Şimdi Ara

▓▓ GIGABYTE P35C-DS3R REV 2.0 1333 FSB/DDR2+DDR3 S+GLAN+ REALTEK HD SES KARTI 16X 775 + RAID +ESATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selam arkadaslar,

Kendime Amerika'dan bir oyun laptop'i aldigim icin PC'mi dagitiyorum. Urun modeli tam olarak su sekildedir:

GIGABYTE P35C-DS3R REV 2.0 1333 FSB/DDR2+DDR3 S+GLAN+ REALTEK HD SES KARTI 16X 775 + RAID + ESATA KARTI

Bilen bilir, kati kapasitorleri ile oldukca saglam ve overclock konusunda cok cok basarili bir anakarttir. Kutusu ve aksesuarlari eksiksizdir. Garantisi sona ermistir. En ufak bir problemi yoktur, temiz kullanilmistir.

Fiyati XXX'TL'dir. Takas ve pazarlik yoktur. Istanbul Levent (hafta ici veya hafta sonu) ve Maslak (hafta ici) elden teslim yapabilirim. Kargo isteyenler icin kargo ucreti aliciya aittir.

▓▓ GIGABYTE P35C-DS3R REV 2.0  1333 FSB/DDR2+DDR3 S+GLAN+ REALTEK HD SES KARTI 16X 775 + RAID +ESATA

▓▓ GIGABYTE P35C-DS3R REV 2.0  1333 FSB/DDR2+DDR3 S+GLAN+ REALTEK HD SES KARTI 16X 775 + RAID +ESATA

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 22 Kasım 2010; 19:52:50 >

• takas düşünürsen dükkanıma bakabilirsin.
  • kardeş pm attım bi cevap yazarsan sevinirim olumlu yada olumsuz 4 leventteyim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 18 Kasım 2010; 13:41:42 >
  • Takas dusunmuyorum kardes.

quote:

Orijinalden alıntı: sktem

takas düşünürsen dükkanıma bakabilirsin.
  • Cevaplandi

quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

kardeş pm attım bi cevap yazarsan sevinirim olumlu yada olumsuz 4 leventteyim bende
  • pm daha attım telden görüşelim
  • tarafımdan alınmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar hayirli olsun Resul, guzel gunlerde kullan!

quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

tarafımdan alınmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.