Şimdi Ara

Gigabyte P35 DQ6 rev1.0 kilitlenme sorunu YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3ds max kullanıyorum ve render işlemi sırasında(bu işlem bilgisayarın tüm performansını kullanır) bir süre sonra bilgisayarım kilitleniyor.
    anakartım : Gigabyte P35 DQ6 rev1.0
    RAM : Geil 4x1 ddr2 800 cas4
    İşlemci: Q6600 (Big typhoon ile soğutuluyor)

overclok yok herşey standart ama bilgisayar bir süre sonra kilitleniyor.

• bu bilgisayarı daha önce aldığım yere sorunun düzeltilmesi için göndermiştim
    fakat zar zor 4 ay sonra geldi.
    daha önceden bilgisayar açılırken bile kilitleniyordu.
    hatta biosa girdikten bir süre sonra bilgisayar donuyordu.
    şimdi bilgisayar açılıyor normal işleri yapıyor fakat ağır işlerde kilitleniyor.(3ds max gibi).

aldığım yere geri göndermeyi kesinlikle düşünmüyorum. her gönderdiğimde 2 ay kaybediyorum makinayı 2007 temmuzda aldım ve hala doğrudüzgün kullanamıyorum

bu sorunu halletmeme yardımcı olursanız gerçekten çok makbul geçecek.
  • bu sorunu nasıl çözebilirim herhangi bir fikri olan var mı?
  • Deneme yanılma yapabilirsin.Öncelikle ramlerin 2 GB'ını sök ve aynı işlemi yapmayı dene.Olmadı farklı 2 Gb ram tak ve öyle dene.Power supply'ı değiştir.Bios ayarlarının doğru olduğundan emin ol.Windowsun düzgün kurulu ve doğru şekilde çalıştığından emin ol.Anakartın üzerine dikkatlice bak,kırık,dökük var mı diyeDriverları yeniden kur.
    Bios update edebilirsen yap.Programın sendeki windows sürümüyle uyumlu olup olmadığını kontrol et.
    Aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatti

Deneme yanılma yapabilirsin.Öncelikle ramlerin 2 GB'ını sök ve aynı işlemi yapmayı dene.Olmadı farklı 2 Gb ram tak ve öyle dene.Power supply'ı değiştir.Bios ayarlarının doğru olduğundan emin ol.Windowsun düzgün kurulu ve doğru şekilde çalıştığından emin ol.Anakartın üzerine dikkatlice bak,kırık,dökük var mı diyeDriverları yeniden kur.
    Bios update edebilirsen yap.Programın sendeki windows sürümüyle uyumlu olup olmadığını kontrol et.
    Aklıma gelenler bunlar.

saol dostum
    anakarta bi daha baktığımda üzerinde silentpipe yazan bakırsoğutucunun vidasının yalama olduğunu ve bu yüzden gevşek olduğunu farkettim. büyük bir ihtimal sorun bu yüzden. bilgisayar işyerinde o yüzden yarın uğraşmaya devam edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehircy -- 29 Ocak 2008; 21:17:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G41M combo rev2 BIOS güncelleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.