Şimdi Ara

GIGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WIFI VER1.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
2
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Gigabyte Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 GIGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WIFI VER1.1

Hdmi çıkışlı daha düşük seviye bir karta geçeceğim için x470 anakartım satılıktır. Piyasadaki en yakışıklı amiral gemi karttır. Pcie 4.0 destekler çift m2 ssd girişi mevcut. Kendim ryzen 5600 ile kullanıyorum son resmi bios sürümüyle B550 chipsetli kartların tüm özelliklerine hatta soğutma ve çift bios bazında fazlasına sahip! Kusursuz ses için ESS Sabre nin güncel sürümü ES9118 dac çipi mevcuttur. Server sınıfı güvenilir vrm güç ünitelerine sahiptir. Üst düzey 5xxx serisi tüm işlemcileri dahi rahatlıkla kaldırır ve üst seviye overclock imkanı sunar. Anakart tümüyle kusursuz çalışmaktadır dilediğiniz gibi test edip satın alabilirsiniz. Kutu, stok fan braketi, 2 adet termal prop, 2 adet sata kablo, rgb dönüştürücü kablo, wifi anteni mevcuttur. FİYAT 3000TL net ve SON. Yer Eyüp Yeşilpınar elden deneterek satış önceliklidir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip

Pcle 3.0 x4 ve pcle 2.0 x4 olarak destekliyor. Yanlarında yazan x4 pcle 4.0 anlamına gelmiyor o farklı bir durum. Ekran kartı slotu da 3.0 desteklidir.

Anakartlar da B 550 ve x 570 çipsetlerde 4.0 a geçildi amd de. Son olarak tabi bazı kullanıcılar için 3.0 ve 4.0 ın kullanım açısından çok bir farkı yok. Her kullanıcı için fark etmez.

Kendi fikrimce satışta olan gigabyte anakart alınmaz diye bir durum yok tabi o ayrı. Gayet çoğu kullanıcı için yeterli bir anakart.

̶̶̶4̶̶̶2̶̶̶e̶̶̶ ̶̶̶s̶̶̶ü̶̶̶r̶̶̶ü̶̶̶m̶̶̶l̶̶̶ü̶̶̶ ̶̶̶b̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶s̶̶̶ ̶̶̶t̶̶̶a̶̶̶n̶̶̶ ̶̶̶s̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶r̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶k̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶d̶̶̶ı̶̶̶r̶̶̶ı̶̶̶l̶̶̶a̶̶̶n̶̶̶ ̶̶̶p̶̶̶c̶̶̶i̶̶̶e̶̶̶ ̶̶̶4̶̶̶.̶̶̶0̶̶̶ ̶̶̶ö̶̶̶z̶̶̶e̶̶̶l̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ğ̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶6̶̶̶0̶̶̶ ̶̶̶s̶̶̶ü̶̶̶r̶̶̶ü̶̶̶m̶̶̶l̶̶̶ü̶̶̶ ̶̶̶b̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶s̶̶̶ ̶̶̶g̶̶̶ü̶̶̶n̶̶̶c̶̶̶e̶̶̶l̶̶̶l̶̶̶e̶̶̶m̶̶̶e̶̶̶s̶̶̶i̶̶̶n̶̶̶d̶̶̶e̶̶̶n̶̶̶ ̶̶̶s̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶r̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶s̶̶̶e̶̶̶s̶̶̶s̶̶̶i̶̶̶z̶̶̶ ̶̶̶s̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶s̶̶̶ı̶̶̶z̶̶̶ ̶̶̶g̶̶̶e̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶g̶̶̶e̶̶̶t̶̶̶i̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶l̶̶̶m̶̶̶i̶̶̶ş̶̶̶t̶̶̶i̶̶̶r̶̶̶GIGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WIFI VER1.1 

Edit: Mevcut olan özellik iyileştirilmiş GIGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WIFI VER1.1 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 19 Mart 2023; 20:44:59 >

Teşekkür ederim. Aslen 42e sürümüne kadar bu özellik anakartta mevcuttu  ̶4̶2̶e̶ ̶g̶ü̶n̶c̶e̶l̶l̶e̶m̶e̶s̶i̶ ̶i̶l̶e̶ ̶a̶n̶l̶a̶m̶s̶ı̶z̶ ̶b̶i̶ç̶i̶m̶d̶e̶ ̶g̶e̶r̶i̶ ̶ç̶e̶k̶i̶l̶d̶i̶, 60 sürümlü bios tan sonra çaktırmadan geri getirildi.

Zaten nvme den aldığım crystal disk mark sonucu bunu doğruluyor pcie 4.0 olmasaydı 3500mb tan yukarısı mümkün değildiGIGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WIFI VER1.1 

Edit: Hatta geri çekilmemiş bazı işlemcilerle doğru çalışmayan pcie gen4 desteği düzeltilmiş !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 19 Mart 2023; 20:46:21 >

• Svideoz kullanıcısına yanıt

Bir ara b 450 ve x 470 için biosla ve 4.0 destekli uyumlu işlemcilerle olabileceği deniyordu .Ben sonra bu çipsetlerle yola devam etmedim için sonra ne oldu takip etmedim. Muhtemelen uyumlu işlemcilerle biosla birlikte m2ler için getirlmiş olabilir.

Ama 4.0 a asıl geçiş b 550 ve x 570 ler ile oldu. Yine de tabi x 470 te bu değerleri görmek güzel GIGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WIFI VER1.1 . Tamam tamam kavga çıkmasın m2 desteği gelmiş sonradan biosla GIGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WIFI VER1.1 GIGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WIFI VER1.1 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 19 Mart 2023; 22:8:51 >
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

Yok estağfurullah, ufak bir bilgi güncellemesi diyelim..GIGABYTE X470 AORUS GAMING 7 WIFI VER1.1 

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.