Şimdi Ara

__GiGABYTE GTX 670 4GB___ (Satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    SATILMIŞTIR....

Ürün için istediğim fiyat Pazarlıksız ve Takassız 690 tldir Takas sadece cep telefonları ile olur... Teklfinizi pm yolu ile yapabilirsiniz...İstanbul içi olmak koşulu ile. Ekran kartı şu an kutusunda yeni sahibini beklemektedir..Garantisi var fakat faturası yoktur. Kutusu ve seri nosu olduğu için endeks bilişim hiç sıkıntı yaratmamaktadır dileyen arayıp öğrenebilir... 08.03.2015 tarihine kadar endeks bilişim garantisi altındadır Lütfen fiyatı yorumlarken 4gb olduğunu ve Gigabyte marka olduğunu unutmadan düşünün.. Sınıfının lideri bir karttır.

Not: Ürün sanalpazar vs üzerinden satılmayacaktır yanlızca İstanbul içi elden teslim şeklinde satılıktır..
     __GiGABYTE GTX 670 4GB___ (Satıldı) __GiGABYTE GTX 670 4GB___ (Satıldı)
     __GiGABYTE GTX 670 4GB___ (Satıldı)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfuerte -- 23 Aralık 2013; 20:38:28 >

• ekran kartı müebbet sağlam cihaz takip..
  • Alttaki linkte aynı ürün ile ilgili bir tartışma yaşadık. Onun içindeki bilgiler dahil neden sildiniz ve yeni ilan açtınız? ve orda 2 slot diye tutturdugunuz ürünün burda 3 slotluk resimlerini koyuyorsunuz? ve koyduğunuz resimler temsili resimler, neden ürünün kendi resimlerini koymuyorsunuz?

http://forum.donanimhaber.com/m_82578290/f_//tm.htm#82578290
  • quote:

Orijinalden alıntı: curukcul

Alttaki linkte aynı ürün ile ilgili bir tartışma yaşadık. Onun içindeki bilgiler dahil neden sildiniz ve yeni ilan açtınız? ve orda 2 slot diye tutturdugunuz ürünün burda 3 slotluk resimlerini koyuyorsunuz? ve koyduğunuz resimler temsili resimler, neden ürünün kendi resimlerini koymuyorsunuz?

http://forum.donanimhaber.com/m_82578290/f_//tm.htm#82578290

Sandığınız gibi bir durumdan dolayı olmadığı kesin :) .... Ürünün resmi sistemde takılı olduğu için çekmiyorum ama gerek temizlikten yana gerekse başka sorundan yana hiçbir sıkıntısı yok sorunsuz tertemizdir... Yineliyorum ,ürün sadece İstanbul içi elden teslim şeklinde satılacak... Alacak kişi ister evime gelir kendi dener alır istersede ortak bir yer belirlenip teslimat yapılır...

Slot olayına gelincede bir önceki bilgisayarım yaklaşık 6-7 yıllık bir emektar idi... Pc bileşenleri ile hiç aram yoktu halada pek yok. Ekran kartı 3 slot yer kaplamasını Asusun modelleri ile öğrendim malum crt monitörler kadar kalın bir yapısı var. Benim giga 2 slota sığıyor ama fazladan 1 slot olan boşdemiri hesaba katmıyordum... Bir Asusun boyuna bak bir giganınkine... O yüzden bunu 2 slot sanırdım...

O ilanı sildim çünkü forum dışında biri ile anlaşmıştım fakat sonra anlaşma iptal olunca o konudan devam etmek yerine yeni bir konu açayım istedim. Uğursuz bereketsiz bir ilandı o uzun süre satılmadı belki yeni ilan daha iyi olabilir mantığı ile...

O kadar cevap yazmak zorunda bıraktınız beni. Şimdide ben soruyorum neden bu denli merak edip bukadar peşine düştünüz olayın:) ... Ürünü sadece elden satılacağını belirttiğim halde

• O ilandaki tavrınız ile açıkçası güven vermediniz bana. Kullandığım ve sürekli ilgilendiğim bir ürün hakkında tabi ki bilgi sahibi olacağım. Kaldı ki siz pc bileşenleri ile aranız olmamasına rağmen bu denli ısrarcı olmanız, en azından ben bu şekilde biliyordum diyebileceğiniz yerde ben bilirim tavrınız ürünle ilgili beni kuşkuya itti. Kaldı ki söyleyeyim ürün hakkında hala kuşkuluyum. En azından yan kapağı açıp fotoğraf çekebilirsiniz.
    Dip Not : Bu belirttiğim düşünceler direkt kişisel değil sadece ürün satışı yapılan bir ortamda vermiş olduğum dikkatten kaynaklanmaktadır. Yazılarımın kişisel algılanmamasını isterim. Ürün satıcısıyla ne tanışmışlığım vardır ne de geçmişte bir alışverişim olmuştur.
    İyi günler.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfuerte

Ürün için istediğim fiyat pazarlıksız 750 tldir... Takas yanlızca yine Gigabyte marka Gtx780 ile olur... Resimler temsilidir çünkü ekran kartı şu an kasamda aktif olarak çalışmaktadır.. Kutusu ve garantisi vardır. 08.03.2015 tarihine kadar endeks bilişim garantisi altındadır..

