Şimdi Ara

GIGABYTE GTX 780 WindForce OC SLI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
6.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rezes

GIGABYTE GTX 780 WindForce OC SLI  GIGABYTE GTX 780 WindForce OC SLI

GTX780 SLI Default.....................................................................GTX780 SLI +90MHz GPU 1202MHz 1.200v, +500MHz vram

Alıntıları Göster
    690 dan iyi bir terfi olmuş 780 lerin teki seni kesmez diyordum :) hayırlı olsun iyi oyunlar ve iyi testler kardeşim

birde ses konusunda yorum yaparsan güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Haziran 2013; 17:42:12 >

• evohan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim

600 serisi WF fanlara göre max. devirde daha sessiz diyebilirm. Oyunlarda sesten yana şikayetim yok. Stres testine sokarsan EVGA OC ile biraz baş ağrıtıyor tabi ama dediğim gibi oyunlarda sıkıntı yok. Zaten SS lerde sıcaklıklardan belli 50-60C çok yük binen oyunlarda 60-70. Üst kart 10C daha sıcak oluyor yük altında. Bir arkadaş SLI bridge kargolayacaktı elime ulaşırsa kartlar arasındaki mesafeyi biraz daha aralacağım. sıcaklıklar daha iyi olacaktır. Tabi en alttaki pcie bus performansı soru işareti 8x diyor kitapçıkta ama!!

GPU lar iyi çıktı ALlahtan 1200Mhz de tam yol ileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 30 Haziran 2013; 18:19:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

once ki kartiniz neydi 690 mi

Evet gtx 690 dı. Şimdi 2. el forumunda satışta SATIŞ LİNKİ

GIGABYTE GTX 780 WindForce OC SLI

Bence israf olmuş,GTX 690 sizi 1 yıl daha idare ederdi.Sonra yeni mimari 880 alırdınız ama hayırlı olsun yine de

• quote:

Teşekkür ederim kardeşim

600 serisi WF fanlara göre max. devirde daha sessiz diyebilirm. Oyunlarda sesten yana şikayetim yok. Stres testine sokarsan EVGA OC ile biraz baş ağrıtıyor tabi ama dediğim gibi oyunlarda sıkıntı yok. Zaten SS lerde sıcaklıklardan belli 50-60C çok yük binen oyunlarda 60-70. Üst kart 10C daha sıcak oluyor yük altında. Bir arkadaş SLI bridge kargolayacaktı elime ulaşırsa kartlar arasındaki mesafeyi biraz daha aralacağım. sıcaklıklar daha iyi olacaktır. Tabi en alttaki pcie bus performansı soru işareti 8x diyor kitapçıkta ama!!

GPU lar iyi çıktı ALlahtan 1200Mhz de tam yol ileri
    Sniper Elite v2.0 Quality Ultra

Super Sampling x4

Super Sampling x2,5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 7 Temmuz 2013; 12:38:18 >

• malicalik13 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Tek monitör kullansam zaten geçiş yapmazdım da surround kullanınca iyiki geçtimişim diyorum şimdi. 3240x1920 de GTX 690 dan %60 dan fazla performans almaktayım

Sniper Elite v2.0 Quality Ultra

Super Sampling x4

Super Sampling x2,5

Alıntıları Göster
    biri fazla gelirse 1500tl veririm

• Tamam listeye ekledim

Tamam listeye ekledim
    GRID2 ULTRA DETAY

• quote:

GRID2 ULTRA DETAY

Alıntıları Göster

• _____________________________

• quote:

Bu iki sitede GIGABYTE GTX 780 WindForce OC satışı var.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/gigabyte-nvidia-kepler-gtx780-oc-3gb-ddr5-384bit-pci-ekspres-ekran-karti-gv-n780oc-3gd.html

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9101

Alıntıları Göster
    bende bilgisayar alma işimi agustos ekime kaydırdım agustos ekım gibi aldığımda bende 780 alacağım ozamana kadar 4-5 gb ta cıkartsınlarda 780 i biraz büyüğünü alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: hohmlec

bende bilgisayar alma işimi agustos ekime kaydırdım agustos ekım gibi aldığımda bende 780 alacağım ozamana kadar 4-5 gb ta cıkartsınlarda 780 i biraz büyüğünü alalım

