Şimdi Ara

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
5
Favori
76.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: umıtyasar

arkadaşlar bir cok arkadas ufak tefek sorun yasamıs ama bunlar hep o/c yaparken olan sorunlar bende almayı dusnuyorum bu kartı p35c ds3r yı yanında bide e6750 almayı istiyorum şimdi benim elımde su an p5b deluxe wifi var ve işlemcımde p4 3.0 faki hissedermıyım sizce ?? yalnız ekrankartım x1600pro bunuda bunların taksıtı bitince değiştirmeyı dusunuyorum

p4 3.0dan e 6750ye geçiceğin için performans artışı hissedersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

quote:

arkadaşlar bir cok arkadas ufak tefek sorun yasamıs ama bunlar hep o/c yaparken olan sorunlar bende almayı dusnuyorum bu kartı p35c ds3r yı yanında bide e6750 almayı istiyorum şimdi benim elımde su an p5b deluxe wifi var ve işlemcımde p4 3.0 faki hissedermıyım sizce ?? yalnız ekrankartım x1600pro bunuda bunların taksıtı bitince değiştirmeyı dusunuyorum

ben asıl kartı ve işlemcıyı ses sorunu için ve yenı cıkan oyunları birazdaha rahat oynamak icin alıyorum ses sorununu p5b deluxe wifi kulanınlar bilir kenser eder adamı
    benım okuyup anladıgım kadarı ile bunun rev2.0 olnın iyi imis dogrumu ?
    hiç kimse ses cıkıslarından sesın kesık kesık gelesınden bahsetmedıgıne göre ses sorunu yok. islemcının de dogru seçoldugunun onayınıda aldık bi yukardakı sorumuda cevaplarsanız sevinirim. kulanın biri cevaplarsa daha mutlu olurum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

quote:

ben asıl kartı ve işlemcıyı ses sorunu için ve yenı cıkan oyunları birazdaha rahat oynamak icin alıyorum ses sorununu p5b deluxe wifi kulanınlar bilir kenser eder adamı
    benım okuyup anladıgım kadarı ile bunun rev2.0 olnın iyi imis dogrumu ?
    hiç kimse ses cıkıslarından sesın kesık kesık gelesınden bahsetmedıgıne göre ses sorunu yok. islemcının de dogru seçoldugunun onayınıda aldık bi yukardakı sorumuda cevaplarsanız sevinirim. kulanın biri cevaplarsa daha mutlu olurum

evet rev 2.0 olanı alırsan daha iyi olur. boardın arkasındaki gereksiz çıkışlar kaldırılmış onların yerine daha gereklileri eklenmiş. kuzey köprüsünün heatsink i biraz daha büyütülmüş.. ben p35-ds3r yi 1,5 aydır kullanıyorum ses problemiyle karşılaşmadım.

• cok sağol kardeş hesap kesım tarihinden sonra gigatekden vericem sıparisi :)
  • Arkadaşlar P35C-DS3R rev 2.0 ı nerde bulabilirim acaba.Birkaç yere sordum hep rev1.0. Aralarındaki fark çok önemli değil gibi geldi bana.Yine de size bir sorayım dedim
  • arkadaşalr bu anakartın içinden çıkan easytone 5 programıyla E6750 işlemcisini 3200 ghz a çıkarsak otomatik olarak kendi kendine o program işlemcinin voltajını ayarlıyormu??olmadı biostan yapmak daha sağlıklı biliyorum fakat bu programda gigabyte anakartların içinden çıkıyo özel bi oc programımı ??
  • forumdaki incelemelerime bakabilrisin sistem imzamda
  • aradaşlar daha siparısı vermedım ben bir sey sorumcan benım elımdekı ramler 1gb 667 *2 e6750 ve bu ana kart ile iyi olurmu yoksa 800 filan alayımmı
  • Uyumlu Olur Tabiki ama 800 Alırsan daha iyi performans Alırsın Bak Benim Sisteme
  • Arkdaşlar yeni sürücüler çıkmış chipset sata

http://www.gigabyte.us/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2524
  • yeni sürücüleri deneyen varmı?? herangi bir sorun çıkıyormu..?
  • beyler bu anakart ile ve e6750 ile 500fsb yapan varmı
  • Merhaba arkadaşlar gigatek bilgisayardan aldığım gigabyte P35DS3R anakartım bozulmuştu daha önce yazmıştım burda,pocemonmutlu arkadaşdaki sorunun aynısı bende de olmuştu ama gelin görün ki Gigatek bilgisayar 9ağustos'tan beri sorunu hala çözemedi neredeyse 1.5 ay oldu ama ben mağdur oldum sonunda başka anakart almak zorunda kaldım,bu nasıl tüketici davranışı anlayışı 15günlük süreç bukadar mı uzar?
    daha önce de sorunlar yaşamıştım ama garantide hepsi değişti hiç sorun çıkarmadılar,(vatan bilgisayar,maskom bilgisayar ve boğaziçi bilgisayara burdan teşekkürler,gerçek tükeci kanunlarını eksiksiz uyguluyorlar ve bilgili insanlar)

Size tavsiyem kesinilikle ürünlerinizi büyük firmalardan alın,ben gittim koca istanbul dururken ankaradan gigatek bilgisayardan aldım ama gelin görün durumumu, mail atıyorum cavap bile yazmıyorlar,dünya kadar ankarayı aradım telefon parası ödedim ama bir sonuç yok,anakarta hangi firmanın garanti verdiklerinden bile haberleri yok,burdan garanti kartını fakslıyorum..

tavsiyelerinizi bekliyorum şimdşden teşekkürler....

