Şimdi Ara

Gigabyte MA785GT-UD3H Kullananlar Buraya! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
3
Favori
38.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saw_

http://www.exa.com.tr/hilevel/bellekler_kategorisinde/hilevel_4-326-7043.html bu ram le uyumlumu acaba ?

Birde pcı-e 16x(x4 hızında çalışır) ibraresi ne oluoyor.inş bende yarın aranıza katılıcamda sorun yaşamamak istiyorum.

Hocam; anakartta 2 adet PCI-Express x16 slotu var. Slotlardan ikincisi x4 hızında çalışıyor. Ram konusunda da bir problem yaşamazsınız. Kullanan arkadaşlar var.

• o zaman 2 adet pci-e x16 var demenin ne mantığı var anlamadım diğeri x4 çalıştıktan sınra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

o zaman 2 adet pci-e x16 var demenin ne mantığı var anlamadım diğeri x4 çalıştıktan sınra

Chipsetin elinden gelen bu hocam. Yapacak bir şey yok.
  • beyler bu anakartta su sogutma blogu kullanan var mı?varsa hangi blogu kullanıyor yazabılırse sevınırım..pm den ulasaırsa daha da sevınırım:)
  • arkadaşlar 890-870 anakartlarla bu kart arasında temel farklılıklar neler yani chipsetin getirdikleri neler değiştirmeye değer mi ?
  • guzel anakart arkdasımda var...
  • Bende bu anakartın ud2h olanı var. amd athlon x3 435 işlemcimin 4. çekirdek ve l3 önbelleğini açabildim fakat stabil değil. herhangi bi şekilde stabil duruma getirebilir miyim yoksa şansıma mı küseyim?
  • Bu anakartı yaklaşık 1 senedir kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım. Teşekkürler GIGABYTE - Upgrade Your Life.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samet19o7 -- 21 Temmuz 2010; 18:58:31 >
  • Bu anakartın Crossfire desteği var dimi.. Hybrid değil sadece ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoBiN*

Bu anakartın Crossfire desteği var dimi.. Hybrid değil sadece ?

Crossfire desteği var.Yalnız ikincisi x16 hızında değilde x4 hızında çalışır.Bu anakartla crossfire düşünüyorsanız tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

quote:

Crossfire desteği var.Yalnız ikincisi x16 hızında değilde x4 hızında çalışır.Bu anakartla crossfire düşünüyorsanız tavsiye etmem.

Performansı düşürür mü
  • CORSAIR 2GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Rami bir aydan biraz fazla süredir sorunsuz kullanıyorum. Uyumsuzluk yaşamadım. Windows 7 kurulu ve tümleşik ekran kartı 256 MB olarak ayrılmış durumda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

quote:

Performansı düşürür mü

Tek karta göre Elbetteki yaşatmaz dostum.Fakat crossfire da beklediğin verimi alamazsın.Normalde iki slotunda x16 ile çalışması gerekirken Biri x16 diğeri x4 ile çalışacak.Dolayısıyla beklediğin performansı alamayacaksın.Kişi üst düzey bir meraka sahip değilse crossfire'ı önermiyorum.Bu arada Hangi kartı crossfire yapmak istiyorsunuz onuda söyleseydiniz daha iyi yardımcı olabilirdim.

• Merakdan sordum ama 3650 var 2 tane elimde.
    Sadece kartı aldığıma üzülmeli miyim üzülmemeli miyim o kafama takıldı ama iş işten geçti artık.
  • Birde bios güncellemesi yapıcam da yardım alabilir miyim bu konuda ? BEnde ki bios sürümü F4 müş.
    Ne gibi fayadaları olur bu bios güncellemenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoBiN* -- 22 Temmuz 2010; 11:43:25 >
  • quote:

Merakdan sordum ama 3650 var 2 tane elimde.
    Sadece kartı aldığıma üzülmeli miyim üzülmemeli miyim o kafama takıldı ama iş işten geçti artık.

Ekran kartlarının İkisini de elinden çıkarmaya çalış dostum.Ayrıca birçok anakartta crossfire yapmak istediğinde aynı sorunla karşılaşırsın zaten.Kartı aldığına sakın üzülme.Ayrıca bu crossfire olayına da takılmana hiç gerek yok.İki kartı da elinden çıkart Sapphire'in vopr-x modeli hd5770 ini al 1 sene sorunsuz kullan.Sonra da takas yoluyla yavaş yavaş sistemini yenilersin.Directx 11 yapılanma sürecini bu kartla izlemek bence çok yerinde olacaktır.Garantili 2.eli 280 tl civarında.

Bu anakartta şu anda,piyasadaki f/p olarak uzun süre götürebilecek en alınası kartlardan.Pişman olmanı gerektirecek hiçbir sorun yok.Bu arada bileşenlerini merak ettim dostum.Yazman mümkün mü?

• AMD AThlon II X3 440
    2 GB DDR3 Bigboy RAM CL9
    DDR2 HD3650 Ekran kartı
    750 watt Thermaltake Güç Kaynağı
    17" CRT monıtor.
    80 GB İDE HDD.

Yorumun için saol. benmde aklımda kartları elimden çıkarıp 5770 almak var ama malesef kartı alan yok
  • quote:

Birde bios güncellemesi yapıcam da yardım alabilir miyim bu konuda ? BEnde ki bios sürümü F4 müş.
    Ne gibi fayadaları olur bu bios güncellemenin.

Anakart cd'sinin içinde @bios diye program var.O programla otomatik olarak kullanabilirsin.Bios güncellemesi Anakarttını daha performanslı kullanabilmen için önemli.Biraz kurcala yapamazsan buradan yardımcı olurum gene.
  • Biliyorum kurdum o programı. Gigabyte sitesinden F8 biosu indirdim exe dosyasıydı.
    @Biosa girince Update from gigabyte server ve dosyadan yükle secenekleri var hangısını kullanıyım ?
  • quote:

AMD AThlon II X3 440
    2 GB DDR3 Bigboy RAM CL9
    DDR2 HD3650 Ekran kartı
    750 watt Thermaltake Güç Kaynağı
    17" CRT monıtor.
    80 GB İDE HDD.

Yorumun için saol. benmde aklımda kartları elimden çıkarıp 5770 almak var ama malesef kartı alan yok

Bak işlemcinin 4. çekirdeğini açabilme olasılığın var.Denedin mi bilmiyorum.Anakartın çekirdek açma özelliği var.Bu arada en kısa zamanda HDD ni değiştir dostum.2gb ramin 1333 mhz hızında sanıyorum.Gayet yeterli.Sistemin performansını etkileyen en önemli özelliklerden biride HDD.Zaten çok pahalı değil.2.el den sağlam ve garantili bulursun.Bunun için sana yardımcı olabilirim.Aynı monitör bende de var Allah yardımcımız olsun dostum

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.