Şimdi Ara

gigabyte gz x3 & cooler master rc 532 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar formu araştırdım herkes psu almayı tavsiye ediyor ama ben almayı düşünmüyorum. aşağıdaki sistemi alacam güç yetr mi?
    e6750 intel
    gigbayte p35 ds3l
    oc-z 2 gb (2*1) 800 mhz
    512 mg 8800 gt
    sistem alacam.

sizce hangi kasayı almalıyım gigabyte gz x3 460wt mı yoksa cooler master rc 532 400 wt mi güçler yeter mi? bide bunların gerçek değerleri nedir? yoksa kaçarı olmadan psu almalımıyım?

son olarak feel 350 wt kasa alınınp içine fsp 500 wt bluestrom konursa nasıl olur. feel kasa soğutma için iyi mi ses yapar mı? yardımlarınız benim için önemli arkadaşlar.

• Size tavsiyem:

CoolerMaster Centurion 532+
    FSP 400W

* Feel'i malzeme kalitesi olarak önermem.
    * CoolerMaster 1x12 cm sessiz bir fan ile geliyor, 1x12 ilave sessiz fan takarsanız ses olarak sizi tatmin edecektir.
  • zaten dediğiniz kasada 400 watt psu var neden yanına fsp 400 watt önerdiniz bide 400 watt yetr mi çünkü psu alacaksam 500 watt alınması daha mantıklı olur ben almasam olur mu arayışındayım. ama kaçar yok alınacak gibi.
  • CoolerMaster Centurion 532+ güç kaynaksız satılmaktadır.

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=5269
  • aa evet şimdi biraz araştırdım gerçekten güzel tavsiye, kasanın fiyatı 68 dolar(psu yok) fsp blustrom2 500watt ile güzel olabilir sağol yardımların iiçin bilgisayarı exa dan almayı düşünüyorum ama bu kasa orda yok başka yerden alsam ben parçaları birleştiremem bu konuda nasıl bir fikir verebilirsin.
  • Nerede ikamet ediyorsun?
  • CoolerMaster Centurion 532 psu suz 68 dolar,psu da 90 dolar eşittir 158 dolar.Böyle yapacağınıza şu ha iyi değilmi CoolerMaster CM-690 460W ATX SİYAH KASA.vatan 137 dolar. ne dersin ÖNCE VATAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiGa95 -- 22 Kasım 2007; 12:09:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kadıköyde oturuyorum. bu 137 dolarlık kasa finansbank için gerçek değeri 149 dolar bu alınacağına bence ilk tercih daha mantıklı çünkü fsp 500 watt ve daha şık (bence) bir kasa alınmış olunuyor
  • Tüm parçaları inventus'tan toplatabilirsin. Inventus Kadıköy'de.

http://inventus.com.tr/donanimliste.htm
  • çok sağol yardımların için heralde dediğin gibi olacak ama inventusda peşin fiyatına taksit yapmıyor gerçi diğerleri ile vade farkı alsa bile aynı paraya geliyor ben yine de exa ile konuşup kasayı dışardan getirsem birleştirirmisiniz seçeneğini sunacam olmazsa inventusdan alacam artık tekrar sağolun arkadaşlar.
  • @CiGa95

CM 690'nın içinde güç kaynağı hakkında detaylı bilgim yok. Bilmediğim şeyi tavsiye etmek istemem.

FSP güç kaynaklarının tümü sessiz çalışır ve güvenilirdir, bu nedenle soğutmasına güvendiğim CM 532 ile beraber öneriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.