• aha bende gigatekden almayı dusunuyordum hata yanında e6750 alıcaktım sok oldum bide size birsey sorucam size rev1.0 mı geldi rev2.0 mı ben aradım dedım ben rev2.0 ı istiyorum elınızde varsa hemen siparıs verıcem dedım baktılar yok dedıler siz siparısınızı verın izin verir seniz gelınce biz acar bakarız eger rev2.0 ise gönderırız size dedi siparisde not yerıne belirtecekmısım simdi kafan karıstı bak baska yerlerdede fiyat farkı var ya baya...

quote:

Orjinalden alıntı: PANTER_111

Merhaba arkadaşlar gigatek bilgisayardan aldığım gigabyte P35DS3R anakartım bozulmuştu daha önce yazmıştım burda,pocemonmutlu arkadaşdaki sorunun aynısı bende de olmuştu ama gelin görün ki Gigatek bilgisayar 9ağustos'tan beri sorunu hala çözemedi neredeyse 1.5 ay oldu ama ben mağdur oldum sonunda başka anakart almak zorunda kaldım,bu nasıl tüketici davranışı anlayışı 15günlük süreç bukadar mı uzar?
    daha önce de sorunlar yaşamıştım ama garantide hepsi değişti hiç sorun çıkarmadılar,(vatan bilgisayar,maskom bilgisayar ve boğaziçi bilgisayara burdan teşekkürler,gerçek tükeci kanunlarını eksiksiz uyguluyorlar ve bilgili insanlar)

Size tavsiyem kesinilikle ürünlerinizi büyük firmalardan alın,ben gittim koca istanbul dururken ankaradan gigatek bilgisayardan aldım ama gelin görün durumumu, mail atıyorum cavap bile yazmıyorlar,dünya kadar ankarayı aradım telefon parası ödedim ama bir sonuç yok,anakarta hangi firmanın garanti verdiklerinden bile haberleri yok,burdan garanti kartını fakslıyorum..

• bana rev 1.0 gelmişti,yani benim anlamadığım sürecin bukadar uzaması,istanbuldaysan burdan almanı tavsiye edrim sorun çıkarsa böyle uğraştırıyorlar insanı,ayrıca benim anakartı arena bilgisayara yolladılar ve adamlar bu anakart bize ait değil dediler bizzat telefonda konuştum,ali cengiz oyunları dönüyor,anlamış değilim,sonucu görücez bakalım

quote:

aha bende gigatekden almayı dusunuyordum hata yanında e6750 alıcaktım sok oldum bide size birsey sorucam size rev1.0 mı geldi rev2.0 mı ben aradım dedım ben rev2.0 ı istiyorum elınızde varsa hemen siparıs verıcem dedım baktılar yok dedıler siz siparısınızı verın izin verir seniz gelınce biz acar bakarız eger rev2.0 ise gönderırız size dedi siparisde not yerıne belirtecekmısım simdi kafan karıstı bak baska yerlerdede fiyat farkı var ya baya...

quote:

Merhaba arkadaşlar gigatek bilgisayardan aldığım gigabyte P35DS3R anakartım bozulmuştu daha önce yazmıştım burda,pocemonmutlu arkadaşdaki sorunun aynısı bende de olmuştu ama gelin görün ki Gigatek bilgisayar 9ağustos'tan beri sorunu hala çözemedi neredeyse 1.5 ay oldu ama ben mağdur oldum sonunda başka anakart almak zorunda kaldım,bu nasıl tüketici davranışı anlayışı 15günlük süreç bukadar mı uzar?

• quote:

Orjinalden alıntı: mbyka

beyler bu anakart ile ve e6750 ile 500fsb yapan varmı

Pazartesi günü ben yapıcam inşallah
  • kardeş antalyadayım ben ya :(
    başka sans yok benım netten alma dısında dıger sitelerın icindede en uygun fiyatıda gigatek verıyo ayın 28'de siparıs verıcem ben rev2.0 isteyecem bakalım ne olucak
    quote:

bana rev 1.0 gelmişti,yani benim anlamadığım sürecin bukadar uzaması,istanbuldaysan burdan almanı tavsiye edrim sorun çıkarsa böyle uğraştırıyorlar insanı,ayrıca benim anakartı arena bilgisayara yolladılar ve adamlar bu anakart bize ait değil dediler bizzat telefonda konuştum,ali cengiz oyunları dönüyor,anlamış değilim,sonucu görücez bakalım

quote:

aha bende gigatekden almayı dusunuyordum hata yanında e6750 alıcaktım sok oldum bide size birsey sorucam size rev1.0 mı geldi rev2.0 mı ben aradım dedım ben rev2.0 ı istiyorum elınızde varsa hemen siparıs verıcem dedım baktılar yok dedıler siz siparısınızı verın izin verir seniz gelınce biz acar bakarız eger rev2.0 ise gönderırız size dedi siparisde not yerıne belirtecekmısım simdi kafan karıstı bak baska yerlerdede fiyat farkı var ya baya...

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

quote:

Orjinalden alıntı: mbyka

beyler bu anakart ile ve e6750 ile 500fsb yapan varmı

Pazartesi günü ben yapıcam inşallah

sabırsızlıkla seni bekliyorum
  • Malesef bugün yapamayacağım.. Ocz reaper bellek ve board'u aldım.. Fakat işlemciye kredi kart limitim yetmedi.. 2-3 gün içerisinde işlemciyi nakit alacağım.. Aldıktan sonra artık.. Kusura bakma..

Ek: Şimdi farkettim.. Sen niye denemiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 17 Eylül 2007; 16:57:05 >
  • yahu ben basbas bagırıyorum burda en son 485 gördüm daha yukarısını cıkamadım cpu gitmiyor anakrtmı gitmiyor ramler gitmiyor analayamıyorum.
    oyüzden bendeki anakart cpu su olna biri 500fsb görürse bende ram degişecem ona göre
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.