Şimdi Ara

Gigabyte nVIDIA GTX 650 Ti Boost OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Gigabyte nVIDIA GTX 650 Ti Boost OC bu ürün hakkındaki yorumlarınız nedir ? Gigabyte firması güvenilirmidir (Türkiye garantisi, teknik bakımdan vs.) ürünü TeknoBiyotik'den almayı düşünüyorum link;http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/gigabyte-nvidia-gtx-650-ti-boost-oc-2gb-ddr5-192-bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n65tboc-2gd.html
    Kart hakkında yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GaMeSsO

Merhaba arkadaşlar Gigabyte nVIDIA GTX 650 Ti Boost OC bu ürün hakkındaki yorumlarınız nedir ? Gigabyte firması güvenilirmidir (Türkiye garantisi, teknik bakımdan vs.) ürünü TeknoBiyotik'den almayı düşünüyorum link;http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/gigabyte-nvidia-gtx-650-ti-boost-oc-2gb-ddr5-192-bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n65tboc-2gd.html

Aldın mı,alacak mısın.
    Aldıysan ona göre yorum yaparız.
    Alacaksan ona göre
    Bu arada ben performans tablolarına baktım. Bu kart iyi bir performans sergilemiş.
    Teknobiyotik de bilinen bir site.
    Gigabyte ise lider kart üreticilerindendir.
    Sisteminin diğer bileşenleri neler acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Propecia -- 13 Haziran 2013; 15:41:46 >

• boost ile 1098 mhz oluyormus 7850'den bir miktar daha hizli olur tahminim.gigabyte markasi iyidir ekran kartlarinda.vatanda zotac 650 ti boost 410 liraya dusecek haftasonu ama gigabyte daha iyidir ocli ve cok az fiyat farki var.

http://videocardz.com/40576/gigabyte-gtx-650-ti-boost-oc-pictured-and-detailed
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propecia

quote:

Merhaba arkadaşlar Gigabyte nVIDIA GTX 650 Ti Boost OC bu ürün hakkındaki yorumlarınız nedir ? Gigabyte firması güvenilirmidir (Türkiye garantisi, teknik bakımdan vs.) ürünü TeknoBiyotik'den almayı düşünüyorum link;http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/gigabyte-nvidia-gtx-650-ti-boost-oc-2gb-ddr5-192-bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n65tboc-2gd.html

Aldın mı,alacak mısın.
    Aldıysan ona göre yorum yaparız.
    Alacaksan ona göre
    Bu arada ben performans tablolarına baktım. Bu kart iyi bir performans sergilemiş.
    Teknobiyotik de bilinen bir site.
    Gigabyte ise lider kart üreticilerindendir.
    Sisteminin diğer bileşenleri neler acaba?

Daha almadım almayı düşünüyorum
    Asus M5A78LMLX
    AMD FX 4100
    Kingston Hyperx 4+2 Gb 1333 Mhz
    450 W PSU

Yorumunuz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 13 Haziran 2013; 18:50:20 >

• guc kaynaginin markasi nedir?450w tam sinirda kalmis o kart icin.markasi iyiyse kaldirir.
  • Markası Frisby umarım sorun çıkarmaz
  • quote:

Markası Frisby umarım sorun çıkarmaz

iyi bir marka degil amper degerleri dusuktur gercek tabir edilen psulardan degil.ben olsam 400 kusur liralik karti o psuya emanet etmezdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AC Input Voltage Current Frequrncy
    115V/230 6A/4A 60/50 HZ
    DC +5V +12V -5V -12V +3.3V +5.Vsb
    Output 35A 16A 0.5A 0.8A 28A 2A

Değerler bu şekilde ve ben bu değerlerden malesef anlamıyorum
  • quote:

AC Input Voltage Current Frequrncy
    115V/230 6A/4A 60/50 HZ
    DC +5V +12V -5V -12V +3.3V +5.Vsb
    Output 35A 16A 0.5A 0.8A 28A 2A

Değerler bu şekilde ve ben bu değerlerden malesef anlamıyorum

12v kanalindan 16 amper mi veriyor ben mi yanlis bakiyorum?cok dusuk ya bunun neresi 450w?etiketinden mi bakip yazdiniz?guzel bir psu alin bence yarin haftasonu indirimi basladiginda.hesapli olsun derseniz xilence 550w var 95 lira gibi.
  • Peki bu PSU'yu denemeye değer mi yoksa denemeden direk yeni bir psu'mu almalıyım ve bu değerler kaç olmalı veya bir tavsiyen var mı ?
    Edit:Tavsiyeni görmemişim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 13 Haziran 2013; 19:29:12 >
  • quote:

Peki bu PSU'yu denemeye değer mi yoksa denemeden direk yeni bir psu'mu almalıyım ve bu değerler kaç olmalı veya bir tavsiyen var mı ?

oyunlarda reset problemi yasayabilirsiniz o psuyla.gosterdiginiz verilere gore konusuyorum.eli ayagi duzgun o wattaki psular cift kanal 18+18 ya da 20+20 amper verir.sizdeki tek kanal 16 amper.16x12=192w mi ee neresi 450w bunun?iyi guc kaynaklari etikette yazan gucun %90'dan fazlasini 12v kanalindan verirler.o kart icin bahsettigim yarin 95 liraya dusecek xilence 550w yeterli 18+20 amper.

http://www.vatanbilgisayar.com/Güç%20Kaynağı/xilence-sps-xp550(12)r3-xp550-550w-120mm-fan-psu-standart-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44076

• Bundan önceki kartım Zotac GTS 450 AMP'idi oda 400 W istiyor(bilgilere göre) ama bunda herangi bir problem çıkmamıştı
  • quote:

Bundan önceki kartım Zotac GTS 450 AMP'idi oda 400 W istiyor(bilgilere göre) ama bunda herangi bir problem çıkmamıştı

Seçilmiş kişisin o zaman.
  • quote:

Bundan önceki kartım Zotac GTS 450 AMP'idi oda 400 W istiyor(bilgilere göre) ama bunda herangi bir problem çıkmamıştı

gts 450 106w cekiyormus.almayi dusundugun kartin kac cektigini bulamadim ama normal 650 ti 150w cekiyor.bu ti boost ustelik oc'li.almayi dusundugunuz kart eski kartinizdan fazla cekiyor yani kisaca.psu almadan da deneyebilirsiniz oyunda reset atar en kotu ihtimal.su 16 amper olayinin dogrulugundan bi emin olsam bisi diyecem.350w asus 16+14 amper tek kanal 16 ampere nasil 450w demisler anlayamadim.
  • Umarım öyledir

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/gigabyte-nvidia-gtx-650-ti-boost-oc-2gb-ddr5-192-bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n65tboc-2gd.html
    Burada kartın güç tüketimi 116W olarak gösterilmiş umarım doğru yazmışlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 13 Haziran 2013; 19:46:05 >

• Eski ekran kartımın bedel iadesi Vatan tarafından çözümlendikten sonra yeni ekran kartımı az önce sipariş verdim geldiğinde test değerlerini yeni bir konuda ekleyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.