Şimdi Ara

Gigabyte MA785GT-UD3H Kullananlar Buraya! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
3
Favori
38.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yeni monitör aldım Samsung S23B550V. Ekranımı Full HD olarak ayarladım ama bios ekranı ve açılıştaki Gigabyte reklamı ekrana tam oturmuyor yani yanlar siyah. Bu çözünürlüğü nasıl değiştirebilirim? Aynı anakartı kullanıyorum, biosumu güncellemek lazım bi yardım edin lütfen.
    Bu arada HDMI ile bağlanıyorum. Ekran Kartım nVidia Palit GTX 550 Ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 30 Ocak 2013; 15:27:09 >
  • selam
    uyku modundan; mouse sol tiki ile uyandırdığımda pc baştan açılır gibi dos ekranını getiriyor ve sonra ön bellektekileri yüklemeye çalışıyor ve uzun zaman alıyor ve sonrasında kasılıyor, zor kullanıyorum.
    xfx 6870 ekran kartını takıp yazılımını yükledikten sonra bu problem başladı. Öncesinde onboard kullanıyordum.
    güç planından gerekli seçimleri yapmama rağmen değişiklik yok.
  • Arkadaşlar bu anakart FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm işlemciyi ve GTX770 AMP! Edition GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 ekran kartını destekler mi? Sistem yenileyeceğim de elimdeki anakart bu. Yoksa yeni anakart bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Arkadaşlar bu anakart FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm işlemciyi ve GTX770 AMP! Edition GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 ekran kartını destekler mi? Sistem yenileyeceğim de elimdeki anakart bu. Yoksa yeni anakart bakacağım.

İşlemci uymaz. E.kartı uyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski

Arkadaşlar bu anakart FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm işlemciyi ve GTX770 AMP! Edition GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 ekran kartını destekler mi? Sistem yenileyeceğim de elimdeki anakart bu. Yoksa yeni anakart bakacağım.

İşlemci uymaz. E.kartı uyar.

Teşekkür ederim Metin Abim
  • Bu anakarta sahibim, windows 8 yükleyen varmı? Herhangi bir driver bulamadım win 8 ile ilgili. Kurmaya korkuyorum sıkıntı çıkar diye...
  • Merhabalar, 2010 dan bu yana bu anakarti kullaniyorum, yaklaşık 3 aydir da p2 1075t ile birlikte kullanıyorum ve düzenli olarak mavi ekran aliyorum. Ram, ekran karti HDD taramasi yaptim hicbir sıkıntı bulamadım. F9b ve f8 bios yüklerin sonuç ayni bu işlemciye en uygun bios sürümü sizce hangisidir ? kullanan arkadaşlardan yardim bekliyorum. İşlemci yi ikinci el almistim tüm çekirdekleri ayni anda %100 de test edebileceğim ücretsiz bir program önerisi olan var mi arkadaslar ? İşletim sistemi w7 64 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZQ -- 3 Haziran 2014; 13:29:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ram eklemeyi düşünüyorum bende Patriot PC3 8500F var 2x2gb. Bu anakart için ne önerirsiniz. Eski ramlerle birlikte kullanabilir miyim ?
  • Aynısı iyi olur. Bulamazsan şu andaki ramlerinle CL sine ve Mhz sinin aynı olmasında fayda var.
  • Bu anakartın desteklediği en uygun ekran kartı nedir acaba? Kullananlar tavsiyede bulunabilir mi acaba?

• Anakartın üzerindeki işlemci ve bütçen önemli. Ekran kartı tavsiyelerine sorarsan daha hızlı yanıt alırsın...
  • Evet, sonradan baktımda, yelpaze baya geniş. Phenom x4 işlemci var. Önce GTX 550 kart alıp ilerde de işlemciyi değiştireceğim.

• Konu ölmüş ama ben gene de sorayım.
    Windows 8 sürücüleri yok mudur ?
  • Hocam bende win 7 den win 8.1 e geçmek için çok araştırdım sürücüleri. Yabancı forumlarda dahi bulamadım en son win 7 sürücüleri var. Denemek için yükledim olmadı geri dönerim win 7 ye diye. 4-5 aydır sıkıntısız kullanıyorum win 8.1 i. Sürücüler kendi kendine yüklendi.
  • Arkadaşlar bende bu ana karttan kullanıyorum, Pc bazen cızırtıya benzer bip sesini sonsuza kadar devam edecekmiş gibi öttürüyor tekrar çalıştırıyorum pc yi hala devam ediyor, fişini çekip biraz bekleyince açılıyor, bazende reset atıyor, sanırım ana kartta problem var yada bilmediğim başka birşey, 2 sorum olacak sizlere.
    1. Bip sesi neden kaynaklanıyor,
    2. Bu ana kartın muadili olabilecek ana kart tavsiyeleriniz neler.
    Sistem özelliklerini yolluyorum işlemci, ekran kartı vs.

