Şimdi Ara

GIGABYTE - P35C-DS3R Hakkındaki Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda anakart,işlemci,ram ve ekran kartını değiştireceğim.

Alacağım parçalar
    Intel C2D e6750 2.66ghz işlemci
    Palit 8600gt sonic ekran kartı
    Kingston 2*1Gb ddr800 ram olacak

Ancak anakart konusunda çok tereddütteyim.Acaba gigabyte'ın bu modeline 186$+kdv vermek mantıklı mı?O.C potansiyeli nasıldır.Aldıktan sonra pişman olur muyum?Ya da sizin önerebileceğini f/p oranı iyi olan bir anakart var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 18 Temmuz 2007; 21:19:49 >

• Olmassın sen hiç merek etme bende 3 hafta sonra sen gibi bir sistem alcam anakart olarakta ds3r duyduguma gore o\c kabiliyetide yuksekmis artı ddr3 bellekleri destekliyo
    Ram olarakta ocz 2*1 gb lık bellek setini tavsiye ederim vatanda 200ytl
  • Gönül rahatlığıyla alabilirsin, çok sağlam bir anakart. Yalnız eğer ileride ddr3e geçiş yapmayacaksan veya ddr3 kullanmayacaksan p35 ds3r'yi de tercih edebilirisin.

Ayrıca:http://forum.donanimhaber.com/m_15614593/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuco -- 18 Temmuz 2007; 22:02:36 >
  • Daha 2 gün önce aldım. Kendi ellerimle takıp kurdum. P35C-DS3R hem uzun ömürlü, hem yüksek performanslı hem de dayanıklı bir anakart olarak piyasaya sürülmüş. O/C performansının çok yüksek olduğunu biliyorum. DDR3 desteği ve Core2Quad desteği ilerisi için çok yararlı olacaktır. 4 tane DDR2, 2 tane DDR3 slotu var.

Bu kartı almasaydım ASUS P5K-C alacaktım. Bu karttan üstün olarak çift ekran kartı slotu vardı ama buna rağmen 20 YTL daha ucuzdu. Ama bana her gittiğim yer iki markanın bu iki kartı arasından P35C-DS3R'yi önerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Arkadaşlar bilgisayarımda anakart,işlemci,ram ve ekran kartını değiştireceğim.

Alacağım parçalar
    Intel C2D e6750 2.66ghz işlemci
    Palit 8600gt sonic ekran kartı
    Kingston 2*1Gb ddr800 ram olacak

Ancak anakart konusunda çok tereddütteyim.Acaba gigabyte'ın bu modeline 186$+kdv vermek mantıklı mı?O.C potansiyeli nasıldır.Aldıktan sonra pişman olur muyum?Ya da sizin önerebileceğini f/p oranı iyi olan bir anakart var mı?

eğer ddr3 kullanmayacaksan almana gerek yok bence çok pahalı.ama bu fiyat aralığında bence en iyi
    seçim msı p35 platinum olacaktır bende bu anakartı önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum

• PARANIZ VARSA GELECEGE YATIRIM YAPIN
  • Valla arkadaşlar herşey hazır sistemi topladım sipariş vereceğim 2gün içinde ama halen anakart konusunuda kararsızım ya.Geleceğe yatırım anlamında biraz daha fazla para vermek mi yoksa p35çipsetli normal bir anakart alıp ddr3'den vazgeçmek mi hiç bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfx2600

PARANIZ VARSA GELECEGE YATIRIM YAPIN

bu işin geleceği yok intel cozurttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KabesTr -- 22 Temmuz 2007; 0:23:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: akinozdemir

Daha 2 gün önce aldım. Kendi ellerimle takıp kurdum. P35C-DS3R hem uzun ömürlü, hem yüksek performanslı hem de dayanıklı bir anakart olarak piyasaya sürülmüş. O/C performansının çok yüksek olduğunu biliyorum. DDR3 desteği ve Core2Quad desteği ilerisi için çok yararlı olacaktır. 4 tane DDR2, 2 tane DDR3 slotu var.

Bu kartı almasaydım ASUS P5K-C alacaktım. Bu karttan üstün olarak çift ekran kartı slotu vardı ama buna rağmen 20 YTL daha ucuzdu. Ama bana her gittiğim yer iki markanın bu iki kartı arasından P35C-DS3R'yi önerdi.

ben senın gıbı yapmadım.ıkı anakart cıkarttım masaya bırı gıgabyte ds3r bırı asus p5k-c.ordakı adama uyduk.adamda vatanbılgısayarda calısna gorevlı herkes onun cok bılgılı oldugunu soledı.herkes soleyınce tabı dogal olarak onu aldım.oc yonunden daha ıı oldugunu soledı.aldık eve getırdık bılgısayara format atarken makınede bır dengesızlık sezdım.dedım belkı wındows yukleyınce normal olur.ama oda ne ses yok.ses kartı bozuk.makınede q6600 ıslemcıyı 200mhz arttırınca makıne acılmadı bı daha.sonra pıl falan cıkartalım derken.bı daha kurayım dedım.belkı cd dendır yada yanlıs formattır belkın dedık.wındowsu tam 9kere kurdum ve hep aynı oldu.sonra teknık servıse gotrudum kartı.servıstekı adam 1saat sonra cevap verdı ses kartı sorunlu dıye.bu arada bıde kulagıam laf soledı.bu karttan uzka dur dıye.nıyde demeden ıade alıncak dedı.

bana gıgabyteı onderdı yada ıntel al dedı.bende gıgabyte p35c-ds3r aldım.eve gelır gelmez kurdum ve oda ne,makıen 3dakıkada wındows kurdu.oc denedım banamısın demedı.ısınma yok sorun yok.hersey hızlı.ama su var.ddr2 ram takıpta ddr3 ramıde ılave olarak kullanınca ddr3 ramı ddr2 olarak goruyor ve daha yavaslatıyor ddr3 ramı.tek sıkıntı orada

benden tavsıye hıc cekınmeden al bu kartı.ılarıye donuk bır kart sımdılık tabı gorunenlere gore

• pişman almazsın. cebini korkak alıştırma, iyi kartdır
  • ASUS P5K-C NION TEK FARKI CROSSFIRE DETEGI VAR.ODA ISE YARAMAZ BENCE.NVIDIA ONDEYKEN SU AN
  • P35C-DS3R sipariş verdim yarın geliyor inşallah bi sorun çıkmaz bide bu kartta 1gb twinmos ddr2 667 mhz ram kullanabilir miyim
    bide p4 3.0 ghz 630 hypertrading işlemciyle uyumlumu acep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.