Şimdi Ara

Gigabyte Windforce 3X Gtx 780

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir forumu takip edemiyorum, kartların piyasası hakkında falan hiç bilgim yok.
    Ben buralarda takıldığımda R9 3xx serisi haberleri çıkıyordu çat pat, 970 vram olayı vs. konuşuluyordu.
    Geçen birkaç ayda benim kartın durumu, alınabilirliği ne oldu bir fikrim yok.

Yazın seyahat etmeyi planlıyorum, bu sebepten kartımı satacağım.
    İlk aldığımda birkaç sıkıntım vardı, kartın voltajıyla çekirdek hızıyla vs. oynamadan, gelen driverlar ile sorunlarımı aştım.
    Kartım temiz, 12 ay da garantisi var.
    Sorum şu ki, bu kartı kaçtan satmalıyım, hiçbir fikrim yok.

Forumun ikinci el bölümüne bi konu açtım ama deneyimim yok, belki Ankara'dan bir arkadaş niyetlenir de elden veririm kartı.
    Bu arada merak ettiğim diğer bir husus, doların durumu sanırım hâlâ aynı, bu durumda ikinci el 780 almak mantıklı mıdır?
    Yoksa hâlâ sıfır R9 280 falan mı öneriyorsunuz?

Konu biraz karışık, durum için özür dilerim, sadece bir akıl danışmak istedim.

• Ben cok yakinda msi gtx780 aldim 770 liraya 2.el
    tabi ben cok uyguna denk getirdim.
    Piyasasi 800 ile 900 lira olmasi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • 800-850 eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Teşekkürler.

odtü bil müh kendisi:)
    hocam 2. elde r9 290 almanızı öneririm 800 e bulmanız gerek referans tasarım almayın.
  • "Aman TANRIM" detirtecek bir konu olmuş. Açıkçası R9 290 ile GTX 780 arasında ahım şahım bir fark yok. Nerede ise aynı FPS lerde geziniyorlar. Oyundan oyuna r9 290 5-10 FPS ilerde görünüyor.

Örneğin CRYSIS 3 oyununda iki kartında FPS değerleri aynı seviyede, heleki R9 280 den bahsedilmiş. GTX 780 resmen r9 280 i EZİP Geciyor. crysis, crysis 3, bio shock, total war, grid 2, battle filed 4 hepsinde GTX 780 grafik üstünlüğü kuruyor.

Ayrıca gunumuz popüler oyunlarından GTA 5 oyununda grafiksel hız açısından NVIDIA üstünlüğü var, yani kısaca N V I D I A Kullanmaya devam edin performansı genede yeterli değilse GTX 980 alınabilir . . .
  • Kril kullanıcısına yanıt
    750-800 arası piyasası var.800'den 1 lira daha fazla verilmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS GTX 980 Strix OC
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karti ben almak istiyorum takasla bakalim arkadaş kabul ederse
  • Konuyu yanlış anlamışsınız, kart satın almıyorum.
    Benim 780'i satıcam, sadece şu sıralar malum fiyat aralığındaki kartların piyasasını merak ettim.
    Yoksa elbette gtx780 r9 280'den iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.