• 50-60 TL civarında, şu anakartın muadili bir ürün yok mudur ikinci el olarak arkadaşlar? Bıktım artık anakartın çıkardığı saçmalıklardan. Ne taksan uymuyor. Zamanında aldığıma da, tavsiye ettiğime de pişmanım yemin ediyorum. O dönem Asus'un benzer bir modeliyle bunun arasında kalmıştım. Keşke Asus alsaydım diyorum her seferinde. En sonunda camı çerçeveyi indireceğim böyle giderse.

- USB bellek takarsın, tanımaz.
    - Ram takarsın, uymaz.
    - Overclock hak getire.
    - Çift işletim sistemi kurmak istersin, sorun çıkartır.
    - Biraz performans beklersin, çat mavi ekran.

Daha o kadar çok sorunu var ki, aklıma geldikçe yazsam sayfayı doldurur. Artık eskimiş olabilir ama bu sorunların hepsini güncel olduğu zamanlarda da yaşadım.

Çoluğa çocuğa vermelik, ikinci el ucuz kasa ararken bu anakarta denk gelirseniz o ilanı geçin hemen. 5 seneye yakındır çekmediğim kalmadı bu anakarttan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 25 Ekim 2014; 20:54:26 >

• 2009'dan beridir bu anakartı ve imzamdaki sistemi sorunsuz kullanıyorum. 1 yıl önce ekran kartını taktım.
    Yazılımsal sorunlarım oldu ama donanımla ilgili bir sorun yaşamadım.
    Şimdi günlük kullanımlarda işimi görmesine rağmen oyunlarda (çok oyun oynamam) işlemcim yetersiz kalıyor.
    http://www.systemrequirementslab.com'dan bakıyorum.

Penom işlemciler bu anakarta uyuyor ancak piyasada yok.

Aşağıdaki AM3 uyumlu işlmeciler bu anakarta uyar mı?

http://www.hepsiburada.com/liste/amd-islemciler/department.aspx?categoryId=46&qs=%2fbrand%3d{amd}%2f504_dp%3d{soket20am3}&sc=8

• Bunu yazdıktan 2 gün sonra kuzeyköprüsünün soğutucusunu sistemi kapatmadan söktüm. Bu esnada PC bozuldu. Tamire götürdüm. Anakart kısa devre yapmış, çöp.
  • @hero4262321 Hocam size pm den ulaşmaya çalıştım ancak bir türlü ulaşamadım.Mecburen buradan yazıyorum.

Galiba gigabyte ma 785gt ud3h anakart kullanıyorsunuz. Bende de aynı anakart var ve sizin kullandığınız corsair ramlerin aynısından bende aldım . Ama bu yeni corsair ramleri taktıktan sonra mavi ekran hataları almaya başladım. Ramleri test ettim memtest programıyla hiç bir sorun çıkmadı. Acaba bu ramler anakartla uyumsuz da bundan dolayı mı mavi ekran alıyorum diye düşünmeye başladım.Sizde de aynı anakart+ram kombinasyonu olduğundan size bir kaç soru sormak istiyorum.Cevaplarsanız sevinirim.

1.Siz herhangi bir ram uyumsuzluk sorununa rastladınız mı?Mavi ekran aldınız mı benim gibi?

2.Ramleri hangi frekansta çalıştırıyorsunuz(1333-1600)

3.Ram zamanlamaları auto da mı?Auto da değilse kullandığınız değerler nedir?

4.Ramlere ek bir voltaj veriyor musunuz?

5.Anakartınızın Bios sürümü nedir?

Kusura bakmayın biraz uzun oldu.Bu hatalar canımı sıkmaya başladı cevaplarsanız en azından bir fikir edinirim uyumsuz mu değil mi diye

• Allahını seven bu karttan almasın o kadar diyorum
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.