Bildirim
Gigabyte H61MA-D3V Anakarta Overclock Yapmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
Mesaj
-
-
Merhaba Muharremtepe,
2200 MHz değerini muhtemelen overclock ile desteklemiyordur. 2200 MHz değerine kadar olan bellekleri destekliyordur. Overclock işlemini anakartın destekliyorsa bios menüsünden yapabilirsin. Anakartın desteğine göre değişir. Bazılarında direk 1333MHz yazabilir onu 1600'e çekebilirsin. Bazılarında XMP (Extreme Memory Profile) denen bir özellik bulunur. Onu açarak ramin desteklediği en yüksek mhz değerine çıkartabilirsin. Ama büyük ihtimal anakartın desteklemiyordur(Öyle biliyorum en azından.). Belleklerini bi kontrol et derim. 1333tür ve yanlış biliyorsundur diye tahmin ediyorum.
İyi forumlar dostum. -
Merhaba,
Kendi sitesinde 2200(oc) yazdığı için oc ile oluyordur diye düşündüm açıkçası. Doğru diyosun bios üzerinden biraz kurcalama ile 1600mhz çıkarttım Ram lerimi. Yorumun için teşekkür ederim iyi forumlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X