Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

1 Mobil
|
Takip |
|
|
Hayırlı satışlar, gigabyte ın güzel anakarttıdır. Fakat benim bildiğim ve sitesinde de yazan direk bu çipsetlerde pcı 4.0 desteği yok 3.0 var. M2 ssd ler, P4 Pcle 3.0 x4 ve pcle 2.0 x4 olarak destekliyor. Yanlarında yazan x4 pcle 4.0 anlamına gelmiyor o farklı bir durum. Ekran kartı slotu da 3.0 desteklidir. Anakartlar da B 550 ve x 570 çipsetlerde 4.0 a geçildi amd de. Son olarak tabi bazı kullanıcılar için 3.0 ve 4.0 ın kullanım açısından çok bir farkı yok. Her kullanıcı için fark etmez. Kendi fikrimce satışta olan gigabyte anakart alınmaz diye bir durum yok tabi o ayrı. Gayet çoğu kullanıcı için yeterli bir anakart. |
|
̶̶̶4̶̶̶2̶̶̶e̶̶̶ ̶̶̶s̶̶̶ü̶̶̶r̶̶̶ü̶̶̶m̶̶̶l̶̶̶ü̶̶̶ ̶̶̶b̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶s̶̶̶ ̶̶̶t̶̶̶a̶̶̶n̶̶̶ ̶̶̶s̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶r̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶k̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶d̶̶̶ı̶̶̶r̶̶̶ı̶̶̶l̶̶̶a̶̶̶n̶̶̶ ̶̶̶p̶̶̶c̶̶̶i̶̶̶e̶̶̶ ̶̶̶4̶̶̶.̶̶̶0̶̶̶ ̶̶̶ö̶̶̶z̶̶̶e̶̶̶l̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ğ̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶6̶̶̶0̶̶̶ ̶̶̶s̶̶̶ü̶̶̶r̶̶̶ü̶̶̶m̶̶̶l̶̶̶ü̶̶̶ ̶̶̶b̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶s̶̶̶ ̶̶̶g̶̶̶ü̶̶̶n̶̶̶c̶̶̶e̶̶̶l̶̶̶l̶̶̶e̶̶̶m̶̶̶e̶̶̶s̶̶̶i̶̶̶n̶̶̶d̶̶̶e̶̶̶n̶̶̶ ̶̶̶s̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶r̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶s̶̶̶e̶̶̶s̶̶̶s̶̶̶i̶̶̶z̶̶̶ ̶̶̶s̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶s̶̶̶ı̶̶̶z̶̶̶ ̶̶̶g̶̶̶e̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶g̶̶̶e̶̶̶t̶̶̶i̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶l̶̶̶m̶̶̶i̶̶̶ş̶̶̶t̶̶̶i̶̶̶r̶̶̶ Edit: Mevcut olan özellik iyileştirilmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 19 Mart 2023; 20:44:59 > |
|
Bir ara b 450 ve x 470 için biosla ve 4.0 destekli uyumlu işlemcilerle olabileceği deniyordu .Ben sonra bu çipsetlerle yola devam etmedim için sonra ne oldu takip etmedim. Muhtemelen uyumlu işlemcilerle biosla birlikte m2ler için getirlmiş olabilir. Ama 4.0 a asıl geçiş b 550 ve x 570 ler ile oldu. Yine de tabi x 470 te bu değerleri görmek güzel < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 19 Mart 2023; 22:8:51 > |
|
Yok estağfurullah, ufak bir bilgi güncellemesi diyelim.. |
|