Şimdi Ara

Gigabyte Odin GT Güç Kaynağı Video İnceleme; Gigabyte'dan yazılım kontrollü güç kaynağı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
17.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt dışı satış fiyatı 169 dolar. Klasik bir Türkiye kazığı anlıcanız

burası
  • Vallaha silverston bu psu yer galiba.gigabyte sade gösteriş yapmış o kadar.ama analog gösterge gerçekten harika olmuş.
  • Editörün ellerine sağlık. Oldukça güzel bir şekilde merak ettiğimiz tüm noktalara tüm ayrıntılarıyla değinmiş. Yalnız söylemeden geçemeyeceğim çok önemli bir iki nokta var.

Her ne kadar tüm inceleme videolarına göz atma fırsatım olmasa da bir çok inceleme videosunda gördüğüm temel sorun şu :

Editörlerimiz akıcı bir konuşma sağlamak yerine ilkokul piyeslerinde duymaya alıştığımız şekilde "yapacağız-göstereceğiz" şeklindeki kelime sonlarına yanlış bir şekilde fazlaca vurgu yapıyorlar. Bundan vazgeçmeleri veya cümlede doğru yerlere vurgu yapmaları, izleyicinin dikkatinin dağılmasına engel olacaktır. Aslında bu konuyu dile getirmeyecektim ancak yazmışken bunu da yazayım dedim.

Özellikle bu videoda ise hayatımda hiç görmediğim ve gerçekten rahatsız edici bir ek kullanıyor editörümüz :

00:40sn : Bunların içerisinde PC Kasaları ve Güç Kaynakları da var"LAR".
    02:48sn : Güç kaynağı ile ilgili size anlatacağım bu kadar"LAR".
    04:07sn : Ürünün fiziksel görünüşü ile ilgili anlatacaklarım bu kadar"LAR".
    10:18sn : Programla ilgili anlatacaklarım bu kadar"LAR".

Bunları editör arkadaşları yermek veya yerden yere vurmak için söylemiyorum. Hepimiz hata yapabiliriz. Mühim olan yapıcı eleştiri karşısında hataları görüp düzeltebilme erdemine sahip olabilmektir.

Sağlıcakla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliyet -- 29 Ekim 2007; 14:21:46 >

• Ürün gerçekten çok güzel video incelemede 10 numara olmuş
  • İnceleme için teşekkürler.Çok güzel ürün.
  • Hazır bu üründe DH envanterine girmişken, ben bir talepte bulunmak istiyorum. Benim merak ettiğim şey şu: İşlemci boştayken ve tam yükte çalışırken sistemin çektiği toplam güç farkı ne kadar. Bunu şu yüzden istiyorum: Böylece BOINC programını kullanarak grid hesaplamaya katılan arkadaşların elektrik sarfiyatının ne kadar olacağını daha ayrıntılı hesaplayabilirim.

Konu ile alakası yok ama editör arkadaşlara incelemeleri içinde bir teklifte bulunmak istiyorum: İşlemcilerin VT (Virtualization Technology) özelliklerinin performansınıda ölçen bildiğim kadarıyla dünya üzerinde bir benchmark bulunmuyor. Bir sonraki işlemci incelemenizde bunu da ölçerseniz, DH'ın son dönemde başardığı ilklerden birine daha imza atabilirsiniz. Bunun için VMWare programı ile işlemcinin VT özelliği açık ve kapalı iken sanal işletim sistemi üzerinde benchmark programları çalıştırabilir ve bunları birbirleri ile kıyaslayabilirsiniz.

