olduğundan, uzayabilir. Biraz da şans işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ers0610 E kullanıcısına yanıt
    Turknet daha önce olursa haber verirsiniz.

• Türknet'te de 840 TL kur ücreti çıkmış bazı arkadaşlara.

• Daha comnet salmadı ki işimize bakalım aktif yazıyor hala 24 saat geçti neredeyse..
    Alt tarafı sağ üstten "hepsini seç" tıklayacaklar "transfere izin ver" diyecekler oldu bitti işte...
    120bin kişiyi teker teker yaparsa 2 günü de geçer

• dün başvuru yaptım, foruma bakarken gigspeed den arandım onayı verdim, bakalım bilgiler gelince geçiş tamam olacak inşallah

• Bende arandım onay verdim ama comnet tarafından aldığım bilgiye göre churn girişi yapılmamış banada karşı firmadan onay bekliyoruz diyorlar. Gigaspeed giriş yapmamışsa karşı firma nasıl onay verecek

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.