Alıntıları Göster
    GTX780SLI grafik kartlarıyla Surrounda, monitör tazeleme hızını 144Hz ve vertical sync açınca 95FPS ye 120hz yapınca 85 FPS ye vede 85Hz yapınca 60FPS vertical ın kilitlenme sorunu 326.01 sürücüsü ile sorun olmaktan çıkmıştır arkadaşlar bilginiz olsun. Bugün WHQL olarak çıkan 320.49 ile de denedim sorun devam etmekte. Birtek 326.01 sürücüsü temiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 1 Temmuz 2013; 20:09:29 >

• hayirli olsun bende ufaktan sistemin temellerini attim bir daha ki yaza kadar hdd, ssd, saglam bir 750 watt veya 1000 watt psu alacagim belki 4 ayda tamamlarim ama ssdyi 240 dusunuyorum :D yazinda bir gtx 780-hd 9970 -gtx 880 olabilir biriktirip almak gercekten mantikli dediginiz gibi hepten alinca yuk biniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

hayirli olsun bende ufaktan sistemin temellerini attim bir daha ki yaza kadar hdd, ssd, saglam bir 750 watt veya 1000 watt psu alacagim belki 4 ayda tamamlarim ama ssdyi 240 dusunuyorum :D yazinda bir gtx 780-hd 9970 -gtx 880 olabilir biriktirip almak gercekten mantikli dediginiz gibi hepten alinca yuk biniyor
    en geç ekim hd9000 geliyor sanırım. 9970 550$ fiyatı ile gtx780 ile titan arasına konumlanacakmış bilin bakalım gtx780 kaç dolar olacak

beklemeye değer görünüyor en geç ekim dendiği için, temmuz ayının genelinde memlekette olacağım için daha da kolaylaşır

• quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

bize de bi 5850 bile yeterdi

hayırlı olsun hocam birde sanırım çift psu kullanıyon doğrumudur ?

PSU'nun yanındaki kutuyu PSU sandıysan değil. Kablolar gözükmesin diye var.

Kablo ile ugrasirken buyuk zorluk cikariyor o tip seyler bende kullaniyorum ancak cunku her turlu degiyor goruntuye.Heleki haf xde bazi kasalardaki gibi psu yaninda delik yok ki olsada bu temiz gorunusu saglayamaz.Bu arada hayirli olsun kartlar birde kablo olayini elden gecirebikirsin sleeving yakisir bu kasaya ama simdide gayet iyi ben biraz fazla taktim bu kasa goruntusune belkide.Kartlarla ilgili genel bir yorum yazacagim zaman buldugumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 1 Temmuz 2013; 21:29:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

bize de bi 5850 bile yeterdi

hayırlı olsun hocam birde sanırım çift psu kullanıyon doğrumudur ?

PSU'nun yanındaki kutuyu PSU sandıysan değil. Kablolar gözükmesin diye var.

Kablo ile ugrasirken buyuk zorluk cikariyor o tip seyler bende kullaniyorum ancak cunku her turlu degiyor goruntuye.Heleki haf xde bazi kasalardaki gibi psu yaninda delik yok ki olsada bu temiz gorunusu saglayamaz.Bu arada hayirli olsun kartlar birde kablo olayini elden gecirebikirsin sleeving yakisir bu kasaya ama simdide gayet iyi ben biraz fazla taktim bu kasa goruntusune belkide.Kartlarla ilgili genel bir yorum yazacagim zaman buldugumda.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun takip edeyim ben de.

• rezes kullanıcısına yanıt
    bende de gtx 580 var bf 3 kasma yapıyordu donma yapıyordu 326.01 yükleyince performans olarak donma gitti gibi bu sürücü nerden bulmuşlar bilmiyorum ama baya etkili çözüm olmuş
  • rezes kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun birader umarım teknolojiye yatırdıgın paranın çeyreginide fakir fukaraya veriyorsundur...

GTX780 SLI Default.....................................................................GTX780 SLI +90MHz GPU 1202MHz 1.200v, +500MHz vram

Alıntıları Göster
    tamamda bir şey soracağım gtx 780 sli yaptıkdan sonra neden birde kartlara o.c yapma gereği duydun onu ben anlamadım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.