Şimdi Ara

Gigabyte X58 Ud7 - Extreme Hangisi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UD7 DAha avantajlı Gibi Görünüyor Sata 3 USb 3 olduğu için ama sizinde görüşlerinizi Almak istedim Birde Buna Hangi Ramleri Takmalıyım Ocz Corsair ?? Corsair Dominator - Ocz Goldmu ? Soğutma Hangi kartta daha iyidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanberk -- 25 Mart 2010; 20:55:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xanberk

UD7 DAha avantajlı Gibi Görünüyor Sata 3 USb 3 olduğu için ama sizinde görüşlerinizi Almak istedim Birde Buna Hangi Ramleri Takmalıyım Ocz Corsair ?? Corsair Dominator - Ocz Goldmu ? Soğutma Hangi kartta daha iyidir?

ben bu bordu kullanıyorum.
    ram team xmp
    sua ana kadar bı rsorun yasamadım (ramler harıc oczde cok sorun oldu stabıl calısmadı gıgabyte ın kendı sıtesınde onerılen ocz ramı kullanmamama nazaran
  • UD7 şu an piyasadaki en iyi x58 anakart...
  • Extreme modeli sadece ürünü çekici kılmak için eklenmiş su bloğundan ve o soğutucu apaarttan oluşuyo.O bloğunda yapısı alüminyum olduğundan su soğutma sisteminde sıkıntı oluşturur.Bakır blokla ve radyatörle kullanılmaz.Bence onu alacağınıza ud7 alın.
  • Gigabyte X58A-UD3R (sata 3 & Usb 3) --- 415 TL

http://www.netsiparis.com/detay/23631125008/GIGABYTE-GA-X58A-UD3R-DDR3-2000-S-GL-SATA-16X

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6012

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3305&ProductName=GA-X58A-UD3R

Bundan daha fazlasına para verilmez yazık cidden, 700 lira verilir mi arkadaşım ne yapıcaksın o anakartla yani ne getirisi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 28 Mart 2010; 2:18:40 >

• LEON-X haklı. Gereksiz UD7.. ona vereceğin para ile başka donanıma takviye yap daha iyi olur performans kazanırsın.
  • Ben 4 hafta once almistim ud7 olanini remler Gskill'di imzamda halan duruyor ama makina ilk acilista remleri 2gb goruyordu normalde 6gb remlerim vardi ... Dun servise gittim iki kart degistirdiler ayni problem ondan sonra remlerin biri hatali dediler gittim remleri yenileri ile degistirdim yine ayni bu sefer dediler bu Gskill remlerin modeli desdeklenen model deil desdeklenen modelle degistir gittim Gskillin desdekleyen modelini aldim yine ayni daha bitmedi dediler Gskill remler ile gigabyte sorunlu baska rem al gittim OCZnin gigabyte desdek listesindeki modelini aldim yine ayni bitmedi dediler kullandigin islmeci ilk versiyon olani onu yeni versiyonla degistirelim dediler degstirdiler yine ayni dediler bize birak birkacgun test edelim sorunu bulalim ..

Biraktim makinayi oraya birde lanet yagdirdim ciktim geldim eve !! okadar para saydim iki gun kullanamadim hayda garanti 4 hafta oldu daha makinam orada sanirim ben makinayi kullanamadan yeni sistem toplama zamani gelecek !!! yaziklar olsun gigabyte rezil bir kart.. ya bir kart hicmi rem begenmez arkadas !! okadar kral rem taktim sorun yapti gittik denemek icin Kingston marka rem taktik catir catir calisti kiytirik remler !!! Ben ne gigabyte alirim bundan sonra nede aldiririm !! alacak arkadas cold boot ve envayii cesit rem problemine vede islemci problemine hazir olsun derim !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LEON-X kesinlikle haklı anakartın performansa bi getiri yokki ona vericeğin para ile ekran kartını yükselt yada işlemciyi yükselt yada ne biliym soğutuu al bişey al ama anakarta o kadar para verme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Ben 4 hafta once almistim ud7 olanini remler Gskill'di imzamda halan duruyor ama makina ilk acilista remleri 2gb goruyordu normalde 6gb remlerim vardi ... Dun servise gittim iki kart degistirdiler ayni problem ondan sonra remlerin biri hatali dediler gittim remleri yenileri ile degistirdim yine ayni bu sefer dediler bu Gskill remlerin modeli desdeklenen model deil desdeklenen modelle degistir gittim Gskillin desdekleyen modelini aldim yine ayni daha bitmedi dediler Gskill remler ile gigabyte sorunlu baska rem al gittim OCZnin gigabyte desdek listesindeki modelini aldim yine ayni bitmedi dediler kullandigin islmeci ilk versiyon olani onu yeni versiyonla degistirelim dediler degstirdiler yine ayni dediler bize birak birkacgun test edelim sorunu bulalim ..

Biraktim makinayi oraya birde lanet yagdirdim ciktim geldim eve !! okadar para saydim iki gun kullanamadim hayda garanti 4 hafta oldu daha makinam orada sanirim ben makinayi kullanamadan yeni sistem toplama zamani gelecek !!! yaziklar olsun gigabyte rezil bir kart.. ya bir kart hicmi rem begenmez arkadas !! okadar kral rem taktim sorun yapti gittik denemek icin Kingston marka rem taktik catir catir calisti kiytirik remler !!! Ben ne gigabyte alirim bundan sonra nede aldiririm !! alacak arkadas cold boot ve envayii cesit rem problemine vede islemci problemine hazir olsun derim !!!

bu yorumdan sonra ortalık karışır ..

• Gigabyte ile alakası yok Chipset ile alakalı X58 chipsetlerin hepsi ram seçer
  • Demek o nedenle 1600mhz rem desdek listesinde topu topu 20 cesit rem var bunlarin Marka basina duseni 3 ila 5 tanesi yani toplamda tas catlasa 10 markanin remleri var... simdi bu kart deilde x58 cipset mi secmis oluyor??
  • ud7 daha mantıklı ama donanım şans işi ne yazıkki forumda ud7 ile ilgili sıkıntı var bazı arkadaşlarda yani bence kesinlikle alınacak bir kart sorun cıkarsa değiştirirsin zaten sıkıntı yaratma bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.