Şimdi Ara

Gigabyte Odin GT Güç Kaynağı Video İnceleme; Gigabyte'dan yazılım kontrollü güç kaynağı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
17.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürününü Bana Kalırsa Fiyatı Biraz Pahalı.Pc Power Bile 750 Lik Güç Kaynagı 270 ytl
  • 550 watlık versıyonuda war sanrım henuz turkıyede yok
  • beyler ürün çok hoşuma gitti yaa banada 400 wattlık adam gibi psu lazım yaa marka olarak ne önerebilirsiniz beyler.. görüşlerinizi bekliyorum...
  • valla kalite konuşmuşbu kadar güce ihtiyacım olursa düşüneceğim markalarda ilk sıralarda yer bulur
  • bu PSU'yu nerede bulabilirim arkadaşlar??? yardımcı olur musunuz?
  • 259$+KDV ama son kullanıcıya verilen fiyat yaklaşık 50$ aşağı oluyor..

mesela Vega'da Armor+ 299$+KDV fakat ben Vatan'dan 226$+KDV'ye almıştım(card finans ile).. bu PSU'nunda fiyatına 200$ desek böyle bir PSU için gayet iyi bir fiyat diyebiliriz.. fakat burada şahsen düşünmem gereken şey TAGAN 580W psumu satıp bunu almak mantıklı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 29 Şubat 2008; 11:46:47 >
  • Bu güç Kaynağını 2 aydır kullanıyorum.Kesinlikle şu ana kadar gördüğüm en iyi PSUlardan bir tanesi.
    PSU üzerindeki herşeyi yazılım ile kontrol edebiliyorsunuz.Fanındaki ışığı bile
    Usb Göstergesinide yeni aldım kesinlikle diğer PSUlar ile arasındaki farkı hissettiriyor.
    USB Göstergeyi Monitörümün üstüne taktım kendimi arabamdaymışım gibi hissediyorum
    Kesinlikle işçiliği,kalitesi,paket içeriği zenginliği ile 4x4lük bir ürün. Fiyatıda bence arkadaşların yazdığı gibi
    yüksek değil.

• eline sağlık çok güzel inceleme fakat hocam resmen Türkçe'nin yazım kurallarından sonra okunuşunuda katletmeye başladık ; Cansız varlıklar ve hayvanlardan sora çoğul eki gelmez 1-2 defa yanlışlıkla söylemiştir geçer dedim ama alışmışsın yanlış kullanmaya.Bundan sonraki incelemerinde dikkat edersen en azından sadece teknoloji adına bir şeyler yapmış olmazsın Türkçe adınada birşey yapmış olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UcUbE_

eline sağlık çok güzel inceleme fakat hocam resmen Türkçe'nin yazım kurallarından sonra okunuşunuda katletmeye başladık ; Cansız varlıklar ve hayvanlardan sora çoğul eki gelmez 1-2 defa yanlışlıkla söylemiştir geçer dedim ama alışmışsın yanlış kullanmaya.Bundan sonraki incelemerinde dikkat edersen en azından sadece teknoloji adına bir şeyler yapmış olmazsın Türkçe adınada birşey yapmış olursun.

Evet sonuna kadar katılıyorum
    Bence bir diksiyon hocasından ders almalı arkadaşlar.
    Mesut arkadaşdan ziyade sanırım adı Ender olan diğer arkadaşın yanlış vurguları daha itici geliyor.
    Kendimi şehirler arası otobüste muavinin veya büyük süpermarketlerde sonu lütfen ile biten anonsları dinliyormuş gibi hissediyorum.
    İyi bir diksiyon hocasından ders alınsa çok daha profesyonelce bir iş yapılmış olur
    Olmadık yerden çıkan reklamlar kadar bununla da ilgilenmeli yetkili kişiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morcin -- 4 Mart 2008; 10:40:57 >

• Testler fiyat / performans konusunda gösteriyor liderlik koltuğunu.
  • merhaba... odin güc kaynagi ve göstergesini aldım. fan kontrolcüsü haric hepsini taktım. güzel bir ürün. bilgisayar acılırken göstergeden ses geliyor (anakart usb aygıtları test ettiginden gelebilir başkalarında durum nedir bilmiyorum) sistemim imzamdaki gibi fakat maximum güc en fazla 300watt gördüm şimdiye kadar.. o.c yapmıyorum (işlemci izin vermiyo eskiden 3800 vardı iyi o.c oluyordu). bu arada ufakta olsa bana kargonun gelmesi 1 haftayı gecti sorun yaşadım ama ne bizden ne de vegadan kaynaklanan sorunlardan dolayıydı. ürün sag salim elime gecti. memnunum herkese öneririm... saygılar.

Not: 650 wattan 1000 watta kadar modeller mevcuttur gt ve pro diye ikiye ayrılıyorlar... saygılar
  • arkadaşlar bende bu psu dan kullanıyorum ama bazen fanı tutukluk yapıyo bu pusuyu kullanan arkadaşlarda böyle bi sorun yaşıyorlarmı hiç. kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D302E67B -- 6 Mart 2008; 13:22:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: commando_xr

arkadaşlar bende bu psu dan kullanıyorum ama bazen fanı tutukluk yapıyo bu pusuyu kullanan arkadaşlarda böyle bi sorun yaşıyorlarmı hiç. kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

fan tamamiyle Sıcaklığa göre çalışıyor
    YÖnetim Programını kurduysanız fan hızını istediğiniz sıcaklığa göre ayarlayabilirsiniz full kontrol olarak döndürebilirsiniz yada sadace ısındıkca döndürebilirsiniz falan
    yazılımla kontrolü en rahat güç kaynağıdır kanaatimce
    bende kullanıyorum
  • http://www.vegateknomarket.com/asp/listgroup.asp?group=61-05

Analog göstergeye bir de 60 lira mı vereceğiz.
    Halbu ki böyle bir ürünün yanında hediye edilebilirdi.
  • ben verdim... bu konuyla ilgili sorunum da olmuştu. videoda iceriye dahil denmişti ama öyle degilmiş... saygılarımla.
  • gösterge çok hoş.
  • rahatsız etmese de azcık ok yer degiştirirken ses cıkartıyor. o ses cıkartmasın diye watt ölçmede sabit bırakıyorum. kac watt cektigini gösteriyo. imzamdaki sistemle max 430 cektigini gördüm. programda da öyle gösteriyo :=) saygılar...
  • Bu güç kaynağını bu inceleme üzerine geçen yıl Mayıs ayında aldım. Alalı bir yıl olmadan önce geçen ay ve demin durup dururken PC kendini kapattı. Ama her iki olayda da kapatmadan önce PowerTuner adlı yazılımı cihaz bağlı değil hatası verdi. OC yapmadığım halde neden böyle bir problem çıkarıyor anlamış değilim. 15 dakika güç kaynağının anahtarını kapatıp dinlendirdikten sonra PC yeniden çalışıyor.
    Sistemim:
    GA X48-DQ6
    4 X 2GB Kingston HyperX DDR2 800MHz
    Q6600 2.4GHz
    2 X 1GB 3870 X2
    Creative X-Fi Pro Elite
    2 X OCZ Vertex 60GB RAID 0
    3 X 250GB HDD RAID 5
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.