Şimdi Ara

gigabyte ISOLO 210 500W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, exa nın web sitesinde bu ürün güç kaynaksız olarak 115$ a satılırken şimdi 500W güç kaynağıyla birlikte aynı fiyata satılmaya başlamış, Güç kaynağı hakkında açıklama yok, kaliteli midir, Q9400 ve HD4850 li sistem emanet edilebilir mi? İnceleyeniniz oldu mu?

http://www.exa.com.tr/gigabyte/kasalar/gigabyte_isolo-336-7303.html

• aynı sorunun cevabını bende bekliyorum beyler.varmı kullanan
  • bu kasayı kullananlar var mı?
    sessizlik, genişlik vb. konularda görüşlerinizi alabilirsek faydalı olacak.
  • Arkadaşlar kasanın üstündeki psu hemen hemen çok extreme seviye de olmayan çoğu sistemi kaldırır, az biraz da o.c yapmanıza izin verir sağlamdır...

Standar powerlı kasalar arasında Gigabyte, Akasa Zen, C.Master, Aerocool, Aopen gibi, bunlar sağlamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

Arkadaşlar kasanın üstündeki psu hemen hemen çok extreme seviye de olmayan çoğu sistemi kaldırır, az biraz da o.c yapmanıza izin verir sağlamdır...

Standar powerlı kasalar arasında Gigabyte, Akasa Zen, C.Master, Aerocool, Aopen gibi, bunlar sağlamdır

• quote:

Orjinalden alıntı: ali277

quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

Arkadaşlar kasanın üstündeki psu hemen hemen çok extreme seviye de olmayan çoğu sistemi kaldırır, az biraz da o.c yapmanıza izin verir sağlamdır...

• kasada reset butonu varmı ben göremedimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gigabyte genelde fsp green serisi psu kullanıyor kasalarında bu kasayı görmedim ama büyük ihtimlal bundada fsp dir psu, kalitesiz gibi görünüyor dıştan ama öyle değil. dışı bariz teneke dandikmiş havası veriyor green lerin ama bu maliyeti azaltmak için böyle.
    piyasadaki çoğu orta halli psuya eşdeğer psu lar koyuyor gigabyte ama 115 dolara hem kaliteli bir kasa hem de çok kalitesli psu beklememek lazım.
  • bu kasayı exadan arkadasıma aldık 1 hafta once kasa gayet guzel malzeme kalitesi olsun fan sessizligi olsun powersupplynin voltaj degerleride gayet basarılı zaten suplly silverstone bence memnun kalırsınız fiyat performan urunu.
  • reset butonu yok gercektende :)
  • bu kasayla cooler master rc 334 ü karşılaştırırsak fiyat farkına değermi power fanı 12 cm mi
  • bende 4-5 gün kadar önce bi arkadaşıma aldım, içinde silverstone psu vardı, çok inceleyemedim açıkçası biraz da aceleden hemen topladım sistemi, kasalar hakkında çok bilgi sahibi deilim ama genel olarak şık ve kullanışlı bir kasa, normal bir atx kasa olsa yarım saatte anca toplardım ama bu kasa ile 15 dakkada hallettik, ben beğendim powerı da bana oldukça kaliteli geldi ama keşke voltaj değerlerine baksaydım
  • arkadaşa sistem toplamıştım bu kasayı kullandım
    evet reset tuşu yok
    +silverstone psu var
    +18 lik amper değer veriyor
    +kasa gayet geniş sistemi rahatlıkla monte ettik
    -yanlız boyası çabuk çiziliyor
    çoookk sessizdi lianli gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.