• arkadaşlar sanalmarketim de bu ürün var ama kutu icinden acaba gösterge cıkıyor mu merak ettim ? alan var mı???
  • Selamlar yeni CM Stacker 810 kasa aldım. Önce ki kasam Feel Hurricane II'nin PSU'su kasaya olmadı kabloları kısa geldiği için yeni power gerekti. İlk başta arkadaş tavsiyesi üzerine bu powerı almayı düşünüyordum. Onun fiyatında diğer ürünleri inceledim başka bir arkadaşımsa bana Enermax'ı önerdi. Donanım haberde ve internette baya bir araştırdıktan sonra arkadaşımıda dinleyerek birazda paraya kıyarak Enermax Infiniti 720 aldım. Ben bu işten çok anlamam ama bu ürünün çok fazla testini görmedim. Yukarda arkadaşlar Enermax'tan bahsetmiş herkesin bir uzmanlık alanı var ve bu konuda enermax kendini kanıtlamış ve de silverstone. Acaba anlayan arkadaşlara soruyorum bu ürünün fiyatı çokta ucuz değil. Neden biraz daha fazladan verip kendini kanıtlamış bir ürün almayayım. Birde kutu içeriğini süsleyip yüksek fiyattan satmayı bilgisayar firmaları severler. Bana biraz fazla süslenmiş ve makyaj yapılmış sıradan bir ürün gibi geliyor.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

• Hoş bir ürün. Teşekkürler inceleme için.
  • yurt dışında 620 w lık modeli var... tr de yok odin gt ve odin pro modelleri...
  • icinden analog güc göstergesi cıkmadı. kutu iceriginde yazmıyor ve videoda kutu icerigine dahil edildigi yazıyordu... bu yanlışı düzeltir misiniz ?
  • Merhaba,

Ne yazık ki bu olaydan haberdar değildik. Biz videoyu çekerken göstergenin ek olarak satılacağı bizlere söylenmedi. Kutu içeriğinde ne gördüysek biz de sizlere gösterdik. Aöıkçası bu olay bizleri çok üzdü, zira sizleri yanlış bilgilendirmek en son isteyeceğimiz şeylerden biri.

Yapılan yanlış bilgilendirme için özür dileriz.

Ek olarak analog göstergenin paket içerisinden çıkması bir incelik fakat ayrı olara 35$'lık bir fiyatı hak etmediğini de belirtmek isterim. Güç kaynağı yanında ücretsiz bir eklenti olarak kalitesi kabul edilebilir düzeyde ama asla 35$ verilip ek olarak alınacak bir şey değil...
  • Gt model bi powerda bunun olmaması garip.. pro modelleri var sitesinde ama yazılımla voltaj kontrol olayı yok... Pro modelde olmaması doğal ama GT modelde gelmesini beklerdim... 35 dolar olduğunu nerden öğrendiğinizi bilmek istiyorum? Mecbur alacağız...
  • harika inceleme harika psu...gigabyte sadece anakart üretmiyor kasalarıda oldukça güzel tabiki odin ile psu anlayışına farklı bir yorum getirdi...

edit:gösterge çıkmıyormuş yeni okudum...fazladan para verip alınacak kalitede bir ürün değil...10 ytl ye belki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 6 Kasım 2007; 19:10:24 >
  • superrrr.
    bırakın artık editörlerimizi nasıl isterlerse öyle sunum yapsınlar biz almak istedigimizi icinden alıyoruz.her video incelemesinde bu tip eleştiriler cıkıyor ama sunuda unutmayalım DH türkiyede tek.var demekki bir sırrı saygı duymak lazım, saygılar :)
  • Aldık bakalım nasıl bir performans veriyor.
    Yanlız Görüntü hoş
    keşke analog göstergede kutuda olsa idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 8 Kasım 2007; 15:57:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Aldık bakalım nasıl bir performans veriyor.
    Yanlız Görüntü hoş
    keşke analog göstergede kutuda olsa idi

Hayrli olsun iyi gunlerde kullanin kullandikca izlenimlerinizi aktarirsiniz artik.
  • guzel urun
  • Merhabalar,

Beklediğiniz USB Gauge geldi ! Gigabyte Odin GT 800 Watt güç kaynağına gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Aşağıdaki linkten ürünü temin edebilirsiniz.

http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=GZ-PGAPB-01R

Gigabyte Termal ürünleriyle ilgili soru ve sorunlarınız için bana PM atabilirsiniz.

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.