Şimdi Ara

Gigabyte Z170 D3H ile Gigabyte Z170 Hd3p Arasında Ne Fark Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu İki ürün arasında ne fark var arkadaşlar?
    İlk gördüğüm kadarınla işlemcinin orada iki tane soğutma var d3h nin ve ses sistemi daha yeni başka ne fark var?
    ve o cpunun oradaki bir fazla soğutma cok fayda sağlıyor mu?

Ben Z170Hd3p siparişi verdim ama arada cok az fiyat farkı var.Eğer cok değişken şeyler varsa almışken z170 d3h alabilirim.

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-z170-hd3prev_10/
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-z170-d3hrev_10/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeSioN -- 17 Şubat 2016; 15:49:16 >

• SeSioN kullanıcısına yanıt
    Işlemcin nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selçux

Işlemcin nedir ?

şimdilik i5 6500 ilerde K serisi olabilir.
  • K serisi olsaydı eğer kesinlikle d3derdim ama 6500 için gayet yererli awp up audio ses yongası var çokta önemli degil o

• quote:

K serisi olsaydı eğer kesinlikle d3derdim ama 6500 için gayet yererli awp up audio ses yongası var çokta önemli degil o

Hocam yeterlisinden ziyade merak ettiğim bu ikisi arasında ne fark var? önemli o ne farklıklar var mesela?
    Ses yongası+fazladan usb ve sata. Fan portları fazladan mofset faz sogutma

• quote:

Ses yongası+fazladan usb ve sata. Fan portları fazladan mofset faz sogutma

Yani hocam 50 lira fazla verip almaya değer mi? yoksa gerek yokmu?
    ve hd3p'nin soğutması nasıl kötü mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    O sogutmaya çok takılma d3 de fazları. 2 ayrı yere koymuşlar haliyle 2 yere sogutu koyması gerekiyor hd3 de ise tum fazları tek yerde oldugundan 1 sogutma blogu hepsini kapliyor oc yapmiyacaksın zaten bu faz mofset sotucu oc icin ses yongası fazladan sata usb ve type c usb portu ve görünüm d3 daha yakışıklı 50 tl çok paradegil aslinda d3 de alinabilir

• quote:

O sogutmaya çok takılma d3 de fazları. 2 ayrı yere koymuşlar haliyle 2 yere sogutu koyması gerekiyor hd3 de ise tum fazları tek yerde oldugundan 1 sogutma blogu hepsini kapliyor oc yapmiyacaksın zaten bu faz mofset sotucu oc icin ses yongası fazladan sata usb ve type c usb portu ve görünüm d3 daha yakışıklı 50 tl çok paradegil aslinda d3 de alinabilir

Hocam hd3p'de bundada usb type var teknik özelliklerine bakın orada yazıyor.
    Ses kartıda benim ayrıca var yani onboard ses kartını kullanmayacağım.
    Bu durumda halen gerek varmı sizce?
    Senin ramlar kac mhz 2133 ise h170 gaming 3 veya m3 al

• quote:

Senin ramlar kac mhz 2133 ise h170 gaming 3 veya m3 al

2x4 2400 mhz
    Hım ozaman şöyle bir artın olur z170 de ram 2400 de calışır h170 de 2133 mhz çok fark olmaz ama yinede tercih senin

• quote:

Hım ozaman şöyle bir artın olur z170 de ram 2400 de calışır h170 de 2133 mhz çok fark olmaz ama yinede tercih senin

Hocam fiyatı düşürme ya da farklı bir anakart seçme durumum yok sadece d3h ile arasındaki farkı sormuştum sizde sağolun bilmediklerimi söyleyip aradaki farkı söylediniz.
    50 lira cok para değil ama bana göre yazdıklarınıza göre arada fark yok çünkü ben zaten kendi ses kartımı kullanacağım sesin iyi olması işime yaramayacak diğerleride zaten ikisindede aynı sanırım hemen hemen söylediğinize göre?

Bu durumda almama gerek yok sanırım.
    Anladım benim gördüğüm farklar bunlar yine başka arkadaşların fikrinide alman daha iyi olur gözden kaçırdığımiz seyler olabilir.

• quote:

Anladım benim gördüğüm farklar bunlar yine başka arkadaşların fikrinide alman daha iyi olur gözden kaçırdığımiz seyler olabilir.

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.