Not: Ürün sanalpazar vs üzerinden satılmayacaktır yanlızca İstanbul içi elden teslim şeklinde satılıktır..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     __GiGABYTE GTX 670 4GB___ (Satıldı) __GiGABYTE GTX 670 4GB___ (Satıldı)

Merhaba,

*İlan yalnızca İstanbul içi olması
    *Aracı sitelerin olmaması (gg,sahibinden, sanalpazar)
    *Ürünün kasada kullanılması, resimlerinin eklenmesine bahane olmaması
    *Forumda gtx770 modellerinin 700-800 tl arasında satılması

Belirttiğim durumların düzeltilmemesi, ürünün daha geç satılmasına ve beraberinde bir çok kişinin ilanınızla alakalı olumsuz pm atmasına neden olacaktır. Bence ilanınızda biraz daha detaya yer verirseniz ve fiyat ile ilgili bir takım iyileştirme yaparsanız hakkettiği değerden, muhakkak alıcısı çıkacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ILAN IPTAL
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazılan gerekçelerin sadece resim konulmaması hakkında size hak verebilirim. Fiyatı belirlerken bence makul sizce pahalı olabilir fakat burası süpermarket olmadığı için istediğim son fiyata + pazarlık payını ekleyerek ilan açıyorum. Gtx770 4gb yurtiçi garantili Giga Yahut Asus marka ekran kartının forum ortalaması 700-800 arası ise revizyon olur. Ama bahsettiğiniz fiyata genel olarak Gtx770 2gb yurtdışı ürün satılmakta... Piyasayı yakınen takip ediyorum 2 aydır.. İstanbul dışı satmamak ve sanalpazar vs türevi satış işlemlerine girmemek hakkımdır diye düşünüyorum ve sonuçlarınıda kabul ederek yazıyorum... (Geç satılması veya satılamaması gibi) ...

Resimi elimden geldiğince çabuk bir sürede ekleyeceğim... Resim konusundaki uyarılar arttı demekki hata yapmışız o konuda :)=
  • Hayırlı satışlar takip
  • kart güzel de fiyat fazla
  • Aysat kullanıcısına yanıt
    Ciddi düşünen biri ile orta yol bulunabilir
  • Bu fiyata çok zor 600 liraya bulunabiliyor bu kartlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_SeDo kullanıcısına yanıt
    Evet 2gb 4 gb.... Ne farkederki

• Evet 4 gb olması yada 2 gb olması bu saatden sonra gtx 6xx serisi için ne fark ederki :))) zaten gtx 780 ile takas düşünmenizde herşeyi açıkca ortaya koyuyor saygılar iyi satışlar.
  • By_SeDo kullanıcısına yanıt
    Sizimi kiricaz... Dediğiniz gibi olsun... Ben fahiş fiyattan satıyorum... En ucuz aynı modelin satış fiyatını koyunkialacak kişilere de ispat olsun... Hatta sıfırınin fiyatında yazın link atarak millet sıfır alsın dimi

• 2GB modelini 725 e satan var, bu fiyat iyi.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• neden kavga çıkmış anlayamadım ama bu fiyata alınabilecek sıfır kart gtx 760 var oda bu karttan daha yavaş ve 2GB sonuçta biraz daha indirimle güzel bir tercih bence gidip 500-600 e ikinci el referans 670 almaktan iyidir
  • Fiyat kabul edilebilir bir seviyede 2 GB modeller 500 550 den gittiği için bu 4 cigobayt fark 100 TL idi sifirlari arasinda SLİ yapmayi dusunmeyenler sadece 4 olsun 2 yerine 2 fiyatina alayim diyenler bence hemen uzaklassinlar :)
    600 650 arasına çok rahat bir şekilde gider kaldiki 2 gblara şuan 600 TL fiyat bicenler varken su fiyati bence SLİ yapacaklar için gayet normaldir .

• nysarac kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ama sli yapmayı düşünmeyenlerde alabilir çünkü şimdi olmasada ilerde yapabililme ihtimalleri var :)... Önemli bir ihtimal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.