Şimdi Ara

ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
22
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II

Merhaba, sistem değişikliği sebebiyle anakartımı satıyorum. 2023 temmuz ayında vatan bilgisayardan alındı. 7 ay daha garantisi var. kutusu faturası duruyor. hiç bir elektronik problemi yoktur herşeyi çalışıyor. sistemden sökmeden önce cpu-z ekran görüntüsü alıp ekledim. wifi anteni bulunuyor. sadece m2 slotlarının minik vidalarını bulamadım. 

Son Fiyat 4.500-TL indirim takas teklif etmeyiniz.

beylikdüzü marmarapark civarında elden teslim ederim. isteyene havale sonrası kargo yapılır. kargo alıcıya aittir. param güvende ile satış yapmıyorum teklif etmeyiniz. 

"PCIe 4.0, Çift M.2, 10 DrMOS güç aşamaları, WiFi 6, 2.5 Gb Ethernet, HDMI, DisplayPort, SATA 6 Gbps, USB 3.2 Gen 2 Type-A ve Type-C, BIOS FlashBack™ ve Aura Sync RGB Aydınlatma özelliklerine sahip AMD B550 (Ryzen AM4) micro ATX gaming anakart

AMD AM4 soket: Ryzen™ 5000 Serisi/ 5000 G-Serisi/ 4000 G-Serisi/ 3000 Serisi Masaüstü İşlemciler için hazır

Gelişmiş güç çözümü: 8+2 DrMOS güç aşamaları, ProCool bağlantılar, askeri sınıf TUF bileşenler ve Digi+ VRM ile maksimum dayanıklılık

Kapsamlı soğutma: VRM soğutma bloğu, fansız PCH soğutma bloğu, M.2 soğutma bloğu, hibrit fan başlıkları ve Fan Xpert 2+ aracı

Yeni nesil bağlantılar: PCIe 4.0 M.2, USB 3.2 Gen 2 Type-A ve Type-C desteği

Çevrim içi oyunlar için üretildi: WiFi 6, Realtek 2.5 Gb Ethernet ve TUF LANGuard

İki Yönlü AI Gürültü Engelleme: Mikrofondan ve ses çıkışından arka plan gürültüsünü azaltarak oyunlarda ve görüntülü görüşmelerde kristal netliğinde iletişim sağlar"

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Haziran 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.